Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika m4 dla kolegi

Recommended Posts

O EA trochę poczytałem i wysłałem mu parę rzeczy o nich. Z używkami będzie ciężko ponieważ gdyby coś się coś tam stało to nie ma do kogo iść więc raczej stawia na niezawodność. Co do EA: mimo bolt catcha, jest możliwość wymiany samego GB na np boxa od KWA lub G&P ?

O EA trochę poczytałem i wysłałem mu parę rzeczy o nich. Z używkami będzie ciężko ponieważ gdyby coś się coś tam stało to nie ma do kogo iść więc raczej stawia na niezawodność. Co do EA: mimo bolt catcha, jest możliwość wymiany samego GB na np boxa od KWA lub G&P ?

Tak, ale bebechy w stocku są niezłe, zbrojownia tuninguje do 390 fps samą wymianą sprężyny. W stocku strzela naprawdę nieźle, mimo tych 320 fps. Wg AnRa, stock powinien wytrzymać M120, lecz zaleca wymianę prowadnicy sprężyny. Dobrze złożona replika na M120 da 420 fps (?), co już do lasu jest wystarczającą wartością, więc nie wiem czy wymiana gearboxa ma większy sens.

No ok to dzięki za szybką odpowiedz Panowie ;).

Czyli taki zestaw byłby ok. ?

Replika.

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_176&%20products_id=2006

Prowadnica.

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=57_61&%20products_id=471

Spring (chyba dobrze zrozumiałem ze "sp120" to skrót od 120 m/s :P )

http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=57_62&%20products_id=1087

(...). Co do EA: mimo bolt catcha, jest możliwość wymiany samego GB na np boxa od KWA lub G&P ?

Sam sobie troszkę dopowiedziałeś: to po co kupować EA? :icon_smile: Nie lepiej odrazu G&P (szczególnie dla wyglądu zew) albo KWA (pod tuning) skoro takie GB byś chciał wstawić? :icon_smile: Tym bardziej że używki tych replik raczej są bezproblemowe :icon_wink:

Edited by Szycha201

A to EA odstaje w wyglądzie zewnętrznym od G&P? Jak na moje oko to wykonane na takim samym poziomie, cena niższa, a gearboxem nie ma co się zbytnio martwić, jak coś ma pęknąć bo źle poskładane/ciężki palec na laserowym rofie itd. - to pęknie. Chyba, że to pancerny GB od Kwa albo SHS CNC ;)

Sam sobie troszkę dopowiedziałeś: to po co kupować EA? :icon_smile: Nie lepiej odrazu G&P (szczególnie dla wyglądu zew) albo KWA (pod tuning) skoro takie GB byś chciał wstawić? :icon_smile: Tym bardziej że używki tych replik raczej są bezproblemowe :icon_wink:

Ja tam tylko piszę jego pytania na forum i tyle :P. Chodziło chyba o to, że w razie czegoś dało by się bez problemu wymienić cały box.(takie dmuchanie na zimne)