Marcinek83 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Proszę wpisywać tutaj swoje uwagi (sensowne a nie typu: wysłałem wczoraj maila i jeszcze nie odpowiedzieli, co robić ??, Dostałem wczoraj paczkę, super sklep – takie komentarze proszę kierować prywatnie do sklepu) na temat sklepu. Edit by Cappuccio Kupiłem u nich silnik ICS Turbo 3000. Jestem bardzo zadowolony, kontakt mailowy i telefoniczny na wysokim poziomie. Paragon bądź F-Vat na życzenie. W sumie, tanio i wygodnie. Szkoda tylko że nie ma opcji "za pobraniem" To moim zdaniem szybszy sposób kupna, niż czekanie aż kwota się zaksięguje na koncie. Mogę z czystym sumieniem polecić ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ja coś pisałem na temat Mad Onion, ale nigdzie nie mogę tego [Ustawa z dn.... o kontroli prasy, rozgłośni radiowych i telewizyjnych oraz widowisk]. Krótko - chłopaki podchodzą do sprawy rzetelnie i z sercem, są kreatywni i mają ciekawe pomysły (produkcja akcesoriów) oraz realizują zamówienia nietypowe. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
yacenty Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Mam ICS-a i też chciałbym coś niecoś napisać o tym sklepie ale nie dają mi szansy, co najmniej od miesiąca większość asortymentu jest tylko na obrazku. :???: Quote Link to post Share on other sites
inteligent Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Bardzo dobry sklep, paczki są dobrze zapakowane i co najważniejsze szybko wysyłane POLECAM!! Quote Link to post Share on other sites
Vesimir Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Po zrobiemiu większych zakupów w tym sklepie (gun + dodatki) mogę śmiało polecić go innym maniakom. Można się dogadać odnośnie 'nietypowych' spraw (ja np. zamieniłem 2 hi-capy ICS będące w zestawie z giwerą na 4 lowy CA). Dobry kontakt mailowo-telefoniczny. Wychodzenie na przeciw klientowi (spełniona prośba o wyjątkowo szybkie dostarczenie przesyłki) generalnie duży + Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Kupiłem 4 low-xapy do AK-74 STAR'a, wszystko szybko załatwione, solidnie zapakowane broszurka promocyjna na temat AK 74 z ICS'a :) Jedyne zastrzeżenia to mam tylko co do ceny przesyłek Poczty polskiej 17zł za pobraniem to dużo... Nie wspominam już nawet o kurierze :( Ogólnie bardzo fajnie paczka szła niecałe 2dni Quote Link to post Share on other sites
Zielony Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Zamówienie obejmowało dwie giwery z upgradem, plus droche drobnicy. Spara załtwiona szybko (dostawa wciągu 24 godzin od zamówienia). Kontakt znakomity. Wszystko gites. Naprawde duuuży plus. P. Quote Link to post Share on other sites
Kakaroth Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Bardzo miły kontakt i dokładne doradztwo. Przesyłka dobrze zabezpieczona i szybko wysłana :) Na pewno nie raz tam jeszcze zamówię! Pozdrawiam Kakaroth Quote Link to post Share on other sites
Syrius Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Duży plus za obsługe i kontakt , minus to mały wybór w asortymencie . Generalnie POLECAM . Quote Link to post Share on other sites
Halfling86 Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Bardzo miły kontakt, szybka obsługa, świetny asortyment. Moja M4A1 spisuje się świetnie. Mojemu kumplowi, który kupił u nich RASa i przysłali zły karabin, szybko wymienili na ten, o który chodziło oraz dodali gratisy. Pełen profesjonalizm. Quote Link to post Share on other sites
mysterious Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 To i ja podziele się swoim zdaniem :). plusy: -natychmiastowa realizacja zamówienia -rozsądne negocjacje (nie tak jak w niektórych sklepach, że mogą dać zniżke 10zł o wcale...) -naprawdę zajebisty kontakt! (nawet w nocy mejlowałem z tymi goścmi, gdzie indziej po godz 18 moją klienta gdzieś) -tania przesyłka kurierska (w 24h od nadania) minusy: -niestety nie potrafią zrobić tunningu... z niewiadomych powodów zamiast ok 430fps'ów, a było ledwie 360, gdy odesłałem na gwarancji i odebrałem spowrotem niewiele się zmieniło, praktycznie nie widać różnicy. A przy okazji nadłamali mi ząbek od kolby, więc musiałem pobawić się trochę klejem :). podsumowując: Polecam kupowanie u nich sprzętu, części itede, ale zdecydowanie odradzam robienie tunningu. Sam bym u nich kupował w przyszłości stuff, gdyby nie to, że szkoda mi kasy na przesyłke, a kulki, magi itepe mogę kupić prawie na miejscu :wink: pozdro Quote Link to post Share on other sites
borman Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Jako że współpracuję z MadOnion, też się wypowiem. Nie zauważyłem minusów - kontakt po prostu rewelacyjny, Paweł zna się na rzeczy jeśli chodzi o sprzedaż i sam sprzęt. Na żywca widziałem jak robi przeróbki guna, więc wiem że podchodzi do sprawy z pełną znajomością tematu. Ceny w sumie konkurencyjne, czyli jak dodamy do tego fachową obsługę, szybką realizację i nietypowe zamówienia, otrzymamy sklep na wysokim poziomie. Myślę, że warto polecać dobre rzeczy wszystkim, więc polecam MadONION Quote Link to post Share on other sites
yogurt Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 Jak wygląda sprawa serwisu w w/w sklepie? Dają radę z naprawami czy czasem się zdarza, że dupa zbita? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 A jaka miła kartka na święta :F Suuper pocztówka :) Quote Link to post Share on other sites
Troglo Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 (edited) A więc tak, zamawiałem baterie i ładowarkę. W komplecie zabrakło przejściówki na mini, która była mi niezbędna. Szybki telefon, miła obsługa, błyskawiczna przesyłka, sprawa rozwiązana profesjonalnie. Pełen pozytyw, polecam. Edited February 12, 2008 by Troglo Quote Link to post Share on other sites
Speci Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Co ja mogę napisać o sklepie MadOnion? Świetny kontakt,przesyłka ekspresowa i obsługa znająca się na rzeczy... To czyni ten sklep godnym polecenia..I z czystym sumieniem polecę do każdemu. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
MastaFoka Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Doskonały kontakt, nawet po godzinach otwarcia, chciałem GB do ICS, jak tylko doszło zostałem poinformowany mailem, że juz mają na stanie. Serwis też oceniam na +, dwa dni i karabin w domu, wcześniej informacja telefoniczna o zakończeniu naprawy, a usterki usunięte poza zakres jaki wskazałem, bez dodatkowych opłat założyli mi wtyk na kablu, który musiałem uciąć żeby podłączyć silnik. Quote Link to post Share on other sites
woland_83 Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Witam! Zamówiłem w zeszłym tygodniu dwie repliki, przyszły po dwóch dniach, wszystko szybko, sprawnie, pełna profeska :) Kontakt świetny, dostałem odpowiedzi na wszystkie pytania (a zadałem ich całą masę :) ) Olbrzymi plus, sklep POLECAM!!! Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 Na żywca widziałem jak robi przeróbki guna, więc wiem że podchodzi do sprawy z pełną znajomością tematu. Don't impress of me much. Quote Link to post Share on other sites
Papuga Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Polecam sklep. Jako jedyny sklep zeszedł z ceny baterii (bardzo lubię się tarować :D). Jest to wielki plus, ponieważ ani SpecShop, ani Capri tego nie zrobiły ;) Szybka dostawa, super kontakt, wielki pozytyw! Zachęcam do zakupów w MadOnion!! Quote Link to post Share on other sites
Eversmann Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 A ktoś jeszcze miał do czynienia z serwisem? 18 miesięcy gwarancji to dużo i bym się pokusił na replike, a nie chce mieć problemów takich jakie były z machinegun... Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Mi na pierwszej strzelance skosiło aluminiowy tłko ICS'a, który był na ich gwarancji(co prawda przyczyna awarii była w dużej mierze moja). Tłok wymieniony bez najmniejszych problemów, szybko odesłali replikę. Właśnie zrobiłem u nich 3 zamówienie i nawet rabat 5% na wszystkie produkty dostałem ;-) Sklep polecam z całego serca(jak zamawiałem eMkę, to nawet nie zdążyłem zrobić przelewu, a juz ze sklepu dzwonili z zapytaniem jak paczkę wysłać-oczywiście darmowo :wink: ) Quote Link to post Share on other sites
Zoff Posted October 10, 2008 Report Share Posted October 10, 2008 PELNY PROFESJONALIZM!!! Wzorowy kontakt,kompetentne doradztwo,otwartosc na propozycje i niestandardowe zamowienia.Niewiem jak z serwisem bo na szczescie skorzystac nie musialem,Ale bezwatpienia sklep moze konkurowac z najlepszymi.Troche maly asortyment mam nadzieje ze z czasem sie powikszy. Jesli ISC to tylko w mad onion!!! :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Faziv Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Zamowiłem moją emke, utrzymywałem w zasadzie stały kontakt z panem Piotrem, doradził mi telefonicznie, ktorą batke wybrac, ktorą ładowarke i ktorą przejściowke. Dostałem też taką miłą kartke z napisem ; Życze miłego strzelania ;)" No coż, taka drobnostka a wywarła na mnie pozytywne wrażenie. Paczka doszła w ciągu 2 dni Quote Link to post Share on other sites
hary934 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Życze miłego strzelania ;) Dokładnie to samo dostałem z Glockiem i Emką... unich to standard ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts