Guest SGOD_Tajfun Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 +M4A1 Carabine G&P +Kolimator 1x30 [KA] +M84 [MilTec] +Kamizelka M.O.D. [Guarder] - Olive, +Ładownice [Just] - MARPAT, +Rękawice SWAT 1/2 - Black. +Radio INTEK SL-01D LPD/PMR. +Buty Protektor "GROM" Link to post Share on other sites
Okruch Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 Moje okulary - podwójne soczewki z poliwęglanu (wytrzymują ostrzał z P-90 TM z 15 cm), atermiczne - praktycznie nie parują. Jeden z wariantów: BDU rip-stop, na lewym rękawie bluzy doszyty pokrowiec na opatrunek; PASGT z holenderskim fasunkiem, gogle SWD, buty Hi-Tec Magnum Elite; ELBV, pas LC-3, kabura holenderska z CZ-75. Link to post Share on other sites
Guest SGOD_Tajfun Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 +M4A1 Carabine G&P +H&K SOCOM [spręż.] - TM +Kolimator 1x30 [KA] +Rękawice SWAT 1/2 - Black. +Buty Protektor "GROM" +Kombinezon NOMEX - Olive +Plecak Pygmy Falcon [Maxpedition] - Green +Kamizelka taktyczna SWAT - Olive Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 mój sprzęt: - MP5SD3 - P8 - Hełm kompozytowy GI - Kombinezon Taktyczny - Kabura udowa - Kamizelka Beta Armotec - Gogle Taktyczne US ARMY - Torba tylnia ( chlebak ) - Rothco nakolanniki taktyczne ULTRA FORCE(czarne) - Buty WP - Kominiarka, rękawiczki - Radio MaxCom Link to post Share on other sites
Churchill_MD Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 na razie skromnie, ale to dopiero początki... -umundurowanie flecktarn BW -hełm kevlar BW -M15A4 CA -Pattern - kopia z małymi przeróbkami -gogle Blackhawk Hellstorm -buty noname (ale dobre) czekam na resztę akcesoriów (rękawice BW, oporządzenie do noszenia hełmu i pas) [no wyzej si etego lokcia nie dalo :D - wozny] dało by się, ale mam zdeformowany staw po złamaniu... może po operacji będzie można go nawet nad czybek głowy podnieść. a tak w ogóle to gratuluję spostrzegawczości Link to post Share on other sites
vega Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Witam... Oto me fotki jestem "nowy" więc pomyślałem że po dzisiejszej strzelance na żwirowni dużo ludzi mnie zapamięta . Wyposażenie jest jakie jest powoli do celu...:wink: foty średniej jakości ale jeszcze zrobie:P http://img383.imageshack.us/my.php?image=120dr.jpg http://img383.imageshack.us/my.php?image=133je.jpg http://img383.imageshack.us/my.php?image=141vq.jpg Link to post Share on other sites
Yelnet-Tazman Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 A oto skromy stroik do czarnej taktyki. Zazwyczaj biegam bez maski gazowej :wink: Link to post Share on other sites
Procent Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 -M4A1 SIR -H&K USP Tactical -MCCUU Woodland MARPAT -USMC Bellevile 550 ST -Blackhawk STRIKE plate carrier -RACK woodland -MOLLE Patrol Pack -kopia Pro-Tec + SW&D Link to post Share on other sites
kthulhu Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 A na fotce: -Wz.93 Pantera -Kamizelka Eagle -MP5A2 TLF -Kapelutek w Panterze (z pierwszej partii wiec w bardzo ciemnym odcieniu) -Plecak PP-25 Janysport -Buty Protector GROM Link to post Share on other sites
eld Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 -MCCUU MARAPT woodland -Paraclete Body Armor w Coyote Brown + ładownice -patrolpack MOLLE woodland -GR16 R4 -nakolanniki ALTA Link to post Share on other sites
Denlock Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 To ja i moj sprzet. to co mam na sobie: - Mundur DPM brytyjski - Kamizelka "taktyczna" - L85a1 ( spring ) - Hełm w camo DPM brytyjskim + Lucky Strike :P Link to post Share on other sites
Igorek_SDS Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 - MCCUU Woodland MARPAT - IBA Coyote Brown (Specialty Defence System) - inne graty Karabin jeszcze w bagażniku. Link to post Share on other sites
wally Posted August 28, 2005 Report Share Posted August 28, 2005 Polski rip-stop, "kamizelka pilota śmigłowca" + dodatki, MP5SD2 (CA), nakolanniki Alta, rękawiczki nomex. Link to post Share on other sites
eston Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Już lepiej niż poprzednio ale to jeszcze nie wersja finalna: -spodnie, bluza i czapka BW Flecktarn -pattern 83 kopia (Flecktarn) -Uvex X-One -latarka US -M15A4 CA (sprężyna) -buty noname ale wygodne Link to post Share on other sites
Lotos Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Sprzet rozpoznania PET :wink: Aprilia Habana Custom Link to post Share on other sites
tottek Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 "mundur" PARTIZAN chestrig: chińczyk ak 47 przerabione na akma. dodane: metalbody g&g, frontset tgs, drewno z oryginalnego akma, tłumik płomienia z akma + 7 locapów Link to post Share on other sites
Vacek Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Przed wymarszem, albo już po :wink: Borne AD 2005 :) Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Link to post Share on other sites
Smoczy Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Kochani - na poczatek pare oswiadczen: 1) nie falszuje, ani nie neguje zdarzen historycznych 2) historie staram sie rozumiec przez pryzmat znaczenia jej faktow i na tej podstawie wyciagac wnioski 3) negownie jedej ze stron ktoregokolwiek ze stron konfliktow historycznych jest moim zdaniem , w szerokim sensie, lekcewazeniem drugiej strony. Mowiac wprost - ofiara/poswiecenie jedej strony byloby kompletnie bez sensu gdyby nie istniala druga strona. Albo inaczej - szacunek wobec "wroga" jest de facto afirmacja siebie 4) kazdy ma jakies hobby - jeden zbiera znaczki, inny hoduje rybki a ja np. interesuje sie historia. Dalego tez rekostrukcja historyczna lezy calkowicie w nurcie mych zaineresowan. A ASG daje im ( tj tym zainteresowaniom ) pewien wymiar praktyczny i to zdecydownie wiekszy nizli tylko bieganie z plecaczkiem i pomalowanym, aluminiowym odlewem jakiegos urzadzenia strzelajacego. 5) widzialem inscenizacje asg'owe zdarzen historycznych - dla mnie byly ciekawe i fajne. I dlatego "przebieram" sie w nietypowe odzienie i zakladam, czasami niepraktyczne, oporzadzenie. A teraz sprobojcie sobie wybrazic dowolna rekonstrukcje WW2 bez ludzi ubranych w feldgrau : Bzura ( za dwa tygodnie zreszta )? Powstanie Warszawskie ( duza inscenizacja w zeszlym roku )? Ostania M-G/ Warta ? I co, ci goscie w feldgrau bez hackenkreuz'a ? bez run ? bez klamer z got_mit_uns ? Chyba nie. Pozostawiac swiadomie pewien niedosyt w temacie, Pozdrawiam, Smoczy ps. Oczywiscie wypowiedz jest klasycznie off-topic'owa - wiec nie mam nic przeciwko temu, by tego posta usunac, jako nie do konca zwiazanego z tematem . Post kolegi Smoczego pozostawiam, gwoli temu, by inne osoby, które zaglądają tutaj zrozumiały specyfikę. My nie sympatyzujemy z ideologią, my staramy się odtworzyć jednostki. Wszystko. (piszę te słowa by poprawności politycznej stało się zadość)./dzikki Link to post Share on other sites
sobczaq Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 - Woodland - MC 51 - ALICE itd Link to post Share on other sites
PeePee Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Noto i ja sie pokaże ^^. MP5A4 TM. Mundur WP. Pattern. Desanty. Rękawiczki rowerowe 8) Link to post Share on other sites
KacU Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 No to przyszedł czas na mnie: Mundur plamniak wz. 93 PL Kapelusz Tiger Stripes Gogle francuskie Mk1 Carabine Na pasku: Chlebak (http://www.miwo-military.com/index.php?go=04_2)[polecam tą firme] Manierka Skurzane rękawiczki bez palców Glany "tornado" :P Pozdr. Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Kolega BT po prawej i tuz obok moja skromna osoba Link to post Share on other sites
Recommended Posts