Dudak1 Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ta sprężynka wygląda na to że jest prawidłowo założona. Ale spróbowałem- nadgięłem ją i okazuje się że ruger lekko strzela ale to dalej nie jest to- kulki po prostu szybciej turlają się w lufie i wylatują... Nie wiem jak można mocniej naciąnąć...? Masz jakiś pomysł? Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 moje male cos. Quote Link to post Share on other sites
Odi Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Może mi ktoś powiedzieć o ile przesuwa się lufa podczas strzału? Quote Link to post Share on other sites
pukiel Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 o jakieś 0,7 - 0,8cm Quote Link to post Share on other sites
crossman Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Z 1cm. Quote Link to post Share on other sites
Odi Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Dzięki :) Mam pomysł jak ją w pełni ustabilizować. Jeśli zadziała to się z wami podzielę :-F Quote Link to post Share on other sites
komuch1 Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Witam Mam rugera mk1, uszczelniłem niedawno maga i jak naładuje gazem to wystarcza mi na jakieś 25 kulek. Mam w nim też nowy zawór KM Hi-Power. Czy to przez to jest taka wyadtność gazu? Czy może dlatego że butla z gazem jest prawie pusta? Jak długo i w jaki sposób najlepiej ładować maga? JAK KM HI_POWER sie sprawuje czuć różnice w mocy Quote Link to post Share on other sites
pukiel Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 (edited) Zrobiłem kolejne dwie kolby wzorowane na Accuracy International Ta jedzie do Andrychowa na zamówienie duchmaster'a Ta natomiast aktualnie "wisi" na Allegro Zapraszam na Aukcje KLIKNIJ TUTAJ Pozdrawiam Paweł Święch Edited August 7, 2007 by pukiel Quote Link to post Share on other sites
ANAKONDA Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 Co do problemu niestrzelającego rugera: przeczytaj dokładnie Całe forum, jakiś rok temu pisałem jak to naprawić. Quote Link to post Share on other sites
Kapitan Majcher Posted August 13, 2007 Report Share Posted August 13, 2007 A ja mam pytanie- czy ktoś wie, gdzie można dostać rurki, które nadawałyby sie na preclufę do rugera BEZ żadnego polerowania tudzież szlifowania od wewnątrz ? Lub ma namiary na kogoś kto może coś takiego zrobić za rozsądną cenę ? Bo u mnie w casto wszystkie rurki są za ciasne, do środka wchodzą tylko pręty 4 i 5mm i szlifowanie pastą polerską nic nie daje. Quote Link to post Share on other sites
alfabravo Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 takie pytanko. Studiuje caly temat i polegam. http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat.../products_id/49 czy ktos uzywa tych kulek ?? 0,33 dobrze sie sprawuja czy moze jednal wiekasz waga?? Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ja używam własnie tych kulek i na lufie 50cm sa idealne. Quote Link to post Share on other sites
alfabravo Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ja sie zastanawiam właśnie. MAm lufe prec tyt. teflonową. Będa za lekkie czy jeszcze cięższe ?? Quote Link to post Share on other sites
Sajmonkb Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Jak by ktoś chciał komorę Hop-up do rugera to jest na sniperasg.pl za 19zł . Linki: Wersja mk1: http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat...products_id/231 Wersja mk1 Carbine: http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat...products_id/230 Quote Link to post Share on other sites
alfabravo Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 kupujcie gdzie indziej niż snajperasg.pl. Najgorszy sklep! brak kontaktu nie zetelny. Dajcie sobie spokoj z ta komora tutaj Stosuj polskie znaki!. Quote Link to post Share on other sites
Sajmonkb Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Siemka chciałbym jeszcze zapytać czy ktos z was ma nie potrzebny chwyt przedni od carbine Albo jakiś wystrugany taki który do snajperki by pasował THX ;) Quote Link to post Share on other sites
Sajmonkb Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Ale jak ma być wystrugany to taki żeby pasował do Mk1 (krótkiego z długą lufą) ;) Quote Link to post Share on other sites
alfabravo Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Witam. Przepraszam że poruszam 2 tematy na raz, ale nie będe zaśmiecał forum. Sprawa pierwsza, po dzisiejszym wypadzie mam mieszane uczucia jeżeli chodzi o zasięg mk1c. Słabo coś... Obawiam sie że coś jest z zaworkiem nie tak nie jestem pewien. Wcześniej po oddaniu strzau nie zaobserwowałem żeby z lufy wydobywała sie tak duża ilość gazu.( co innego po przechyleniu go do ziemi i oddania strzału) Również wydaje mi sie że hu jest coś kopniety. Nie mogłem go dziś wyregulować, dokręciłem na maksa i zero efektów;/ kulka 0,33 albo mam zwidy. 2 co można jeszcze w nim zrobić. Uszczelnione co sie da, zmiekczony spust, uszczelnione magi, prowadnica łozyskowa w lufie a tak że lufa precyzyjna. Jakieś sugestie? Quote Link to post Share on other sites
pukiel Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 hu jest coś kopniety. Nie mogłem go dziś wyregulować, dokręciłem na maksa i zero efektów;/ kulka 0,33 albo mam zwidy. Gościu nie świruj koko-dżambo jeśli za bardzo dokręcisz HU to on tulko będzie hamował kulkę i obniżał zasięg. Słabsze osiągi mogą być spowodowane końcówką gazu w butli. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
alfabravo Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Gościu nie świruj koko-dżambo jeśli za bardzo dokręcisz HU to on tulko będzie hamował kulkę i obniżał zasięg. Słabsze osiągi mogą być spowodowane końcówką gazu w butli. Pozdrawiam gaz nowy, hu regulowany od poczatku(czyli od najslabszego zasiegu w zwyz) Quote Link to post Share on other sites
ROMM Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 http://img104.imageshack.us/my.php?image=img1836uz8.jpg Ruger MK1 włożony w drewno z prec lufą z castoramy a lufa zew. plastykowa. ` Quote Link to post Share on other sites
ROMM Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ruger MK1 włożony w drewno z prec lufą z castoramy a lufa zew. plastykowa. Początkowy "tuning" mojego rugera, dołoże jeszcze szyne (z drewna, poniewarz nie ma nigdzie odpowiadającej moim potrzebom) i lunetke. Strzela, ale teraz wam nie powiem na ile bo musze ją sprawdzić w boju. Ocencie jej wygląd. Quote Link to post Share on other sites
emophx Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 Fajne papucie :). A co do tematu to jakim cudem to wpakowałeś w drewno? Chylę czoło. Wspaniale wygląda, drobne małe niedoróbki ale to nic ;). Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 ROMM... Proszę, zmniejsz fotki, bo mi moją 19 - tkę rozwalają. Ale to chyba jeszcze nie jest koniec pracy? Quote Link to post Share on other sites
Slaneq Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Koniec pracy czy nie, robota i pomysł . . . pięknie :) To co zostalo to juz prace wykonczeniowe jak mniemam, no nikt już Ci nie powie że strzelasz pistoletem lakierniczym :P:P Nie mam pojęcia jak zrobiłeś to body, i jak zrobiłeś że nie ma luzów wewnątrz, ale wymagało to NA PEWNO duzo pracy i chęcie Gratuluje i pozdrawiam. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts