Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

OPS-CORE FAST - repliki/kopie - wszystko na ich temat

Recommended Posts

@ Akatoszud i inni.

Jeśli chcesz taki pokrowiec to lepiej zrobić samemu :) Cena robienia takiego czegoś na zamówienie pewnie będzie ogromna [Red River, również do nich pisałem, i mi odpisali, że nie robią zamówień poniżej 10 sztuk, a cena 1 sztuki będzie duża, z zapytaniem "ile" zakończył się jakikolwiek temat], więc postanowiłem zrobić coś sam :P [2 strony wcześniej na szybko założony pokrowiec na hełm, teraz wygląda tak:]

quzm.jpg

Teraz macie linki, nie będę dawał za dużo fotek na wątek:

Przód

Tył

Skos z tyłu

Może i nie wygląda to zbyt estetycznie [mogę się zgodzić], ale spełnia swoją rolę :) A do zrobienia takowego pokrowca potrzebowałem 30 zł + kropelkę :P [Coś słabo te rzepy trzymały po bokach], a bez rzep to 15 zł. Jeśli ktokolwiek będzie robił coś takiego to bierzcie rozmiar pokrowca "M". "L" które ja mam jest za duże, widać to na zdjęciach i nie dało się rozłożyć poprawnie pokrowca, więc wyszło jak wyszło. Ja się cieszę i jest git :) Zmienię jeszcze 1 i ostatnią rzecz - brzegi pokrowca będą miały szwy tak jak w normalnym [ale to w dalekiej przyszłości] i to by było chyba na tyle.

Jeśli ktoś chce więcej fotek niech pisze.

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nie sądzę aby była jakaś super...patrząc jeszcze na cenę i na to, że jest to wersja ekonomiczna (może nie ma napisane ale widać to po chinstrapie, i że środek jest cały ze styropianu) nie opłaca się w ogóle. Takie same hełmy (bez szybki i też eko) są na TG za 90zł podajże, lecz na twoim miejscu tej wersji eko w ogóle bym nie brał. Gorsze wykonanie itd. Jeśli tej szybki będziesz używał tylko do tego to jest to strata pieniędzy według Mnie.