nfbt Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Też chętnie bym się załapał. Po 4 latach przerwy. Jestem skory do pomocy. Chyba, że temat umarł śmiercią naturalną jak większość takich pomysłów... ? Pozdrawiam, Krzak Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 No właśnie! Ktoś chętny do organizacji? :) Fajnie by było się spotkać w większym gronie snajperskim. Quote Link to post Share on other sites
Yessabel Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Zmartwychwstałam. ;) Można byłoby się spotkać... I czy mi się wydaje, czy S&S nie jest organizowane? Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 No ja zaproszenia nie dostałem :/ Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 2, 2014 Author Report Share Posted July 2, 2014 "Nimam" do tego teraz wolnej głowy.. Wybaczcie proszę. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
woysky Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 A jaką formułę tego pikniku byście widzieli ? :) Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted July 3, 2014 Report Share Posted July 3, 2014 "wino, kobiety, śpiew" ? :) Mi formuła zawodów by odpowiadała. Scenariusze czysto pod skradanie, inwigilacje, obserwacje czy chirurgiczne odstrzeliwanie celów :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 4, 2014 Author Report Share Posted July 4, 2014 "chirurgiczne odstrzeliwanie.." Dzizass, małpetti - pozostańmy przy tym.. śpiewie! ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
woysky Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Kilka pytań: 1)czy termin przełomu końca września początku października odpowiada? 2)ile osób by przybyło ? jak będą chętni to jest szansa,że namówię chłopaków abyśmy w Łodzi jedak piknik zorganizowali :) pozdrawiam Woysky Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Kolega wyżej dobrze prawi,a pomysł organizacji w łodzi mi odpowiada bardzo :D Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 daleko nie jest, a i termin ok Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Dla mnie OK. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
woysky Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 hehe czyli rozumiem, że chętni to: 1)Skejter 2)Małpetti 3)Lambert Ktoś jeszcze by się pisał ? Quote Link to post Share on other sites
nfbt Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Jak ogarnę replikę w końcu, to też bardzo chętnie. Póki co muszę się elektryka pozbyć i wrócić do springa. :) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 (edited) Kilka pytań: 1)czy termin przełomu końca września początku października odpowiada? 2)ile osób by przybyło ? jak będą chętni to jest szansa,że namówię chłopaków abyśmy w Łodzi jedak piknik zorganizowali :icon_smile: pozdrawiam Woysky 1)Skejter 2)Małpetti 3)Lambert 4)Powała (nowicjusz) Ps 27/28 września, lub 11/12 października, to byłyby super terminy. :icon_mrgreen: Edited July 21, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
woysky Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Miło mi poinformować, że po rozmowie z chłopakami z "Playboy Killers" mam wstępną zgodę na organizację pikniku snajperskiego "Shooter2014" czas: 28 września 2014 (wstępnie) miejsce : Łódź (lub okolice) - miejsce do dogrania w zależności od ilości uczestników Organizacja : Piknik będzie miał charakter zawodów w konkurencjach opartych na umiejętnościach zarówno strzeleckich jak i wiedzy z zakresu rozpoznania, technik kamuflażu i analizy danych. ( nie liczcie na to, że będziecie tylko leżeć pod drzewkiem i czekać ). Słowem wstępu : Impreza jest otwarta zarówno dla uczestników z doświadczeniem , jak i nowicjuszy z podstawową wiedzą teoretyczną ( jak jej nie masz kłania się przeczytanie jakiegoś podręcznika - jest trochę czasu) . Stawiamy bardziej na Wasze umiejętności niż możliwości Waszych replik, więc konkurencje postaramy się stworzyć tak, aby jakość repliki i jej możliwości miały drugorzędne znaczenie ( bo nie każdego stać na replikę za np 2,5 tysia) . Ponieważ jest to Piknik, chcemy wykorzystać Was w konkurencjach zarówno jako uczestników jak i sędziów ( zamiennie) - tak aby nikt się nie nudził :) . Jakieś pytania ? pozdrawiam Woysky Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted July 23, 2014 Author Report Share Posted July 23, 2014 Fajnie! :maniak_OK: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
nfbt Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Temat będzie kontynuowany w tym wątku? Jeśli tak, to ja też jestem chętny. Ogarnąłem już sprężynę. :) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 (edited) Termin SUPER :icon_exclaim: Lokalizacja SUPER :icon_exclaim: Pytanko, snajperzy-single czy pary snajperskie :icon_question: Edited August 8, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Naucz się wreszcie Powała, że u nas nie obowiązuję przyjęte normy społeczne i możesz mieć partnera.. ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
woysky Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Termin SUPER :icon_exclaim: Lokalizacja SUPER :icon_exclaim: Pytanko, snajperzy-single czy pary snajperskie :icon_question: Konkurencje przewidziane na single :) Ważna informacja : MUSI być nas minimum 10 ZDECYDOWANYCH, aby warto było się tym zająć. Chętni proszeni o wpisywanie się na listę -zamykam ją w pierwszym tygodniu wrzesnia (07.09). Po weekendzie napiszę jakie umiejętności będą potrzebne aby później nie było nieporozumień i abyśmy dobrze się bawili ( marszy na azymut i kopania okopu do pozycji stojącej nie przewidujemy więc spokojnie). pozdrawiam Woysky Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted August 14, 2014 Author Report Share Posted August 14, 2014 1. Lambert Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 Konkurencje przewidziane na single :icon_smile: Szkoda, będę sam. :icon_cry: (...) ( marszy na azymut i kopania okopu do pozycji stojącej nie przewidujemy więc spokojnie). Odetchnąłem... :icon_biggrin: 1. Lambert 2. Powała Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted August 14, 2014 Report Share Posted August 14, 2014 1. Lambert 2. Powała 3. Małpetti Quote Link to post Share on other sites
K I L E R Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Wszystko gites , z Częstochowy mam niedaleko więc też wpadnę :) Lista: 1. Lambert 2. Powała 3. Małpetti 4. Kiler Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts