MareK1026 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Witam, chciałbym od was porady co zakupić za punkty ze sklepu Taiwangun.com posiadając 579pkt albo do czego dozbierać .. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Zapewne to, co najbardziej potrzebujesz. A jak nie wiesz co, to zawsze dobrym rozwiązaniem są kulki. Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Ale np. gumka,sprężyna do karabinu lub magi itp. @Up Dobrze napisał kulki a ja bym jeszcze dodał greengaz:D Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Kulek z taiwangun bym nie brał raczej :D Może powiedz nam co możesz mieć za taką ilość punktów? Ja bym sobie wziął shotguna AGM :D Quote Link to post Share on other sites
buszmen82 Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Jest przecież taki czytelny wers przy punktach które posiadasz "ZOBACZ CO MOŻESZ ZA TO DOSTAĆ" kliknij, zobacz i dopiero wtedy pytaj co wybrać. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Wystrzeliłem ponad 200 000 P&J Premium z hi-capów z replik, w których nie mam precek - nie mam nic do zarzucenia tym kulkom :). Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Dokładnie do stockowych replik w których są potrzebne kulki 0,2 czy 0,25 PJ-owskie pestki w cale nie są złe. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Logan, no, prócz np tego, że nie działają często w midach oraz latają jak chcą i gdzie chcą to nic, zupełnie nic :D. Nie ma co się oszukiwać- to są badziewne kulki. Ale są tanie :D. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Dlatego napisałem, że z hi-capów strzelałem - zdaję sobie sprawę z tego, że w midach tną się na potęgę. A z tym lataniem jak i gdzie chcą, to nie do końca się zgodzę - do ideału im sporo brakuje, ale jak na swoją cenę i w porównaniu do innych kulek w podobnej cenie, to jestem z ich lotu bardzo zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Fifer Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Czy warto jest zużywać 75 pkt z taiwan na kulki PJ do precki KM-head 6,02? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Nie. MareK, jak nie masz co z punktami zrobić, zrób zakupy na mnie :D. Akurat czegoś potrzebuję :). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 KMH nie robi precek 6,02. Moim zdaniem nie. Mija się z celem pakowanie badziewnych kulek do repliki z precką czyli takiej która powinna strzelać celnie. Po prostu nie bedą w stanie wykorzystać możliwości jakie daje dobra lufa (o ile prawdą jest, że to KMH :D). Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Zgadza się - jeśli masz preckę, to zapomnij o pejotach - mogą się w niej zachowywać nawet gorzej niż w stockowej lufie. Quote Link to post Share on other sites
Fifer Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Znaczy km-head na pewno tylko może poprzedniemu właścicielowi sie popierdzieliło. A nie zmierzę linijką bo trudno z taką dokładnością. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Znaczy pejoty w precce nie będą pewnie latały gorzej niż w stocku ani nie powinny się ciąć ale po prostu nima to sensu. Quote Link to post Share on other sites
bajekk Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 A ja zamawiając kulki za punkty musiałem płacić... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts