zlymadafaka Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Na Ju87 (nie pamiętam numerka, ale chodzi o ostatni przed tymi z działkami ppanc) to amunicja Ppanc :D Jak już się uda komuś na dupsko wlecieć to trzy trafienia i gościa nie ma :D Ale tak ogólnie to albo te uniwersalne albo plot. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 12, 2013 Author Report Share Posted April 12, 2013 Ponoć najlepsza jest "stealth". Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Hehe też w to gram najlepiej mi sie gra ruskimi potem brytolami Brytole 5 lv ruscy 4 reszta 4 ty lv . Gra biję na głowę world of warplanes Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Fanom niemieckich bombowców polecam Do-217 E2. Jak dotąd to najlepsza maszyna tego typu na jakiej latalem. Dobry udźwig, prędkość 400-500 km/h na prostej, 5 karabinów do obrony - miodzio . Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted April 17, 2013 Author Report Share Posted April 17, 2013 http://warthunder.com/en/news/123/current/ - taka ciekawostka ;) Quote Link to post Share on other sites
olekksander Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 I teraz dylemat, czy brać B-25 MItchell czy F4U-Corsair. Jeszcze nie stałem przed tak trudną decyzją :P Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 Corsair szybki,mało zwrotny.Nadrabia 6x 50. cal Quote Link to post Share on other sites
Kofeina Posted May 11, 2013 Report Share Posted May 11, 2013 F4U mało zwrotny? A zakręcałeś z wypuszczonymi klapami? Osobiście polecam obydwa samoloty ale jednak w tej grze (przynajmniej na razie) F4U bo bombowce na każdych wysokościach szybko padają niestety. Quote Link to post Share on other sites
olekksander Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 W zasadzie różnica pomiędzy Kitty a F4U jest chyba tylko taka, że F4U pełny zakręt robi w około 35 sek. a Kitty w około 22 sek. Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Zawsze mnie ciekawi ta statystyka pełen zakręt, ja robie pełen zakręt w 10 sekund góra xD Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Porównaj spitfire MK I do F4U Corssaira to dowiesz się co to znaczy szybki i co to znaczy wolny. Quote Link to post Share on other sites
olekksander Posted May 15, 2013 Report Share Posted May 15, 2013 War Thunder będzie na PS4! Jaka piękna wiadomość dla mych oczu i uszu. A niedługo mają czołgi wprowadzić, chociaż wolałbym statki, chciałbym sobie popływać pancernikiem typu Colorado. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Powstała War Thunder - Wiki. Dość pomocne. http://wiki.warthunder.com/index.php?title=Main_Page Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Może ten czas na wykonanie zakrętu to jest podany dla pełnego realizmu? Może dopiero wtedy pilot nie zejdzie od przeciążeń :D. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Albo czas skrętu w trybie full real. W arcade samoloty latają jak UFO a w FRB zapewne być przeciągnął i całował ziemię. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 16, 2013 Report Share Posted May 16, 2013 Właśnie,chodziło mi o tryb bitew historycznych,arcade gram jeśli nie mogę lecieć danym samolotem w historyku czyli prawie nigdy. W arcade to dornier może Yaka dogonić... Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 dzięki panowie za naświetlenie tematu. Gra się wielce fajnie a hurricane na swoim "lvlu" fucktycznie robi niezły bałagan. Quote Link to post Share on other sites
olekksander Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Bałagan robi, ale słaby. Większy bałagan robi Aircobra Aircobra podajże ma 1x37mm, 2x12.7mm, 4x7,7mm a Hurricane 8/12x7.7mm Poza tym Hurricane strasznie długo zakręca, weźmiesz aircobra/kitty/bf 109/he 112/lagg to gościu nie będzie miał żadnych szans. Tutaj można by się kłócić co jest lepsze, ale tutaj raczej to już tylko gust zostaje. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Spitfire MK II czy tam I ma zakręt 16.2 s ale jest wolny. Aircobra fajna ale też słabo zakręca. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Bałagan robi, ale słaby. Większy bałagan robi Aircobra Aircobra podajże ma 1x37mm, 2x12.7mm, 4x7,7mm a Hurricane 8/12x7.7mm Poza tym Hurricane strasznie długo zakręca, weźmiesz aircobra/kitty/bf 109/he 112/lagg to gościu nie będzie miał żadnych szans. Tutaj można by się kłócić co jest lepsze, ale tutaj raczej to już tylko gust zostaje. Że niby hurricane zakręca gorzej od 109 ?! Chyba gramy w inną grę :icon_lol: . Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Kurczę. Hurr dziwny jakiś jest. Albo zakręca w miejscu, albo nie chce się ruszyć i wszystko mi na ogonie siada. Btw, niesamowitą frajdę sprawia mi latanie wyspecjalizowanym Hurrem z szachownicą, oraz śmiganie "Mewą" :D ( ta, "Czajka" to po rosyjsku Mewa :> ) . Ten śmieszny dwupłat z chowanym podwoziem zrobiony na pudle I15. Ogólnie - gra rewelacyjna. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Chaika-największe diabelstwo,zwinniejsze od focke wulfa i Yaka 9t. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Coś temat wymiera,gra ktoś jeszcze? Quote Link to post Share on other sites
Ukesu Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Po ostatnich updejtach gra ostro traci fps'y już powoli grać sie nie da. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Wczoraj gra chyba nie działała w godzinach wieczornych. Hurricane Mk1- super sprawa, ale na 7 lvl brakuje mu mocy. Trzymam go ze względu na malowanie ;-) Hurricane Mk2- do 6lvl całkiem spoko, rakiety robią robotę, 12x7,7mm też czasem pomaga. Spitfire Mk1- fajna maszynka, ale uzbrojenie trochę "posysa". Bardzo zwrotna maszynka, uwielbiam tym katować artylerię, AAA, lekkie pojazdy i samoloty sposobem BnZ ;-) Spitfire Mk2- mam go od niedawna, super maszynka, 2x20mm robią robotę, można już "kogoś" mocno pokąsać. Beaufighter Mk VIc- fajny samolot szturmowy, z 4x20mm które przydają się nie tylko do walki powietrze-ziemia, ale też do walk powietrze-powietrze. Ogólnie gra jest ok, na pewno lepsza od WoWPl, zdecydowanie. I ludzie bez joysticka tez mają szanse z innymi graczami. Fajny zapychacz czasu ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts