Mixon Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Cześć, jako że zawsze przepadałem za eotechami, a ostatnio uzbierało się trochę drobnych na jakiś wydatek, postanowiłem zebrać trochę informacji na temat. Ostatnio na taiwangunie pojawiło się parę rodzajów celowników, przykładowo ten. Cena nie sugeruje (przynajmniej mi), że się rozleci po tygodniu, tak samo inne produkty ACM które mam, ale lepiej dmuchać na zimne. Wcześniej przyglądałem się tylko tym z ebairsoft. Ktoś posiada któryś, lub podobny do wymienionych celownik? Nie łudzę się że wytrzyma point blank z 700fpsów, ale postrzał ze sprężynowego pistoletu z 10metrów jednak powinien przeżyć :D Szczególnie ciekawią mnie te ACMa bo i cena niższa, i osłonki + szybki montaż w zestawie. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 (edited) Jak chcesz EOTecha, to najlepiej kup od usera tomekpl. Cena zbliżona (nawet nieco niższa), a wiele osób ma i sobie chwali. http://wmasg.pl/pl/consignment/show/223823 No i kolego, to nie jest właściwy dział forum. Zresztą tematy o EOTechach (kopiach znaczy się) już są. Edited March 6, 2012 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
PawciooO Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Chinol jak chinol. Działać działa. Jakością nie powala. Często się rozregulowuje. Osłonka flip up jest, ale wtedy kolimator jest "zamknięty" i nic przez niego nie widać. Można kupić osłonkę na eotechy z pleksi (koszt ok 20 zł). Wg mnie kupowanie nowych średnio sie opłaca. Za taką cenę mozna dorwać jakiegoś używanego eotecha G&P Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 mam tego 552, od ok roku i chodzi jak ta lala, nawet cały czas na firmowym chińskim komplecie baterii. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted March 6, 2012 Author Report Share Posted March 6, 2012 (edited) Dzięki za odpowiedzi. Trochę się zasugerowałem wynikami szukajki, że ten dział i założenie nowego tematu to dobry pomysł, mea culpa. Rozregulowywanie się to nie problem, lubię nastrajać, a replika którą mam sama z siebie w 10tki rzadko 2 razy pod rząd trafia ^^ Edited March 6, 2012 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Ekwipunek -> Mundur i oporządzenie" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Akcesoria". Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Z ACMowskich polecam tego... http://www.taiwangun.com/optyka/kolimatory/kolimator-otwarty-tactical-4-reticle-sight-a-c-m_2.html Ma najlepszy stosunek jakosci do ceny Quote Link to post Share on other sites
danielc4 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Ja nie polecam żadnych kolimatorów tej produkcji. Miałem 3 aimpointy i w każdym coś sie działo: w jednym po miesiącu siadło pokrętło od właczania, w drugim i trzecim nie było dobrej regulacji i się nie dało skalibrować. Jeżeli chodzi o Eo - techy ACM to kolega ma i ciągle się rozlegulowuje. Eo - techy polecam od użytkonika tomek.pl - w grupie u mnie chłopaki maja, ja też miałem i nikt nie narzeka, a aimpointy od G&P. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Albo Aimpointy od king armsa.Miałem i chwalę.Przeżył nawet ostrą ulewę.Najlepszy stosunek cena/jakość to ma chyba tylko ten http://allegro.pl/kolimator-super-wykonanie-gwarancja-sklep-wa-wa-i2180690544.html Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Najlepszy stosunek cena/jakość to ma chyba tylko ten http://allegro.pl/ko...2180690544.html Żartujesz sobie? Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Co do kolimatorów ACM to również polecam otwarty od krakmanów. Quote Link to post Share on other sites
zbojcerz_hegemon Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Co do kolimatorów ACM to również polecam otwarty od krakmanów. Mój (4 reticle sight) również działa, od ponad roku, bez zarzutu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts