styky Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 WITAM;) Jak w tytule;). potrzebne mi są plany zewnętrznych wymiarów M200, ponieważ postanowiłem zrobić samemu tę replikę. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję:) Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Wiesz co zrobisz? Bo ja wiem. Zaczyna się na "g". Link to post Share on other sites
Tomaszek123 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 O dokładnie tak jak piszę Dexter, dla ułatwienia dodam że kończy się na "o". Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 lol. Link to post Share on other sites
Vilreen Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 http://grabcad.com/library/cheytac-m200-408-intervention Będzie prościej niż je wszystkie spisywać, prawda? :) Zgaduję, mam nadzieję, że trafnie (jeśli nie to przepraszam), że rysunku technicznego w pełni zwymiarowanego i tak byś nie ogarnął, poza tym szczerzę wątpię w jego istnienie. Link to post Share on other sites
Kiekos Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Zwymiarowany rysunek techniczny/model na pewno istnieje, ale nie znajdzie się go w google grafice... Link to post Share on other sites
senkuPH Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Coraz więcej konstruktorów z Podkarpacia. Strach się bać. Link to post Share on other sites
Kapso Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Coraz więcej konstruktorów z Podkarpacia. Strach się bać. Tam w ogóle chyba chłopaki z fantazją mieszkają, miałem replikę od takiego gościa i lufę zewnętrzną miała przykręconą wkrętem do drewna, selektor zrobiony z fingerboarda(takie deskorolki na dwa palce) i kolbę przyklejoną na butapren. Inżynier-artysta ;) Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 (edited) Masz, przynajmniej długość jest :icon_razz: http://www.evike.com...ES_M200_B-2.jpg Życzę powodzenia. Edited March 7, 2013 by WszystkoZajęte Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 (edited) A nie lepiej byłoby kupić jakąś dobrą replikę niż ryzykować utopienie sporej kasy? Albo pogadać z jakimś forumowym fachmanem od customów, może on coś wyczaruje. Wiesz, to Twoja kasa i Twoja decyzja ale mi by było szkoda kasy. Edited March 8, 2013 by MarekMac Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Przecież on dlatego chce robić, że kasy nima na gotowca :D. Spoko, wiele nie utopi. Link to post Share on other sites
styky Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Przecież on dlatego chce robić, że kasy nima na gotowca :icon_biggrin:. Spoko, wiele nie utopi. nie robie tego, dlatego, że nie mam kasy;) tylko z zajawki:D ponieważ ta replika ma służyć do gry w paintball;) ..jak wcześniej napisałem, że gram w paintball i że cała dokumentacja tego projektu będzie w serwisie paintball.info.pl :) w paintballu nie ma akurat repliki tego modelu.. są podobne, takie jak np ta http://www.sar12.com/ i wiele innych, ale to nie to samo, co M200 w skali 1:1 i nie to samo co marker zrobiony w całości własnoręcznie:D Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 To idź, zrób i się pochwal a nie awracaj gitary marzeniami. Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 1. To nie jest forum paintballowe. 2. http://forum.wmasg.p...page__hl__ m200 3. Zły dział - przenoszę do właściwego. 4. Z regulaminu właściwego działu: 3. Dział w założeniu ma służyć do pokazywania etapów produkcji własnej repliki, dyskusji nad stosowanymi rozwiązaniami, oraz prezentacji już ukończonych replik. Bardzo NIEMILE WIDZIANE będzie więc rozpoczynanie nowych wątków przez użytkowników bez doświadczenia w customowaniu replik, nie posiadających jakichkolwiek planów i materiałów do ich zbudowania - a liczących na "podanie wszystkiego na tacy" przez innych użytkowników. Zrobisz coś konkretnego - wróć, pochwal się - gwarantuję, że odzew będzie zupełnie inny, niż teraz. Link to post Share on other sites
Recommended Posts