Perzan_LBN Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Ok dzięki za informacje, Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Dla mnie DayZ updało, odpaliłem po półrocznej przerwie, mało normalnych serwerów - czyli bez dodatkowych broni, samochodów itp. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Jakby ktoś jeszcze w to grał to przydał by mi sie ktoś do polatania na serwerze, samemu to wiadomo. Quote Link to post Share on other sites
arrowofgod Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 DayZ w fazie testowej jest bardzo fajnym modem , jestem ciekaw czy Standalone będzie konkretem , czy też niewypałem. Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Tylko kiedy ten stand alone wyjdzie ? Już z 6 miechów poślizgu mają..... Quote Link to post Share on other sites
Mumin94 Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 jeżeli ktoś chce kompana do dayz to zapraszam na polski serwer day-z.pl ;) gram na nim już dość długo, a w Dayz jeszcze dłużej. Jak coś to pisać na priv ;) można się zgadać na TSie tego samego serwera. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Ludzie.. co jest? Nie mogę wejść na absolutnie żaden serwer :( pisze że zła wersja albo po prostu wyrzuca :( Quote Link to post Share on other sites
Orsonius Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Ludzie.. co jest? Nie mogę wejść na absolutnie żaden serwer :( pisze że zła wersja albo po prostu wyrzuca :( Czy logujesz się przy użyciu któregoś z zewnętrznych programów do wyszukiwania serwerów (dayz commander, sixlauncher) czy bezpośrednio poprzez samą grę? Najprawdopodobniej masz albo nieaktualną wersję moda (zakładam, że próbujesz się zalogować na serwery "zwykłe", tzn Czarnoruś), bądź nieaktualny beta-patch samej gry. Dla pewności uaktualnij oba. Quote Link to post Share on other sites
Perzan_LBN Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 (edited) Na Steamie pojawił się early acces "DayZ Standalone" w cenie 23.99 € Edited December 19, 2013 by BieszczadzkiSnajper96 Quote Link to post Share on other sites
Sylver Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 No i co, gra ktoś w Standalone? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Gra, jednak na razie próbuję dojść, gdzie mi się opłaca najbardziej iść zaraz po spawnie ;) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Na razie dałem sobie spokój, bo często i gęsto podczas łażenia pod budynkach gra się chwilowo ścina i po chwili jestem w w teksturach i nie mogę z nich wyjść. Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Sprawdź sobie ile gra regeneruje fpsow i dostosuj ustawienia graficzne. Na forum dayz.pl gracze piszą o użytych wspomagaczach fpsów.. Sama gra jest dosyć niezła, jak to day z, muszą jeszcze jednak dużo załatać, aby było to w pełni grywalne, ale przecież to aplha :) sam od siebie polecam gre nawet w tej fazie w której się teraz znajduje :) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Gra leci na niskich ustawieniach graficznych, dużych wymagań wizualnych nie mam. Po prostu robię to co zombiaki czasem czyli przelatuję przez tekstury :P Teraz się zastanawiam czy zginąć znowu z głody lub odwodnienia czy może wypić środek do odkażania :D Quote Link to post Share on other sites
fincher Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Da redę podczepić DayZ to darmowej wersji Army dostępnej na oficjalnej stronie?? Quote Link to post Share on other sites
zia Posted March 2, 2014 Report Share Posted March 2, 2014 Także katuje SA i choc to wczesna alfa ( az dziw ze nie darmowa przez to ) bawie sie nadzwyczaj dobrze. Jeszcze tyllleee do zrobienia w tej grze, ale jakis progres widac. Quote Link to post Share on other sites
Ylang Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 (edited) Od wczoraj posiadam DayZ standalone, obecnie gram sam i ogólnie stronię od miejsc publicznych jak i ludzi, ale chętnie z kimś pogram jeśli ktoś wykaże chęci. Mogę też w grupie. Na chwilę obecną jestem w pełni wyekwipowany, tak więc mogę pomóc. Od razu na wstępie napiszę, puki mam okazję. Nie jestem żadnym bandytą i nie gram po to, aby kogoś zabijać dla przyjemności. Prędzej bym zabawił się w jakiegoś policjanta i osłaniał tych co dopiero zaczynają. Minuty po zakupie i dołączeniu do gry... zostałem pobity, ale uciekłem. http://steamcommunit.../id/Ylang-Ylang Edited March 4, 2014 by Ylang Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 4, 2014 Report Share Posted March 4, 2014 A ja nie wiem co się stanęło. W pełni wyposażony i szedłem w stronę Zielenogorska od północy, gdzie wylogowałem się w bezpiecznym miejscu. Po zalogowaniu na następny dzień zaczynałem od zera na wybrzeżu :F Quote Link to post Share on other sites
zia Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 A ja nie wiem co się stanęło. W pełni wyposażony i szedłem w stronę Zielenogorska od północy, gdzie wylogowałem się w bezpiecznym miejscu. Po zalogowaniu na następny dzień zaczynałem od zera na wybrzeżu :teethh: Zwróć uwagę na dwa rodzaje serwerów. Regular i Hardcore, na kazdym masz inna, niezalezna postac Prędzej bym zabawił się w jakiegoś policjanta i osłaniał tych co dopiero zaczynają. Jest pomysl paru znajomych, by pobawic sie w lekkim RP klimacie podobnym do UN/SFOR . Jak cos to łap na steamie - ziabella Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Ja doskonale wiem :D Staram się grać tylko na polskich serwerach i po prostu podczas zalogowania się na ten sam serwer następnego dnia byłem całkowicie czysty i na wybrzeżu ;) Quote Link to post Share on other sites
zia Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Niektore serwery maja informacje, ze naleza do kogos ( np klanu ) i wejscie na niego = kasacja postaci dla ludzi z zewnatrz. Nie wiem czy maja takie prawo i wogole fizyczne mozliwosci, czy to tylko na postrach, profilaktycznie nie wchodzilem :D Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Po wylogowaniu twoja postać zostaje na serwerze jeszcze 30sec. Jest to przeciwdziałanie combatlogom. Miałeś pecha i ktoś Cię ubił jak Cie już nie było albo zjadło Cię zombie. Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Brakuje mi troszeczke celu w tej grze, mape znam świetnie z dayz- moda, miałem już każdy rodzaj broni i dodatków... Dodaliby w końcu namioty, wtedy celem byłoby założenie bazy.. Dodatki które są teraz dodawane ciekawie mogą ukształtować grę (ale nie muszą) zobaczymy Bohemia potraktuje ten tytuł.. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Kalashnikov - jestem tego świadom doskonale i zawsze wylogowuje się w takim miejscu, by potencjalny zombiak czy gracz przez te 30 sek na mnie nie trafił. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Jest forum, gdzie twórcy się wypowiadają ( nie pamiętam jednak nazwy) i na razie ograniczają dodawanie nowych rzeczy co znacząco by wpłynęły na rozgrywkę. W zamian starają się dopracować to co wprowadzili i usunąć błędy jak zombiaki przechodzące przez ściany. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts