STACHUUU Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 witam, znalazłem na stronie GunFire tą replikę: http://gunfire.pl/product-pol-1152196305-Replika-karabinka-szturmowego-H-K-G36KV-EBB-BLACK.html chciałbym ją kupić i dowiedzieć się od was paru rzeczy o niej. Czy ta replika jest wytrzymała i czy bebechy ma podobne do Aresowych, jak wygląda spasowanie w niej części ? Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) To jest Ares. Umarex jedynie je rembranduje. Edited January 17, 2013 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
STACHUUU Posted January 17, 2013 Author Report Share Posted January 17, 2013 czyli wszystko to samo w bebechach ? Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Niedawno robiłem tuning tej repliki i muszę przyznać, że jest świetna, bardzo mile mnie zaskoczyła. Stosunek jakość/cena jest znakomity. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 To jest Ares. Umarex jedynie je rembranduje. REBRANDUJE. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) To nie jest Ares,tylko S&T.Co prawda bebechy te same,jak nie lepsze,ale zawsze różnica. Edited January 17, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
STACHUUU Posted January 17, 2013 Author Report Share Posted January 17, 2013 hmm :D jak bebechy lepsze to w czym problem, że to S&T ?? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ktoś napisał, że to jest problem? Czytaj dokładniej. Regulamin też przeczytaj. Quote Link to post Share on other sites
STACHUUU Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 ok sory :D źle zrozumiałem odpowiedź ;)) ale na pewno jak kupie tą replikę nie będzie tak że jakaś lipa tam w środku jest ? :D Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Można to samo ale po polsku? Przecież you-dash odpowiedział ci zanim zadałeś to pytanie. Trochę ochłoń, spokojnie, to tylko replika. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 ok sory :icon_biggrin: źle zrozumiałem odpowiedź :icon_wink:) ale na pewno jak kupie tą replikę nie będzie tak że jakaś lipa tam w środku jest ? :icon_biggrin: Tak jak pisałem, wewnętrznie replika wygląda świetnie, znakomita szczelność, jakość części i ich spasowanie. Za taką cenę jest to bardzo dobry wybór. Quote Link to post Share on other sites
Świateło życia Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Mam tą replikę ok. tygodnia i ostatnio zaczeło mi się ruszać gniazdo maga. Tak w ogule to od początku mag mi nie podawał, ale i tak hi-capów nie używam. Chwyt przedni trochę się ruszał, ale jak włożyłem batkę to wszystko było ok. ps. przepraszam, jezeli są tu jakieś błędy, ale jestem dyslektykiem :icon_cry: . Quote Link to post Share on other sites
Dymitr Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Ja jak na razie tą replikę 2 tydzień i wszystko jest git :), Magazynek świetnie podaje, ale jest słabo wykonany, z szajsowatego plastiku, Żadne gniazdo maga się nie rusza...po dłuższym użytkowaniu repliki coś wam napiszę na jej temat :) Quote Link to post Share on other sites
Dymitr Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Mam tą replikę ok. tygodnia i ostatnio zaczeło mi się ruszać gniazdo maga. Tak w ogule to od początku mag mi nie podawał, ale i tak hi-capów nie używam. Chwyt przedni trochę się ruszał, ale jak włożyłem batkę to wszystko było ok. ps. przepraszam, jezeli są tu jakieś błędy, ale jestem dyslektykiem :icon_cry: . Jak rusza Ci się gniazdo spróbuj zmienić piny miejscami :) Quote Link to post Share on other sites
Świateło życia Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 (edited) Jak rusza Ci się gniazdo spróbuj zmienić piny miejscami :icon_smile: nie pomaga... próbowałem wcześniej. Edited February 26, 2013 by Świateło życia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts