kkoltun Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Witam chcialbym sie dowiedziec czy Replika karabinu snajperskiego ZM51 Bedzie dobra do pobawienia sie z kumplami w lesie czy jest ona celna i wgl bo jest tania a naraize niechce wiecej wydawac bo niewiem czy zostane przy zabawie na dluzej Jak mi sie spodoba to napewno bede ja tuningowal lub kupie nowa Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Jak chodzi ci o to http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-2947-Replika-karabinu-snajperskiego-ZM51.html to nie za bardzo , jak już to kup sobie jakąś pompkę lub cm.028 Link to post Share on other sites
Powała Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Nie jest to dobry wybór. Jeśli masz ograniczony budżet, kup http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun-long-003-agm.html zostaną Ci pieniążki na okulary (tu nie można oszczędzać). Shotgun dużo lepiej zda egzamin niż ta pseudosnajperka. Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 Niby dlaczego jest slaba ma 360fps jest dluga dla poczatkujacego chyba bedzie w sam raz ja chce zobaczyc czy oplaca sie w to bawic snajperem i wgl a nie odrauz wydawac gruba kase nie niebede jezdzil na zadne imprezy narazie:) Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 (edited) Dlatego bo pompki są lepiej dostosowane do szybszego naciągania sprężyny niż ten wytwór snajperski. Jak już koniecznie chcesz się bawić w snajpera to pomyśl nad bar-10 od JG i stopniowo tuninguj i może z tego coś wyjdzie po wydaniu mniej więcej 1000 zł. P.S Mówię z góry , na początku nie opłaca bawić się snajperem , dozbieraj do cm.028 lub powyższej pompki. Edited September 23, 2012 by Reegz Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 czy ja mowie do sciany jak mi sie spodoba to moge zaczac sie bawic na powaznie a tak chce tylko dla zabawy z kumplami z snajperka za 480zl z 450fps to przesada.. chce sie dowiedziec czy ta ZM51 leci prosto do ilu...metrow jakie kulki do niej ladowac Link to post Share on other sites
likeaJohnny Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 (edited) Nie rozumiesz, że to coś ani zbyt celne, ani zasięgu nie ma, kup pompkę i koniec. czy ja mowie do sciany jak mi sie spodoba to moge zaczac sie bawic na powaznie a tak chce tylko dla zabawy z kumplami z snajperka za 480zl z 450fps to przesada.. chce sie dowiedziec czy ta ZM51 leci prosto do ilu...metrow jakie kulki do niej ladowac Nawet ściana by Ci odpowiedziała ,, Kup strzelbę i okulary (np.uvex-ivo)". Edited September 23, 2012 by likeaJohnny Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 tylko ze ja chce snajperke ogarnij sie wkoncu.. jest celne bo widzlame juz filmiki na yt zasieg ma taki jaki potrzebuje ale nie wy wsyzstko wiecie lepiej -,- daj mi 500zl kupie snajperke TYLKO NAPSIALEM ZE TO PROBY-,- Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Jak widziałeś to po co się tutaj pytasz? Ludzie Ci odradzają i mają racje a ty dalej przy swoim. Więc jeszcze raz pytam- po co było pisać jak nie podobają Ci się opinie innych? Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 niepodobaja mi sie bo pisze ze mam budzet do 200zl bo to tylko na probe to oni to biora tak powaznie ze podaja mmi snajperki za 500zl + tuning ze jakbym mial na wojne isc i napierdalac hedy z 100m,, to jest zeby pobiegac po lesie postrzelac sie z kolegami a nie na jakies wyjazdy i wgl..snajperka jest tania ma moc wiec czemu niby jest taka"zla" celna tez jest wiec w czym problem? Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Jest też airsoftowa recenzja filmikowa nawet. Tak czy tak, to naprawdę niezbyt dobra baza. Jeśli już koniecznie 'snajperka' to przynajmniej pomyśl nad czymś z replik Wella bo do nich są części dość popularne, a do tego czegoś cymowego? Cholera wie. Najlepiej z kolegami kupcie sobie sprężynowe shotguny. Miałem taki w rękach dopiero po 3 latach airsoftu i byłem nim zachwycony. Link to post Share on other sites
badii8 Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 No to jak i tak nie chcesz słuchać opinii innych wiec po co zakładałeś ten temat? Kup co uważasz, przecież to twoje pieniądze i ty będziesz strzelał z tej repliki(shitu).: ) Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Kolejny troll... Kup sobie snajperkę, ciesz się do chwili dotknięcia repliki, a potem płacz, że się rozsypała na 3 części. Odpowiedzieli Ci, co dobre w tej cenie, nie podoba Ci się, to co doradzili, to bądź "mądrzejszy" od innych i kup to co uważasz. Link to post Share on other sites
Adik99 Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 To nie ma hop-upa, więc będzie miało marny zasięg. Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 tak to jakas snajperke polecicie do 300zl wiecej niewydam bo powtarzam to tylko probowa i niewiem czy przy tym zostane Link to post Share on other sites
Reegz Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Kup sobie to http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/mb-06.html lub swd od a&k i idz stąd sobie. Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 a co sadzicie o MB-03? Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Badziewie, ale przynajmniej części do tego są. Link to post Share on other sites
Barszcz164 Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Jest super, mega, na 80m walę headshoty jak w Call of Duty. Jeśli przeciwników jest mniej niż 5 to od razu się poddają. Nie wiem, pewnie to chciałeś usłyszeć zakładając ten temat. Gorzka prawda: byle Cyma 0.28 przebije Cię mocą, zasięgiem i skupieniem. Poza tym, posiada tryb auto - dostaniesz kontrolną serię 50 kulek zanim oddasz kolejny strzał. Link to post Share on other sites
durrr Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Z perspektywy czasu śmieszą takie tematy:) Sam pamiętam jak popełniłem z kumplami ten klasyczny błąd kupując jakieś pseudo Aegi z plastikowymi GB zamiast pompki od ACM np. Teraz mam tą pompkę i jest to replika milion razy lepsza od tego całego badziewia elektrycznego do 200zł. Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 ja chce snajperke ale jak ZM51 jest slaba to moge jeszcze jedynie kupic MB03 tylko chce o niej opinie ma how up wiec chyba bedize w sam raz do pobawienia sie z kumplami tylko jaka lunete do niej kupic? Link to post Share on other sites
jarijas Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 szczerze mowiac to tak jak poprzednicy polecam ci pomkę ;) albo dozbieraj i kup cm028 (sam mam, nie uzywalem od 2 lat ale strzela) ;) jesli wyobrazasz sobie ze bedziesz lezal i czekal na cel, to masz racje ;) jesli myslisz ze zdejmiesz kogos jak go tylko zobaczysz, to sory ale z ta "snajperka" to chyba prędzej jak nią rzucisz niż strzelisz ;) poczytaj sobie o karabinach wyborowych na forum, ile kosztują, ile ludzie wymieniaja ;) poza tym grając snajperem tracisz zabawe o ktorą ci tak chodzi ;) Link to post Share on other sites
kkoltun Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 wlasnie nie bo ja z kolegami tylko na snajperki :) ale troche sie obawiam tych 440fps bo bedziemy mieli tylko maski i normalne ubranie wiec jak sie z tego strzeli to zaboli;/ a co myslisz o Zm51 ma 360fps calkiem fajnie wyglada poleci celnie na 15m? Link to post Share on other sites
jarijas Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 440 fps to jak na snajperke malo ;) i jesli nie strzelasz z 5 m to nie boli ;) co do tej nie wypowiem sie, bo nie mialem nigdy takiego wynalazku w reku ;) ale juz sam brak hop siupa powoduje, że to to mnie zniechęca ;) poza tym mowisz ze masz budżet 200 zl... policzyłeś kulki, okulary/google i jakieś inne wyposażenie typu np mundur? pogadaj z kolegami i kupcie shot guny ;) strzelasz jedna kulka jak w snajpie, tansze i lepsza zabawa ;) Link to post Share on other sites
virusotron Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Mundur nie jest potrzebny na start wystarczy dres... 200zł....albo pompka albo używana cyma 028.... Link to post Share on other sites
Recommended Posts