OssaPro98 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Witam, Ostatnio spotkałem się z modem, który zamieni nam BF2 w rozgrywkę airsoftową. I pomyślałem o Call of Duty... Więc mam takie pytanie. Czy ktoś kiedyś stworzył mod ASG do CoD-a? Chciałem się także zapytać czy może ktoś ma takie umiejętności, aby zrobić taki mod?? Chętnie bym sobie postrzelał z ASG w Call of Duty ;D Nieważne, do którego CoD-a to będzie... Pozdroo.. NARA ;D Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Daj jak możesz linka do tego moda do BF. Się zobaczy co to za cuda. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 http://forum.wmasg.pl/topic/121446-battlefield-2-airsoft-mod/ Quote Link to post Share on other sites
RedViper Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) W Call Of Duty: Modern Warfare znalazłem kieeeeeedyś modyfikację na Paintballa. Wszyskie bronie zamienione na markery, zupełnie nowe mapy. Świetnie zrobione, zasięg zmniejszony, kulki leciały parabolą, bardzo wciągające. Aż miło było usłyszeć "HIT!" w słuchafonach. :) Zapewne więc, jest możliwe stworzenie czegoś podobnego na wzór ASG. Edited May 9, 2012 by RedViper Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Po co grać w airsoft na komputerze, skoro można pobiegać z repliką na świeżym powietrzu? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Popieram Smutasa, po cholerę robić mody do gier, które naśladują rzeczywistość, by zmienić je w gry naśladujące imitację rzeczywistości(ASG/Paintball). Tak samo uważam, że lepiej pobiegać z repliką na świeżym powietrzu i po naśladować rzeczywistość, niż grać w takie gry... Quote Link to post Share on other sites
OssaPro98 Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 Jakby to ująć... Airsoft zawsze i wszędzie ;D Jak jest brzydka pogoda to można sobie pograć... W moim wieku się jeszcze ma czas ;D Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Spójrzcie na + może odstraszyłoby to "pro snajperów" z wellami za 600 zł... Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 W CS jest takie coś, ale to cie chyba nie ciekawi. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Człowieku rozbijasz mnie. Napisał, że do CoDa, a ty z CSem wyjeżdżasz i na dodatek sam podsumowujesz sens swojej wypowiedzi... Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Gdzie widzisz problem, bo nie rozumiem. Quote Link to post Share on other sites
Specnaz7497 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Chłopak chce do CoDa, a Ty mu wyjeżdżasz z jakimś prehistorycznym "csem" (nie wiem jak to sie pisze). To tak samo jakby ktoś szukał M4 w okolicy 2000zł, a ktoś mu poleci Cm.028. ;) Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 To tak samo jakby ktoś szukał M4 w okolicy 2000zł, a ktoś mu poleci Cm.028. ;) Nie takie rzeczy się tu dzieją :D Inni pytają o techniki zawiązywania włosów :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
G a w r o n Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Nie słyszałem o takim modzie do CoDa, ale w Call of Duty: World at War w kampanii współpracy (kooperacja) jest pokazane tak że bronie są prawdziwe ale strzela się... kulkami od paintballa (słychać charakterystyczny dżwięk wystrzału kulki i rozbryzga się farbą). Zrobili tak pewnie dlatego że można strzelać do kumpli z zespołu (są ujemne za to punkty) i żeby nie było wtedy krwi. Quote Link to post Share on other sites
maop Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Jak już robić taki mod to bez hi capów bo znowu wyskoczą wszyscy jako terminator z ammo bez limitu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts