Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Najbardziej uniwersalna bron do 350 zł

Recommended Posts

Jaka jest najbardziej uniwersalna replika do 350 zł (używana) ? Chodzi o to żeby nie miała za dużo FPSów na CQB i nie za mało FPSów na Las oraz żeby była krótka do CQB ale nie za krótka do Lasu. Z góry dziękuję za odpowiedz bo juz szukam z 3 dzień i nie mogę nic na ten temat znaleźć. Myślałem nad:

JG G36K

JG G36C

Cm.031

CM.003

ale chciałbym się dowiedzieć która z tych broni lub jakaś inna jest najbardziej uniwersalna. Pozdro

Edited by radekb29

Miałem identyczny problem. Z tego co ja wyczytałem na forum Wmasg i nie tylko najlepsza była by CM037. Właśnie w piątek ją zamówiłem na Taiwangun.com i czekam na dostarczenie ;]

Jak już ci dojdzie to zrecenzuj czy faktycznie najlepsza :P

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, jezeli jeszcze takowe będą to czekam na następne :P

Wszystkie wymienione przez Ciebie repliki są z Chin. Podałem Ci w poście wyżej jakie repliki w mniej więcej tej cenie są godne polecenia. Przykładowo - CM.028/037 to repliki mające te same części wewnętrzne, co wymienione przez Ciebie w pierwszym poście CM.031.

Seria G36 od JG rzeczywiście trochę wykracza poza Twój budżet.