LGóral Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) tak jak w temacie zastanawiam się, który plecak lepszy, czy czymś się różnią itp... 1.plecak 2.plecak Z góry dzięki za odpowiedź ;) Edited June 28, 2012 by LGóral Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Popraw linki. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 (edited) Niestety, oba to gówniane chinole. Słabe materiały, słabe szycie. Prują się od byle czego. Edited June 28, 2012 by gecko123 Quote Link to post Share on other sites
LGóral Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 Niestety, oba to gówniane chinole. Słabe materiały, słabe szycie. Prują się od byle czego. A znasz jakiś mocny w podobnej cenie? Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Ciężko znaleźć coś miltiarnego za tą cenę, najtańszy będzie Janysport PP25. Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Kiedyś w decathlonie kupiłem w podobnej cenie plecak (promocja ok 70% w dół była), ~30L, kodura, szycie jak na cenę niezłe. Wytrzymał ze 3 lata (właśnie go wymieniam), miejscami zmasakrowany, ale zostanie jako zapasowy. Jeśli jednak szukasz czegoś bardziej "taktycznego", to zapomnij. Quote Link to post Share on other sites
LGóral Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 Kiedyś w decathlonie kupiłem w podobnej cenie plecak (promocja ok 70% w dół była), ~30L, kodura, szycie jak na cenę niezłe. Wytrzymał ze 3 lata (właśnie go wymieniam), miejscami zmasakrowany, ale zostanie jako zapasowy. Jeśli jednak szukasz czegoś bardziej "taktycznego", to zapomnij. Ja potrzebuję plecak głównie na obóz , a potem do transportu oporządzenia na ASG , z tym że raczej nie będę z nim biegał po lesie,a jeśli nawet to sporadycznie( oddział CQB) Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Biednego nie stać na wyrzucanie pieniędzy w błoto. Quote Link to post Share on other sites
LGóral Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 Biednego nie stać na wyrzucanie pieniędzy w błoto. Nie kupować żadnego, a potem kupić mocniejszy janysport? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Nie kupować żadnego, a potem kupić mocniejszy janysport? Tak, dokładnie. Quote Link to post Share on other sites
LGóral Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 Dzięki za wszystkie odpowiedzi! Bardzo mi pomogliście ;) Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Rozejrzyj się też za Sparrowem produkcji Wisportu. Cenowo podobny do Janysporta PP25, ale IMHO Sparrow bardziej wygodny. Quote Link to post Share on other sites
LGóral Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 Rozejrzyj się też za Sparrowem produkcji Wisportu. Cenowo podobny do Janysporta PP25, ale IMHO Sparrow bardziej wygodny. chodzi ci o ten ? sparrow 20 Quote Link to post Share on other sites
Miszczo Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Tak Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Nie zgodziłbym się. Idź do Decathlonu, za 70-80pln w znośnym kolorze, widziałem wyprzedaż Deutera. Jakieś 2 tygodnie temu. Zapewne na stronie sprawdzisz. Jakieś 30 litrowy. Quote Link to post Share on other sites
LGóral Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 Nie zgodziłbym się. Idź do Decathlonu, za 70-80pln w znośnym kolorze, widziałem wyprzedaż Deutera. Jakieś 2 tygodnie temu. Zapewne na stronie sprawdzisz. Jakieś 30 litrowy. Patrzyłem w decathlonie i plecaki Deutra są za 300 zł Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Widocznie tylko w Opolu była wyprzedaż. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Niestety, oba to gówniane chinole. Słabe materiały, słabe szycie. Prują się od byle czego. Od "byle czego"?! Wręcz od patrzenia!! Z doświadczenia - nie nadają się nawet dla dziecka do szkoły!!! :maniak_zle: Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 [...]nie nadają się nawet dla dziecka do szkoły!!! :maniak_zle: Akurat dla dziecka do szkoły to plecaki powinny być bardzo dobre, żeby później problemów z kręgosłupem nie miało. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 (...) nie nadają się nawet dla dziecka do szkoły!!! :maniak_zle: Akurat dla dziecka do szkoły to plecaki powinny być bardzo dobre, żeby później problemów z kręgosłupem nie miało. Może źle to sformułowałem, ale właśnie to miałem na myśli. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts