SHOGUN_YAMATO Posted July 23, 2019 Report Share Posted July 23, 2019 Ja tam w mojej mam stary czarny P&J na M150 Ultimate nun już jedne zębatki (te co z replika były) zamieliłem, sunia dalej śmiga. Obecnie ma lżej bo wsadzilem zębatki 100:300. I już ze 2 pudła na nich poszło. Rozbierać ostatnio, żeby na tłoku lekko starte. Poza tym wszystko śmiga. A replikę mam od 2012 roku. Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted July 23, 2019 Report Share Posted July 23, 2019 Czarne PJ/AK także są bardzo spoko. Mialem jednego dość długi czas, służył mi w kilku replikach bez problemu aż stracił szczotki. Po wymianie szczotem ponownie odżył. Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted July 23, 2019 Report Share Posted July 23, 2019 A gdzie szczotki kupiłeś? Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted July 23, 2019 Report Share Posted July 23, 2019 (edited) Nie pamiętam, ale sporo sklepów ma takowe w ofercie. Wtedy jak mnie pamięć nie myli kupiłem szczotki AirsoftPro, a całkiem niedawno kilka zestawów SHS. To kompletnie to samo. Wpisz po prostu w Google "szczotki silnika airsoft" albo podobne frazy i bez problemu znajdziesz. Można je dostać w cenie około 10-15zl. Nie patrz nawet na markę bo wszystko to jedno i to samo. Edited July 23, 2019 by wallop Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted July 23, 2019 Report Share Posted July 23, 2019 Many thanks. Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted December 27, 2019 Report Share Posted December 27, 2019 Teraz ja proszę o pomoc. Pogruchotała mi się podstawa muszki w moim PKM. Ktoś wie gdzie można dostać zamienny element? Ewentualnie czy by do repliki pasował od ostrego i wtedy gdzie takowego szukać? Quote Link to post Share on other sites
GranitSKS Posted December 28, 2019 Report Share Posted December 28, 2019 Ja modernizuje swoją Kasiunie, i została mi cała podstawa muszki właśnie, nie wywalałem bo stwierdziłem że kiedyś może się przyda... jak znajdę w swoich gratach to ci wyślę :) Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted December 28, 2019 Report Share Posted December 28, 2019 O dziki ci zaczny czowieku :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts