Deadmaster Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Do usług :D Już się bałem, że tak zostanie ;) Edited June 6, 2012 by Deadmaster Link to post Share on other sites
Memoris Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Rejestracja przekroczyła "magiczną" granicę połowy wolnych miejsc po stronie stalkerów: http://stalker.cba.pl/lista.html Dzięki za zaufanie! Jest to dodatkowa motywacja do tego, aby jako organizatorzy dać z siebie 110% normy :) Osoby, które opłaciły a mimo to nadal mają "No OK" prosze o cierpliwość do niedzieli. Link to post Share on other sites
Memoris Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 Kolejne informacje: 1) Dotychczasowe wpłaty zostały naniesione na listę graczy. Pamiętajcie, że składka opłacona do końca czerwca oznacza 5% upustu w Capri do końca września :) Kolejna aktualizacja wpłat w okolicy 24.06. 2) Zostało uruchomione forum gry. Dostęp z menu strony głównej: http://stalker.nysa.pl. Zapraszamy do rejestracji zwłaszcza członków frakcji - wojsko, bandyci czy mutanci mają prywatne subfora gdzie mogą swobodnie omawiać "strategie" (czy też jadłospis jak kto woli) ;) Link to post Share on other sites
Sis Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 (edited) Uwaga organizacyjna: Jeśli spełniasz dwa poniższe zastrzeżenia: 1. Jesteś wpisana/ wpisany na listę wojska i Twój status to: OK 2. Jesteś zarejestrowana/ zarejestrowany na forum Stalker Nysa V; pisz na moje tamtejsze PW, by otrzymać dostęp do naszego podforum. pzdr Edited June 13, 2012 by Sis-Que-Vaz Link to post Share on other sites
soldat Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Mały prezent na podkręcenie klimatu: https://rapidshare.com/files/2623181227/Popromiennik.zip Dwa archiwalne numery naszej poczytnej gazetki "Popromiennik" (Zona Nysa III oraz IV). Link to post Share on other sites
Memoris Posted June 23, 2012 Author Report Share Posted June 23, 2012 Na chwilę obecną limit miejsc po stronie "Stalkerzy" został wyczerpany. Nadal pozostają wolne miejsca po stronie Wojska, Bandytów i Mutantów :) Link to post Share on other sites
CanisPL Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Aby odgrzać temat. W imieniu tegorocznych mutków ogłaszam, że będziemy zaciekle tępić ludzi, którzy najpierw strzelają a potem myślą, oraz tych, którzy ewidentnie pomylą larpa z jebanką. Nie wyjdą z respa do przysłowiowej usxxxxej śmierci :icon_wink: Jeśli chcesz sobie postrzelać- nie przyjeżdżaj. Szkoda twoich pieniędzy. Link to post Share on other sites
Metzeger Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Stalkerze, chcesz dołączyć do zgrai analfabetów i dyslektyków, którzy swą mądrość głoszą tylko głupimi hasełkami (krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje)- zapisz się do Wolności. Jeśli nie masz ochoty na tak płytkie towarzystwo - Powinność zaprasza Cię w swoje szeregi. Tylko my możemy rozwiązać problemy Zony raz na zawsze. Gwarantujemy Ci nasze wsparcie, nie tylko w postaci broni, ale także w wielu innych aspektach. Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Stalkerze, chcesz posiąść władzę, pieniądze, poznać ciekawych ludzi oraz odkryć tajemnicę Zony? To masz problem, i tak cię zjemy. JUŻ DZIŚ WEJDŹ NA TEREN MÓZGOZWĘGLACZA i zostań jednym z nas!* gwarantujemy ci to co w strefie najlepsze: zgnilizna, zmutowane wszy, uciekających ze strachu ludzi! Nie czekaj! DAJĄ DARMOWE SNIKERSY!!! * Oferta czynna do wyłączenia urządzenia przez Naznaczonego. Link to post Share on other sites
Sis Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Wstępuj do Armii! Tylko Armia zapewni spokój Zonie. Oferujemy: - Udział w operacjach bojowych, wyzwalających niesamowite ilości adrenaliny. - Członkostwo w grupie o największej sile bojowej w Zonie - dysponujemy najlepszym sprzętem, zapleczem i najlepszymi ludźmi, dając możliwośc realizacji praktycznie kazdego marzenia o pokonaniu przeciwników. - Mozliwość współtworzenia legendy. Juz dziś wejdź na www.stalker.cba.pl/rejestracja.html i zapisz się. Link to post Share on other sites
swirekster lol Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Zonie - dysponujemy najlepszym sprzętem, zapleczem i NAJSMACZNIEJSZYMI ludźmi, Jako mutant musiałem to naprawić :icon_lol: Link to post Share on other sites
Sis Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Był pewien mutant, nazwijmy go Reksio, bo to zły nibypiesek był, który też się tak o wojsku wyrażał. Jego głowa ( i prawdopodonie inne też) do obejrzenia w bazie Ograniczonego Kontyngentu. Czasowa wystawa w dniach 27-30. września br., zapraszam. Dla posiadaczy odpowiednich przepustek - wstęp wolny, dla pozostałych - wymagany odpowiedni strój, mianowicie czerwona szmata. Link to post Share on other sites
Kleofas Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Radom standardowo będzie Małe pytanko. Jak będzie z rejestracją? Będzie casting jak w przypadku Stalkera na Sękach? Czy stali bywalcy będą mieli specjalne względy przy rejestracji ? Czyli już trzeci raz robimy integrację Radom - Wałbrzych? :D Chciałem jeszcze zapytać ORGÓW o to, czy w trakcie gry można na własną rękę zorganizować jakiegoś eventa (np. porwanie kogoś dla okupu etc.) Bo jako bandyta mam kilka pomysłów. Oczywiście ci, którzy eventa robią są normalnie śmiertelni i ograniczeni sprzętowo jak inni gracze. Link to post Share on other sites
artur52kh Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 (edited) Czyli już trzeci raz robimy integrację Radom - Wałbrzych? :icon_biggrin: Niestety Radomia na tym Stalkerze nie będzie ;( brak czasu, urlopów i takich tam.Także z integracji na tej edycji nici... Ale mam nadzieje że to nie będzie ostatnia Nysa. Na następnej edycji nadrobimy. Edited July 20, 2012 by artur52kh Link to post Share on other sites
Jantas Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Lama XD Złej baletnicy to i koza u płotu odwrócona tyłem nie wystarczy ;) Brzydko, doprawdy brzydko tak mnie na lodzie zostawić XD Link to post Share on other sites
Kleofas Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Niestety Radomia na tym Stalkerze nie będzie ;( brak czasu, urlopów i takich tam.Także z integracji na tej edycji nici... Ale mam nadzieje że to nie będzie ostatnia Nysa. Na następnej edycji nadrobimy. Pie***ol pracę - zostań stalkerem :icon_mrgreen: Link to post Share on other sites
Memoris Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Chciałem jeszcze zapytać ORGÓW o to, czy w trakcie gry można na własną rękę zorganizować jakiegoś eventa (np. porwanie kogoś dla okupu etc.) Nie widzę przeszkód. Ba! Zachęcam :D Link to post Share on other sites
Akbar_052 Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Czy będzie frakcja "Czyste Niebo" ? Link to post Share on other sites
Ślepy68 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Kiedy będzie uaktualniona lista graczy, bo od 5 dni, we frakcji Bandytów cisza i spokój... Link to post Share on other sites
Jantas Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 To jest celowa dezinformacja wojska ;) Link to post Share on other sites
Ślepy68 Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Wiem, armijni mają wszędzie swoich szpionów, ale żeby blokować informacje uczciwemu kandydatowi na bandytę??? Link to post Share on other sites
Memoris Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 Czy będzie frakcja "Czyste Niebo" ? Nieoficjalnie ;) Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Czy ktos z pomorskiego sie wybiera? Link to post Share on other sites
Jantas Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Na stronie gry masz listę uczestników ;) http://stalker.cba.pl/lista.html Link to post Share on other sites
bober7 Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Zapraszam Wszystkich bandytów do rejestracji na Stalkerowskim forum. Mój nick to "Bober" wyślijcie PW a dostaniecie dostęp do naszego podforum! Link to post Share on other sites
Recommended Posts