FanatykAK Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Witam Wie ktoś cokolwiek o tym kałachu? Szukam tradycyjnego kbk AK i przyznam że oferta ciekawa. Korpus metalowy, tylko "drewienka" ABS :/ Wiadomo jaki to standard- VFC czy TM? Może jest już jakiś użytkownik tej repliki i może powiedzieć coś więcej? Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Widzę, że nikt się nie wypowie na ten temat. Sprawa wygląda tak, że ja ostatnio zamawiałem LR300 firmy EA i też niestety mało informacji jest na ten temat. Poczytaj o produktach tej firmy na tych stronach: http://wmasg.pl/pl/armoury/show/184733?highlight=evolution http://forum.wmasg.pl/topic/120018-m-ki-evolution-airsoft/page__st__40__hl__+m#8208ki%20+evolution#entry1788489 http://ersoftkk.pl/?p=65 Niestety, ale weź pod uwagę to, że podałem Ci jedynie informacje odnośnie samej firmy i replik, które nie są związane z tą w temacie. Ja też się musiałem posiłkować przy kupnie LR300 tymi artykułami. CAŁKIEM MOŻLIWE, że w środku siedzą te same bebechy, ale jaka jest prawda, to Ci nie powiem. Ta replika, którą ja zakupiłem jest na prawdę porządnym kawałkiem metalu. Nic nie mam jej do zarzucenia, starannie wykonana itd. jak tylko uzbieram trochę pieniądza, to skuszę się na kolejną tej firmy. Więcej nic nie powiem na ten temat, bo nie otwierałem Gb. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Być może na zagranicznych forach będą opinie. Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 O produktach EA opinii nawet w przepastnym internecie jest tyle co kot napłakał. A o ich AR47 praktycznie nic. Z tego co wyczytałem u makaroniarzy jest to klon CA. I tyle wiadomo. Dołączając się do chóru, jeśli ich AK są porównywalne z Mkami, to jest to naprawdę ciekawa opcja na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 (edited) Tutaj jest jeszcze ich Facebook http://www.facebook....alia?ref=stream na którym jest ukazany chyba cały ich asortyment. Zawsze można napisać do nich i się dowiedzieć co nieco. Sam uważam, że ich repliki są wykonane wyśmienicie, nie ma żadnych nadlewów, ani innych mankamentów. Fajnie to jest zrobione. Pan_Flint a nie wiesz przypadkiem, czy te informacje dotyczą bezpośrednio obu serii czy którejś z osobna? Bo są Combat i Hard Core. Edited January 30, 2013 by Vaco Quote Link to post Share on other sites
Pan_Flint Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 AK z tego co ja sprawdzałem są tylko w wersji Combat. Hardcore są ZM i Lone Stary. Quote Link to post Share on other sites
korobov Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 "Repliki sprzedawane będą pod marką Evolution Airsoft i, jak nas poinformowano, zaprojektowane zostały we Włoszech, a produkcja - według ścisłej specyfikacji - zlokalizowana jest na Taiwanie. Nie są to zatem "chińczyki" czyli repliki zamawiane w Chinach kontynentalnych." z WMASG Jest duże prawdopodobieństwo, że są to przeróbki lub kopie CA, bo Evolution Airsoft ściśle z nimi współpracuje (chyba nawet jest wyłącznym dystrybutorem ich replik we Włoszech). Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Pytałem o tego kałasza w blackswordzie, system TM, korpus nie jest stalowy, ale nie jest to też gównolit, a replikę tą klepie się w fabrykach CA. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Jak nie stal i nie ZnAl to co to jest? Quote Link to post Share on other sites
korobov Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Szitmetal. Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Potwierdzam. Dzisiaj otrzymałem resztę części z mojego LR300 EA i między innymi jest tam silnik Classic Army High Tarque. Odnośnie replik, to nawiązałem kontakt na Facebooku z pracownikami Evolution Airsoft uwaga, po WŁOSKU! Jednakże jedyne włoskie słowo, które znam, aczkolwiek nie jestem pewny pochodzenia to: pizza makarone. Więc niestety dzisiaj muszę powtórzyć swoje pytania w języku angielskim, gdyż odpowiedź jaką mi zaserwowali panowie z EA była jednoznaczna: "nie rozumiemy co pan napisał". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts