kthulhu Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 - Shingle z cordury Coyote Brown - Coverek na rzep w czapeczce MC - opaska wzorowana na narciarskich, od srodka polar - kapelusz, robiony na szybko dosc Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 chest zrobiony na szybko na zime :] Quote Link to post Share on other sites
Johnrambo Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 :uśmiech: to to pikus- spójrzcie kto projektuje dla us army: http://www.army.mil/-images/2008/01/14/12069/ Quote Link to post Share on other sites
super Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 ja to jest pikuś to uszyj coś samemu i pochwal się w tym wątku cwaniaku ;-) żeby nie było off kopia pokrowca na strobo idea jest taka aby z przodu przypominało to z lat 95-2000 a z tyłu było pełno modularne http Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted January 19, 2008 Author Report Share Posted January 19, 2008 :uśmiech: to to pikus- spójrzcie kto projektuje dla us army: http://www.army.mil/-images/2008/01/14/12069/ I co w tym dziwnego? U lidera na rynku jakim jest NFM projektują same dziewczyny (a przynajmniej tak było rok temu). Quote Link to post Share on other sites
super Posted January 19, 2008 Report Share Posted January 19, 2008 umówmy się że ciuchy generalnie projektują kobiety Owszem faceci robią to także ..ale przodują kobiety ;-) więc nie widzę w tym nic zupełnie niesamowitego ;-) Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Trochę odkopie. Zdjęcia nędznej jakości z powodu braku dobrego aparatu... Kamizelka i parę ładownic. Plecak: Kamizelka mojego pomysłu i przerobiona lubawka. Materiał kodura, klamry dkal, taśmy polipropylenowe, rzep velcro, zamki noname. Quote Link to post Share on other sites
Kazana Posted January 25, 2014 Report Share Posted January 25, 2014 Dwa proste plecaki. Materiały jak wyżej. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 Panowie, robił z Was ktoś (i czy podejdzie do tego ponownie) combat shirta? Widzi mi się takowy z brytyjskiego coolmaxa bez zamka w krótkim rękawie oraz polskiej kontraktowej wz93 w ripstopie. Krój by mi odpowiadał najbardziej taki jak ma UBACS (szczególnie chodzi mi o rzepy do których się przyzwyczaiłem, a na polskiej bluzie ich mało na ramionach). Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted July 26, 2014 Report Share Posted July 26, 2014 Robił, robił. Taki ktoś. Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 (edited) Temat ciekawy, choć już nieco wygasł. W takim razie odświeżamy :icon_smile: Moje przygody z krawiectwem zaczęły się dosyć niedawno, dopiero raczkuję w tej dziedzinie. Szyję na starym sprawdzonym Łuczniku KL-82 z silnikiem TUR2, igły Schmetz. Pierwszy twór spod mojej ręki to dedykowany pokrowiec na Beryla wz.96. Użytkuję go od 2013 roku, na razie bez problemów. Kolejny twór to tegorocznej produkcji chest rig z kompletem ładownic (oprócz tych na magi - te produkcji Mildera), tzn. małe cargo + worek zrzutowy. Ostatnie projekt to mata PALS szyta na zamówienie. Ma zdobić wewnętrzną stronę drzwiczek szafki na broń. Kolejne projekty w niedalekiej przyszłości. Jest jeszcze trochę planów :icon_smile: Edited December 30, 2016 by Mike007 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts