szuwi Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Zakładam nowy temat, gdyż nie znalazłem innego o sklepie. Podzielę się od razu opinią. W sklepie złożyłem 2 zamówienia, przy jednym musiałem dokonać wymiany butów gdyż zamówiłem zbyt mały rozmiar. Przesyłki bardzo szybko do mnie dotarły Kontaktowałem się ze sklepem poprzez telefon, gadu gady oraz e-mail. Przy zapytaniu mailowym nie dostałem odpowiedzi, ale za to bez większego problemu dodzwoniłem się do sklepu, udzielono mi konkretnych informacji, mogłem też złożyć zamówienie. Przy wymianie butów kontaktowałem się przez gg, bardzo szybko otrzymałem wszelkie potrzebne informacje. Przysłany towar oczywiście jak najbardziej zgodny z zamówieniem. Zamawiałem za pobraniem. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne Sklep ma też konto na allegro o nazwie "hanet" Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Też podziela się wrażeniami ,kupiłem u nich już gogle, które potem wymieniłem (nie czepiali się ani nie robili problemów, chociaż wcześniej mówili, że nie podlegają wymianie), mundur, kamizelkę taktyczną oraz pas. Obsługa miła i chętna do pomocy jako że mieszkam nie daleko sklepu to miałem bardzo dobry kontakt z obsługą. Jak narazie ocena sklepu 9.5/10. Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Zamawiałem coś kiedyś u nich przez allegro. Żadnych problemów nie było. Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Zamawiałem coś kiedyś u nich przez allegro. Żadnych problemów nie było. Ja również, wszystko w jak najlepszym porządku. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 myślę ze 65000 pozytywnych opinii na allegro jest wystarczającą odpowiedzią ;-) Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 U mnie także nie było problemów przy robieniu zakupów w tym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
PitBear Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Ja jestem po trzech zamówieniach u nich. Raz przesłali mi przez pomyłkę nie ten przedmiot co trzeba, ale bardzo szybko i bez najmniejszego problemu załatwiłem sprawę wymiany. Zapomniałem też raz jednej rzeczy i domawiałem przed wysyłką - też nie było problemu. Bardzo dobry kontakt z obsługą. Zdecydowanie polecam. Quote Link to post Share on other sites
krobug Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 (edited) Kupowałem przez allegro i jest wszystko ok, wysyłka bardzo szybka. Gdyby ktoś chciał coś zamówić, to łapcie rabat na 20 cebulek, warunkiem jest zamówienie powyżej 200 zł. \\Edit. Wrzuciłem posta bez kodu - PLN20 Edited July 17, 2017 by krobug Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts