Guest (ID:6452) Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 A Ty stawiać przecinków. Quote Link to post Share on other sites
Fasi Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Taiwangun jest to bardzo dobry moim zdaniem sklep internetowy , a jeśli chodzi o replikę bierz AGM 003 Short jest dużo bardziej poręczny niż ten z kolbą :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 A to ciekawe stwierdzenie. Ja akurat preferuję strzelby z kolbą którą można stabilnie oprzeć o ramię i prowadzić szybkie celne strzelanie. A z bezkolbówki jest to niemozliwe bo nadaje się to tylko do strzelania z biodra i szybkiego opróżniania magazynków metodą sprey and prey. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Mi shotgun z kolbą bardzo dobrze leży (nawet w CQB nie miałem jakiś wielkich problemów z manewrowaniem) i wygodniej się celuje niż z M47 którego miałem bez kolby. No ale to na pewno kwestia indywidualna więc nie narzucam. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 co do cm030 a 300fps: -wypodkładkować -uszczelnić -wszystko ładnie zamontować -gumcia na moim sprawdzane :D 270-310 fps Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 To raczej sprawdź jeszcze raz bo odkąd żywym więcej na tym niż 220 nie widziałem. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 sorry.. spsuta :( ale było... na 100% Quote Link to post Share on other sites
Fasi Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 @arend to już kwestia gustu :D Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 Tak jak mówili wyżej. Shotgun AGM w zupełności da radę, aż sam byłem zdziwiony ile to potrafi. A jak lubisz full auto to niestety- albo używka, ale to loteria, albo dozbieraj do chińczyka- ale to też loteria. Jedynym plusem drugiej opcji jest ewentualna gwarancja. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 sorry.. spsuta :( ale było... na 100% Wyjawisz nam tą magiczną metodę jak tego dokonałeś? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć. Oczywiście pomiar FPS był dokonywany na kulkach o masie 0,2g tak? Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Pistolet Beretta od stti/src będzie lepszym rozwiązaniem jeśli planujesz w przyszłości zakup głównej repliki. Polecam CO2 ale magi mają problemy ze szczelnością po pewnym czasie. Wersja na GG jest słabsza ale problemy z magami mniejsze. Zawsze ci zostanie boczniak jak już zakupisz coś lepszego. Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Pistolet Beretta od stti/src będzie lepszym rozwiązaniem jeśli planujesz w przyszłości zakup głównej repliki. Polecam CO2 ale magi mają problemy ze szczelnością po pewnym czasie. Wersja na GG jest słabsza ale problemy z magami mniejsze. Zawsze ci zostanie boczniak jak już zakupisz coś lepszego. Autor posiada już taką replikę. Czasami warto sprawdzić profil i poprzednie posty danej osoby, to nie jest takie trudne. Quote Link to post Share on other sites
Paveleq2 Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 W cenie 200-250 zł znajdziesz już używaną cm.028 , sam kupiłem ostatnio 3 za 230zł/szt. Wystarczy poszukać i się trochę potargować :) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 @arend to już kwestia gustu :icon_biggrin: Jak może być kwestią gustu niemożliwość złozenia się do celnego strzału z wersji bezkolbowej. Pomyśl troszeczkę. A że wolisz strzelać bez celowania jest już kwestią gustu. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 Bo ludzie kwestią gustu tłumaczą różne wady różnych replik (i nie tylko). Replika ma gównianą celność- oj tam, kwestia gustu. Rzęzi jak sprzęgło od Jelcza? Oj tam, kwestia gustu :D. I tak dalej. Pomijając już fakt, że podpartą o ramię pompę przeładowuje się o wieeele szybciej. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 W cenie 200-250 zł znajdziesz już używaną cm.028 , sam kupiłem ostatnio 3 za 230zł/szt. Wystarczy poszukać i się trochę potargować :icon_smile: No fajnie tylko, że jak autor się nie zna na replikach i nie ma kogoś kto mu pomoże (zrobi przegląd itd.) to może kupić gówno i myśleć, że kupił miód. Używki to loteria. Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 (edited) "Bo ludzie kwestią gustu tłumaczą różne wady różnych replik (i nie tylko). Replika ma gównianą celność- oj tam, kwestia gustu. Rzęzi jak sprzęgło od Jelcza? Oj tam, kwestia gustu :icon_biggrin:. I tak dalej. Pomijając już fakt, że podpartą o ramię pompę przeładowuje się o wieeele szybciej." No i jakby nie patrzeć, to można przeładować na celu bez spuszczania go z oka. Ale jak się ktoś krępuje wbijać wzrok w kogoś dłużej niż 20 sekund, to może kupić pistolet..kwestia gustu.. :icon_razz: Edited January 29, 2013 by Vaco Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts