Gandziej Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 http://www.gambler.pl/files/material/6106/6452.jpg Pantera, ale pustynna. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 O dzięki :) a wydawało mi się,że na jakimś filmiku z gry widziałem multicam jednak :D No,ale można powiedzieć,że to miło z ich strony trochę ;) Quote Link to post Share on other sites
Gandziej Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 EA się chyba polubiło z naszym camo, w Battlefield Play4Free można było sobie kupić całe wyposażenie w pustynnym wz. Fajnie. Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted October 5, 2012 Report Share Posted October 5, 2012 Ale czemu pustynne ? :D Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Nasi w demie biegają w wuzecie pustynnym i leśnym ;) Quote Link to post Share on other sites
Shihan Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Zdjęcie naszych w leśnym http://gamezilla.komputerswiat.pl/galerie/2012/3/medal-of-honor-warfighter,16#paging Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Kupuje to ktoś? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Ja :D Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Ja już potwierdziłem zamówienie :) Tylko nie będę chyba dodawać go do obecnego konta origin,a zrobię sobie nowe. Na wypadek jakby EA znowu postanowiła dać mi bana za coś,czego nie zrobiłem (jakiś czas temu dali mi bana za haxy w Fife 12 i odsprzedaż fify ultimate - której nigdy nie miałem :D) . Quote Link to post Share on other sites
Quchy Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Eh a kto z tego forum by tego nie kupił ;). Quote Link to post Share on other sites
Masterofpupets Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Ej orientuje się ktoś czy można demo ściągnąć ? Chciałbym sprawdzić jak mi śmiga przed wydaniem 130 zł :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/html/pbPage.play-free-games-pl_PL jeżeli nie ma tutaj to raczej nie będzie :P Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Jest beta ale tylko na X'a. Poza tym, ściągnij sobie BFa3, różnice w wydajności po między jednym a drugim POWINNY BYĆ minimalne. Quote Link to post Share on other sites
kamilll3 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Zapowiada się fajnie ,ale grafika średnia. Oj nie mogę się do czekać co wykombinują z tym GROM'em. Przecież MOH:WH jest na frosbite 2, to ten sam silnik co ma Battlefield 3 a to gra z najlepszą grafiką ( i największymi wymaganiami) jaka powstała Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Battlefield 3 a to gra z najlepszą grafiką ( i największymi wymaganiami) jaka powstała Rozumiem, że przekazujesz nam swoje subiektywne odczucia? Bo dla mnie to ani gra z najlepszą grafiką, a już te swoje największe wymagania to nie wiem skąd wyciągnąłeś. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 http://battlelog.pl/generator-zdjecia-w-tle-moh-warfighter/ - jako ciekawostkę polecam sprawdzić klasę GROM -> SPEC OPS . Ciekawe,czy ta broń będzie w grze :D Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Będzie. AK103, do odblokowania tylko przez GROM i Specnaz :D Dobra Panowie, to może jakiś WMASGowy pluton? Quote Link to post Share on other sites
kamilll3 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Rozumiem, że przekazujesz nam swoje subiektywne odczucia? Bo dla mnie to ani gra z najlepszą grafiką, a już te swoje największe wymagania to nie wiem skąd wyciągnąłeś. Nie chce być niemiły ale czy widziałeś kiedykolwiek tą grę na oczy lub chociaż czytałeś recenzje ? Ta gra ze względu na wymagania miała nie wyjść na system 32bit a jedynie 64bit, skończyło się tym że wyszła na 64bit i 32bit ale tylko na win7 i działa na dx11. A frostbite 2 to najbardziej zaawansowany silnik graficzny który dotąd powstał. Pierwszy z brzegu wynik z wyszukiwarki KLIK i już mamy wiadomość Gra roku 2011- najlepsza grafika (technologia) Battlefield 3 Przepraszam za ot, ale sporo godzin mam wygrane i trochę się na tym znam Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Założę coś jak tylko ściągnę grę :D Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 (edited) Nie chce być niemiły ale czy widziałeś kiedykolwiek tą grę na oczy lub chociaż czytałeś recenzje ? Ta gra ze względu na wymagania miała nie wyjść na system 32bit a jedynie 64bit, skończyło się tym że wyszła na 64bit i 32bit ale tylko na win7 i działa na dx11. A frostbite 2 to najbardziej zaawansowany silnik graficzny który dotąd powstał. Pierwszy z brzegu wynik z wyszukiwarki KLIK i już mamy wiadomość Gra roku 2011- najlepsza grafika (technologia) Battlefield 3 Przepraszam za ot, ale sporo godzin mam wygrane i trochę się na tym znam Jak już wspomniałem, grafika jest dla każdego do samodzielnej oceny. Rozumiem, że nie potrafisz tego zrobić i wspomagasz się cudzymi sugestiami? Gra nie jest ani tylko na Win7, ani tylko na 11stke. A dlaczego uważasz, że Frostibte 2 "najbardziej zaawansowanym" silnikiem graficznym? Poprzesz to jakimiś dowodami, czy znowu tak, bo baterfild ma super grafike i wogule. Napewno jest najbardziej reklamowany. :icon_smile: Sorry za OT, ale mam wszystkie Battlefieldy na PC od 1942 więc trochę się na tym znam @down Ja tak samo uważam, ArmA wg mnie z tego wszystkiego wygląda najrealistyczniej. Edited October 23, 2012 by RivPolska Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 A jak dla mnie to i tak ArmA II na najwyższych wygląda lepiej. :) Ale to moje odczucie. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 oim zdaniem crysis z 2007r ma ładniejszą grafikę niż te całe medal of honor :) Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 http://battlelog.battlefield.com/mohw/pl/platoons/show/4503603922340974/ zapraszam :P Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 (edited) Kurde, a mnie jeszcze nie przyszło :icon_biggrin: edit: Widzę, że ludzie nie śpią, 2 dni do premiery a już widziałem pytania o mundur gromu :D Edited October 23, 2012 by RivPolska Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Oglądałem jakiś filmik z multi, ale czy mi się wydawało czy jakoś nie ma specjalnego podziału na dobrych i złych i widziałem jak Polacy tłukli się z Kanadyjczykami? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts