XdXd Trol Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 (edited) Witam. Potrzebuję taniej, nawet chińskiej kamizelki taktycznej, która miałaby wbudowane kieszenie na magi od AK, lub możliwość dopięcia ładownic. Potrzbna mi, bo kumpel kupił sobie profesionalną kamerę panasonic, i zamierzamy film nakręcić. Dodatkowo poszukuje adaptera magazynków z m4 do ak. Kumpel dał mi 8 magów do m4 bo znalaż w piwnicy a m4 sprzedał. Ma teraz g36 ale ja mu nie powiedziałem że są adaptery i tak oto mam 8 magów m4 i cymę 028a. Edited August 24, 2012 by XdXd Trol Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 http://gunfire.pl/product-pol-1152197466-Kamizelka-taktyczna-typu-Plate-Carrier.html Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Może UTG? Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Szukaj na komisie, tam nieraz ciekawe oferty są. Quote Link to post Share on other sites
XdXd Trol Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Ale ja mówiąc tanio liczyłem na max 80-100 zł Wprowadziłem zmiany do tematu. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kamizelki-taktyczne/chest-rigg-01-acu-a-c-m.html, tylko nie mam pewności, czy wejdą magi od AK, są chorrendalnie długie. Quote Link to post Share on other sites
XdXd Trol Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 I znów brak zrozumienia. KAMIZELKA to nie CHEST RIGG, A CHEST RIGG, to nie KAMIZELKA. A przynajmniej nie taka jak ja potrzebuje. Cała kamizelka Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 (edited) "Chest" to też kamizelka taktyczna. W granicach 80-100 PLN, niczego innego nie dostaniesz, chyba, że trafisz na Allegro, albo w komisie. Edited August 24, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Kamizelka, do 100 pln. tylko acm. poszukaj tego co ci pasi na gunfire lub taiwangun. Quote Link to post Share on other sites
XdXd Trol Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 a co z adapterem? Quote Link to post Share on other sites
Mark97 Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 http://www.taiwangun...-acu-a-c-m.html, tylko nie mam pewności, czy wejdą magi od AK, są chorrendalnie długie. Wchodzą ale wystają. Quote Link to post Share on other sites
korobov Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 A adaptera nie znajdziesz. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Bo i takiego nie ma. Jest za to jakaś eMka na pociski radzieckie właśnie. Quote Link to post Share on other sites
proteziaksaspl Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 (edited) eMka na pociski radzieckie? To chodzi ci o natowski kaliber 7.62x51mm, ale nie są to radzieckie pociski 7.62x39mm. Hamerykańce teraz ACR dostosowują do ruskich naboi, ale gdzie tam eMka :icon_biggrin:. Koniec OffTopu Edited August 24, 2012 by proteziaksaspl Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 (edited) Kiedyś czytałem tu na forum, że kamizelki Pattern 83 są całkiem niezłe dla początkujących. Ale kosztują około 130zł (nówka, sprawdziłem tylko jedną ofertę, pierwszą jaka w googlu wyskoczyła) to raz, dwa, nie wiem czy zmieszczą się tam gdzieś magi od AK a trzy jest takie, że ludzie różne rzeczy o nich pisali (jedni, że super, fajne, wytrzymałe a inni, że śmieć). Ja osobiście użytkuje pasoszelki BW (w niektórych sklepach można znaleźć takie 5 czy 6 elementowe zestawy za circa 30zł). Dwa magi (do AK) mam wsadzone w pokrowiec na saperkę. Puste magi zrzucam do pokrowca na chlebak (cargo czy nadupnik, jak zwał, tak zwał). Może mało koszerne, może troche mało profesjonalne ale tanie i pozwala się dobrze bawić (jeśli oczywiście komuś nie zależy na rekonstrukcjach i byciu Full-Pro-Delta-Rambo-Commando-Grom-Specnaz). Edited August 24, 2012 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
badii8 Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Szczerze? Właśnie tak zrobiłem jak zaczynałem, pattern83 i ak+magi. Co z tego wyszło? Kamizelka z low-ami zostawała na respie a ja biegałem z hi capem... Patterna sobie daruj. Magi sprzedaj może będziesz miał na coś innego co ci potrzebne :) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Koledzy, ta dyskusja o pasoszelkach i Patternie jest bezprzedmiotowa. Autor nie chce bawić się w ASG, tylko szykuje się do roli "gwiazdy filmowej". Potrzebna jest Mu "kamizelka" w pełnym tego słowa znaczeniu, dla wizualizacji filmowej, a więc UTG, Platte itp, ale takich nowych za "stówę" nie kupi. Pozostaje poszukanie okazji, ale Autorowi nie chce się szukać, czeka aż my Mu znajdziemy... Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Czy ktoś jeszcze poza mną nie może wyświetlić profilu tego trola? Proteziak - nie, chodziło mi o radziecki pocisk. Znajdę co trzeba i prześlę na PW. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Czy ktoś jeszcze poza mną nie może wyświetlić profilu tego trola?(...) Mi się też nie wyświetla... :icon_confused3: Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Mi się też nie wyświetla... :icon_confused3: I mi także. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 eMka na pociski radzieckie? To chodzi ci o natowski kaliber 7.62x51mm, ale nie są to radzieckie pociski 7.62x39mm. Hamerykańce teraz ACR dostosowują do ruskich naboi, ale gdzie tam eMka :icon_biggrin:. Koniec OffTopu Wklep sobie w google "SR-47" to zobaczysz, że istnieje Mka na 7.62x39 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Spokojnie, już mu obiecane PW wysłałem. Wracając do tematu. Gdyby nie fakt, że brak możliwości wejrzenia w profil co śmierdzi kolejnym oszukańczym tematem, to sprzedałbym swoją, którą wystawiłem w komisie akurat za 100zł. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Też napisałem Mu PW, ale jak dotąd bez odpowiedzi, a nawet bez odbioru. Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Da się wejść w jego profil przez wyszukiwarkę na głównej stronie portalu - wystarczy w pierwszym polu wpisać ksywę a w rozwijanym menu wybrać "maniacy". Nie wiem czemu nie da rady bezpośrednio... Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 Bo to chodzi o zakazane znaki w profilu. Do mnie też nie można wejść w ten sposób. Za to z listy Maniacy link nie zawiera ksywki, ale numer ID użytkownika. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts