Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Która będzie lepsza? ( czy w ogóle któraś jest dobra?)

Recommended Posts

Witam wszystkich. Z racji, że kolega nie ma konta na wmasg a sam mu nie potrafiłem doradzić zwracam sie z pomocą do WAS :) Więc tak : kolega chciał kupić replikę i ważne są dla niego głównie celność, bezawaryjność i fps. To ostatnie dość bardzo, bo chce replikę w fps między 400 a 450 fps i ma to być elektryk. Podobają mu się 2 repliki i mi osobiście też :)

1 ) A&K R16 sportline

2 ) m16 firmy AGM

Proszę o przedstawienie mi wad i zalet tych firm i czy nadają się one do użytku na początek :) PS. cm028 itp nie ma opcji, bo nie ma tego w żadnym sklepeie za rozsądna cenę, a na gunfire nie ma nic, jak za komuny :)

I jaką opinią sie cieszą AGM i A&K?

No tak najważniejsze są fps, tu się z nim zgodzę. Uważam jednak, że te repliki, które podałeś są zbyt słabe, szukajcie lepiej czegoś z 500-550fps, no ale nie oczekujcie, że na 40m będziecie strzelać ;D Polecam repliki cymy takie jak 022 lub pochodne- z nich można coś wycisnąć- w tym wypadku przepłacasz za badziewny metal i w ogóle...

A tak na serio- masz tematy o obu replikach, przeczytaj, porównaj i kup.

Mówisz ,że na Gunfire nie ma nic , a podajesz 2 repliki z tego sklepu właśnie... Ciekawe...

Zakładam ,że nie interesują cię repliki z rodziny AK ,więc ja ci polecę G36C od CYMY i do tego lufa precyzyjna, gumka hop up i można już się bawić porządnie ;)

Poza tym dlaczego musi być w tym przedziale? Uwierz mi ,że 400fps to bardzo dużo i czasami lepiej mieć te 40/50 fps mniej...

Edited by Troczek

Polecam repliki cymy takie jak 022 lub pochodne- z nich można coś wycisnąć- w tym wypadku przepłacasz za badziewny metal i w ogóle...

Brawo polecasz replikę która nie nadaje się do niczego. Dalej On tym rzuci niż ta "replika" wypluje kulkę.

A ja polecę Ci albo g36C jak wyżej albo m16 od PJ.

Przepraszam za głupi temat, ale chciałem tylko grzecznie sie dopytać :) Czyli nic z nich? co do replik chodziło mi ze na gunfire nie ma ani cm o28 ani 031 ani nic na pierwszej stronie w kategori 300 -750

I czy moze mi ktos odpowiedzieć na pytanie: Czy bronie firmy A&K są warte czegoś? czy są lepsze od takiej Cm.028? g36 nie chce bo kolega ma, a nie chce malpować :)

Dobra koniec tamtego tematu . Moja grupa narazie sie dopiero tworzy. Ostatnie pytanie i możecie mnie zbanować i wywalić. Z jakiej stronki można zamówić CM.028? Bo na gunfire nie ma .

Masz i mów mi "wujek":

CM.028. Tylko dla czego upierasz się przy tej, dość starej konstrukcji, jeśli masz do dyspozycji zdecydowanie lepszą, polecaną już przez @Troczka i @Szymxa1, mocniejszą CM.003. Obie mieszczą się w podanej przez Ciebie granicy cenowej.

Albo posłuchaj dobrych rad, albo nie pytaj. :maniak_killer:

Edited by Powała

Tylko dla czego upierasz się przy tej, dość starej konstrukcji, jeśli masz do dyspozycji zdecydowanie lepszą, polecaną już przez @Troczka i @Szymxa1, mocniejszą CM.003.

Bo on nie chce "małpować". Każdy wie, że posiadanie takiej broni jak ma kolega to faux pas i grzech śmiertelny.

• 1 month later...

PlanB zanim coś "odkopiesz" to spójrz na daty (niby tylko miesiąc różnicy, ale on i tak nikogo nie posłucha i weźmie coś awaryjnego :P). A zresztą polecili lepsze repliki w tym budżecie.

Edited by oski52
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...