OFF Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 na RD30 z jedna taka klapka zasłoniętą do kitu mi się celowało. Lepiej po prostu kupić plastikową przeźroczystą osłonę lub zrobić ją własnoręcznie. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Ale to nie wyeliminuje słabej widoczności punktu celowniczego... Zasłoń przednią szybkę i po sprawie. Jedynie w nocy kropka może być za jasna, to wtedy zdejmujesz klapke i po problemie. Fajne jest też to, że jak masz muszkę, która włazi ci w kolimator, to możesz tak zrobić i masz widoczną samą kropkę. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 z tym się akurat nie zogdzę.... To akurat nie ma najmniejszego znaczenia czy się zgadzasz czy też nie, że 2+2=4. Idź w świat i przekonaj wszystkie eotechy, że jednak sa otwarte. Quote Link to post Share on other sites
Homer96 Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 przedtem wkleiłem zły link, posiadam taki kolimator w zasadzie ten sam tylko chyba baterie inne ? http://gunfire.pl/product-pol-1152194588-Kolimator-typu-ET-551-TAN.html czyli mówicie że jakieś przeźroczyste klapki pomogą? a z tym efektem lustra to różnie bywa... Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Why so serious? Wiadomo że w CQB może zdarzać się to częściej, ale i tak trzeba mieć szczęście do takiego czegoś. Do wszystkiego trzeba mieć. Ale porównanie do totolotka mi się podoba. Tylko czemu w takim razie nie wygrywam w totka? ...mówisz, biegałeś z kolimatorem po lesie dużo razy? A ile to jest "dużo"? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 ...mówisz, biegałeś z kolimatorem po lesie dużo razy? A ile to jest "dużo"? Spokojnie z siedem, łooo. przedtem wkleiłem zły link, posiadam taki kolimator w zasadzie ten sam tylko chyba baterie inne ? http://gunfire.pl/pr...ET-551-TAN.html czyli mówicie że jakieś przeźroczyste klapki pomogą? a z tym efektem lustra to różnie bywa... w zasadzie dalej się sadzisz, a to wciąż zamknięty. klapek przezroczystych nie ma, ale osłonki są, nawet na ris. wystarczy zresztą wyciąć kółko z castookularków. Quote Link to post Share on other sites
Homer96 Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 ok będe coś kombinował. dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Miętus9 Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 Do wszystkiego trzeba mieć. Ale porównanie do totolotka mi się podoba. Tylko czemu w takim razie nie wygrywam w totka? ...mówisz, biegałeś z kolimatorem po lesie dużo razy? A ile to jest "dużo"? A Ty liczysz każde wyjście z kolimatorem do lasu? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 5, 2012 Report Share Posted September 5, 2012 No ja biegam np jakieś... z 7 lat i nigdy nie oberwał "śmiertelnie". Ale trzeba odjąć czas kiedy biegałem z lunetą :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts