guzio29 Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Witam. Przeszukując opinie o sklepach nie natrafiłem na nic o tym więc zapytam w nowym temacie. Czy ktoś zamawiał z tego sklepu, a jeśli tak to czy może się podzielić wrażeniami z zakupów ?! Interesuje mnie jak to u nich wygląda z wysyłką, tempem, jakością fantów otrzymanych (uszkodzone, całe, itp.), rzetelnością sklepu i najważniejsze - czy lecą sobie w przysłowiowe kulki z klientami ? Quote Link to post Share on other sites
grenadier Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Sklep ok, ceny w porównaniu z innymi też. Czas dostawy jak wszędzie 3-4 tygodnie. Jedynie co mogę się przyczepić to sposób zamawiania oraz wyliczanie kosztów przesyłki, nie przez stronę a poprzez e-mail, na zapytanie o cenę (w formularzu), posyłają maila z danymi (średnio 12-24h) do wpłaty (w moim przypadku paypal) oraz kosztami + ewentualny rabat. Nie sprawdzałem sposobu reklamacji, wszystko było ok, kilka zamówień złożyłem, ogólnie polecam. Quote Link to post Share on other sites
guzio29 Posted January 10, 2013 Author Report Share Posted January 10, 2013 Podziękował ... Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 (edited) A repliki ktoś zamawiał, lub zna kogoś kto zamawiał repliki? Strasznie urocze te customowe Hi Capy Marui, ale może nie ma się co ślinić, jeślibym nigdy potencjalnej paczki nie ujrzał :icon_biggrin:? Edited March 9, 2014 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Vilreen Posted March 9, 2014 Report Share Posted March 9, 2014 Ja zamawiałem, żadnych problemów nie miałem ;) Quote Link to post Share on other sites
Erkiii Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 (edited) Polecam, szybki kontakt, wysyłka następnego dnia po zamówieniu. Edited June 20, 2014 by Erkiii Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 udało się komuś coś od nich zamówić w przeciągu ostatniego pół roku? Jeżeli tak - w jaki sposób? Czekam na maila już miesiąc, zamawiałem przedmiot 2 razy, ani razu żadnego odzewu. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Ja zamawiałem wielokrotnie. Najpierw kupuje przedmiot, i go opłacam, potem przychodzi wycena wysyłki, i placę drugi raz. Ja problemu z kontaktem nie mam. Odpisują dość szybko. Sprawdź spam na poczcie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Nicz a nicz. W takim razie muszę zrobić jak Ty - najpierw opłacić przedmiot, a potem czekać na wycenę. do tej pory czekałem na wycenę całości. Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Ja robiłem kilka zamówień, wypełnia się formularz i czeka się na email z wyceną i dopiero wtedy płaciłem przeważnie w dzień 2 miałem email zwrotny, czasami wysyłka jest szybka komora m249CA a czasami czekałem na wysyłkę mp7 ponad 2 tygodnie. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 no to muszą mnie po prostu nie lubić. Poczekam do końca tygodnia i spróbuję załatwić to przez kogoś, komu odpisują. Kiedyś nie miałem z nimi takiego problemu.. Quote Link to post Share on other sites
VAztek Posted September 7, 2016 Report Share Posted September 7, 2016 Witam, czy ktoś ostatnio coś tu zamawiał, sklep działa? Coś słabo odpisują na maile. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts