Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Magnumy sprawdzą się paradnie ?

Recommended Posts

Duch, ja mówiłem o Batesach, Haixy ludzie chwalą a ja zdania nie mam bo nie posiadam.

Batesy sam zjadłem dwie pary "wybajerzone" w niecałe pół roku sztuka. PÓŁ ROKU w butach za 600zł. Nigdy więcej Batesów. Nigdy. Kolega pozazdrościł, kupił identyko, tak samo- niecałe pół roku i się rozkleja. To daje trzy pary, trzy przypadki na tym samym modelu, identyczna sytuacja.

Niektórzy tutaj zachowują się, jakby nigdy tych butów na nogach nie mieli albo o nie nie dbali. Mam te Batesy od prawie dwóch lat i bardzo je wszystkim polecam.

PS Tylko, że styczność miałem z jedną parą, więc się jedną wypowiedzią nie kieruj. :)

Edited by RedViper

Patryk widzisz są zwolennicy i przeciwnicy , poradzę Ci jeszcze , poszukaj na allegro , może w swoim rozmiarze znajdziesz buty z armii usa. Wpisz belleville , wellco , corcoran(te corcorany niektóre to takie paradne są :happy: )

Jak nic nie znajdziesz to bierz batesy.

ED: popatrz może jeszcze na buty ''protektor'' wybierz coś i napisz

Edited by DuchWilka

No to są te zwykłe ''protektory'' tak zwane. Tanie i dobre. Możesz wziąć te http://allegro.pl/buty-protektor-grom-742-r-44-nowe-wojskowe-i2461832556.html

. Są tańsze od batesów a stosunek ceny do jakości dobry. Desantów nie kupuj , czy to z protektora czy z czego kolwiek , kup te protektory i odkładaj kase na haixy w przyszłości :wink:

ED: Aczkolwiek te protektory mają miękką podeszwę i nie postukasz , ale coś za coś.

Edited by DuchWilka

Dlatego od początku pisałem, że do defilowania muszą być konkretne buciory i konkretne podeszwy. A jak jeszcze podkute...

Kolega rekonstruktor pojawia się w niemieckim, drugowojennym oporządzeniu - w tym butach. Muszę kiedyś obejrzeć czym on ma podbite podeszwy, ale fakt jest - jeden chłop idący normalnym krokiem po betonie robi tyle hałasu, że ja cię kręcę. Wziąć dziesięciu takich i puścić ich po twardej nawierzchni odmierzonym krokiem - mogę sobie tylko wyobrazić ten efekt dźwiękowy!

Dlatego od początku pisałem, że do defilowania muszą być konkretne buciory i konkretne podeszwy. A jak jeszcze podkute...

Kolega rekonstruktor pojawia się w niemieckim, drugowojennym oporządzeniu - w tym butach. Muszę kiedyś obejrzeć czym on ma podbite podeszwy, ale fakt jest - jeden chłop idący normalnym krokiem po betonie robi tyle hałasu, że ja cię kręcę. Wziąć dziesięciu takich i puścić ich po twardej nawierzchni odmierzonym krokiem - mogę sobie tylko wyobrazić ten efekt dźwiękowy!

Tylko wiesz jak to z tym defiladowaniem jest. Lepsze buty uniwersalne ja myślę.

Tylko wiesz jak to z tym defiladowaniem jest. Lepsze buty uniwersalne ja myślę.

A ja bym sobie w ogóle nie zawracał głowy defilowaniem :happy: ale że autor od początku twardo obstawał przy butach "do musztry", i to jeszcze z szablą - to i zrozumiałem, że muszą to być buty czysto i wyłącznie do tego, kompletnie odstające wymaganiami od butów "w teren"... Na całe szczęście sprawa się, jak widzę, rozwiązała.