Akbar_052 Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Cześć Nie wiecie może w jakim sklepie w Polsce mogę kupić maskę taką jak ta --> http://www.ebairsoft.com/airsoft-wire-mesh-hockey-mask-black-p-3834.html <-- kiedyś była ona na Taiwangun, chciałbym taką lub podobną; Czaszka jak na TG odpada. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Nie wiem czy można kupić taką w Polsce ale jeśli lubisz swoje oczy to pamiętaj by pod (lub na) te siatkowe osłony oczu zamontować coś co na prawdę osłoni Ci oczy. Link to post Share on other sites
OFF Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 W Polsce takiej raczej nie kupisz. Przynajmniej ja nie spotkałem się z taką w ofercie sklepów naszych. Link to post Share on other sites
Powała Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 (edited) W Polsce takiej raczej nie kupisz. Przynajmniej ja nie spotkałem się z taką w ofercie sklepów naszych. ... i dobrze, bo znowu "nieogarnięci" narażaliby swoje gałki oczne na urazy od rozpryskujących się kulek! :maniak_zle: @Akbar, pamiętaj, że oczy nie odrastają, IMO nie słyszałem o takich przypadkach. Kup http://gunfire.pl/pr...lf-Face-3D.html i http://gunfire.pl/product-pol-1152192951-Okulary-I-vo-bezbarwne-oprawki-czarno-szare.html, na ochronie oczu nie wolno oszczędzać! :maniak_OK: Edited August 16, 2012 by Powała Link to post Share on other sites
Akbar_052 Posted August 17, 2012 Author Report Share Posted August 17, 2012 Nie jestem jakimś tam zielonym co nie wie że takie siateczkowe okulary to badziew, pod maską miałbym okulary lub zamiast tej siatki wstawiłbym kawałek plexi. Link to post Share on other sites
Powała Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (...) zamiast tej siatki wstawiłbym kawałek plexi. Czy Ty wiesz co piszesz!? :sciana: Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) Nie jestem jakimś tam zielonym co nie wie że takie siateczkowe okulary to badziew, pod maską miałbym okulary lub zamiast tej siatki wstawiłbym kawałek plexi. Wątpie by okulary zmieściły się pod maską (aczkolwiek nigdy nie miałem takiej maski, po prostu spodziewam się, że jest tam za ciasno na okulary). A co do plexi to też wątpie by wytrzymało. Aczkolwiek to Twoje oczy - Twoja sprawa. Jeśli już chcesz mieć maskę to użyj takiego (lub podobnego) zestawu jak polecał Powała - dobre okulary/gogle i maska na pół twarzy. Sam ostatnio takie rozwiązanie próbowałem i fajnie to chroni twarz (aczkolwiek w moim przypadku (maska była pożyczona na próbe więc jej nie modelowałem do mojej twarzy) przy dużej wilgotności powietrza na masce osadzało się sporo wody (z wydychanego powietrza para się skraplała) i dodatkowo zaparowywało okulary). Edited August 17, 2012 by MarekMac Link to post Share on other sites
fusi Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Kup maskę stalker i do tego okulary/gogle. Będziesz na pewno bardziej zadowolony niż z takiego shitu, który nam pokazałeś. Link to post Share on other sites
CarteR Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 (edited) nie lepiej kupic maski z googlami zamiast siatki? Sam mam taka z odprowadzaniem Ciepłego powietrza przez wiatrak napedzany 4x AAA (Narazie w boju nie sprawdzona) Edited August 19, 2012 by CarteR Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 Kolejny co nie odróżnia gogli od Google... :bialaflaga: Link to post Share on other sites
CarteR Posted August 19, 2012 Report Share Posted August 19, 2012 (edited) napisałem przez 2 ,,o'' moj bład. Edited August 19, 2012 by CarteR Link to post Share on other sites
piotox Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Hej możecie mi doradzić jakiś komplet do 70 zł ? Link to post Share on other sites
arend Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 napisałem przez 2 ,,o'' moj bład. I ćwierćpiśmienny też ;P O dziwo pod tymi maskami mieszczą się szybki od ivo. A dostępność, można gadać w DeltaShopie lub z Lesiem o ściągnięciu. Choć też twierdzę że siatkowe TMC są wygodniejsze. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Nie odkopywać starych wątków! Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts