mlin Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 To ze wczesniej nie zszedl Ci lakier z gwintu (co mnie zdziwilo, bo schodzi bardzo szybko) tlumacze sobie jedynie mozliwoscia braku lub rzadkiego uzytkowania tlumika. Zgadles ;) A dokladnie z druga opcja ;) A co do gryzienia - prawda ze zeby bola? HA! I tu Cie mam ;P Nauczony Twoimi doswiadczeniami ino lekko musnalem zabkami wyzej wspomniany element i tak oto wilk syty i zabki cale ;P Niedlugo przez SOCOM'y dentysci zaczna zacierac rece . Juz widze headline-y reklam. Ta Pani ma SOCOMA, a jednak ma zeby zdrowe na 7mke ;) - Twoj sierzant uzywalby pasty... :) pozdrawiam ;) Quote Link to post Share on other sites
SAMCRK Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 a w taką wejdzie spokojenie socom ?? http://www.cybergun.pl/product_info.php/pr...products_id/131 bez jakich udziwnień ? sam socom, z tłumikiem może nie wejdzie ale tłumik w miejscu na ladownicę chyba powinien się zmieścić ?? Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Jest ch**owa jak barszcz bez wkładki mięsnej. Nie wiem czy wejdzie do niej Mk23, ale odradzam kupowanie tej kabury. Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 28, 2006 Report Share Posted April 28, 2006 Nie ma mowy zeby wszedl - jedyne co przy nim kapituluje to kabura do drugiego rownie wielkiego bydlaka - Desert Eagle. A i ta trzeba docinac, ze wzgledu na ogromna oslone spustu! Quote Link to post Share on other sites
mlin Posted April 29, 2006 Report Share Posted April 29, 2006 w sklepie-ktorego-nazwy-sie-nie-wymawia :) jest interesujaca Cie, pasujaca kabura. (machinegun) Quote Link to post Share on other sites
labik Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Właśnie zamierzam se kupić Strike System taktyczną na socoma Na miliatary.pl są cudne kaburki ale nie dam 3 setek za kabure :wink: Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Powrócę do tematu gwintu. To, że w pistolecie jest metalowy, każdy już wie. Jednak w tłumiku gwint jest najprawdziwszego plastiku (niestety do połowy mi się wytarł - o strzelaniu z tłumikiem mogę zapomnieć - w którą stronę nakręcę, w tą strzela :? ) Pozdro Quote Link to post Share on other sites
tomtus Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ale mi sie dlamala calkowice jedna strona i nawet jak wkladam maga to wszystkie kulki mi wylatują ;/ please HELP mi też się tak stało ale szybka akcja "super glue'' i nawet nie widac ze było klejone Quote Link to post Share on other sites
Kiszpan Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Kupiłem używanego socoma i mam co do niego pytanko: Czy szparka w części, która jest widoczna po odsunięcu zamka z przodu, <chyba hop-up:P> jest normalna. Czy szparka ta świadczy o wadzie pistoletu? POMOCY! :cry: Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Hmm...Nie do końca rozumiem o którą szparkę ci chodzi (daj zdjęcia jak możesz). Może to głupie pytanie, ale czy pistolet działa? http://starzycki.serwery.pl/forum/viewtopi...pic.php?t=18647 Tu masz zdjęcia bebechów, może coś ci pomogą. Quote Link to post Share on other sites
Max_E Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Kupiłem używanego socoma i mam co do niego pytanko:Czy szparka w części, która jest widoczna po odsunięcu zamka z przodu, <chyba hop-up:P> jest normalna. Czy szparka ta świadczy o wadzie pistoletu? POMOCY! :cry: Tak ta szpara jest normalna , przynajmniej ja też tak mam . Quote Link to post Share on other sites
Kiszpan Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Uff... Dzięki. Możecie mi jeszcze powiedzieć mniej więcej jak ustawić hop-up, żeby kulki leciały prosto z tłumika. Jak na razie to albo lecą krzywo, albo lecą po 3 na raz :roll: Jak zdejmę tłumik to wszystko jest ok w większości ustawień hop-up'a. :x [ Dodano: 13 Maj 2006 13:16 ] Z początku myślałem, że to wina tej szparki... :P Sorki za post za postem Quote Link to post Share on other sites
labik Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 no to jak chcesz strzelać z tłumikiem to musisz se ustawić hopup [zdjac zamek i w srodku masz takie pokretelko], a jesli chcesz strzelac bez tlumika to musisz spowrotem regulowac hopup ;) Quote Link to post Share on other sites
grzegorz89 Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Witam Zaglądaliscie niedawno do sklepu Airsoftguns's?? Nechciał bym w żaden sposób tego sklepu promować, ale jest tam coś od czego chyba wszyscy fani Metal Gear Solid zaczną kupywać To :D http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?...duct=1147288525 (no chyba że to niebedzie pasowało, to wtedy zonk :( ) Quote Link to post Share on other sites
mlin Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 aaa LAM za poldarmo! dzieki za info, oby pasowal. Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Hmm ten wchodzi na RISa więc nie spodziewałbym się cudów :) I chyba jest w tym normalny laser. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
skiperkk Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Jak wyregulować dobrze hop up bo strasznie mi niesie kulki do góry. Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Zdejmij zamek. Było już w tym temacie to pisane - CZYTAJ!!!! [ Dodano: Wto Maj 16, 2006 3:32 pm ] Co do tego LAMa to na Mk23 pasować raczej nie będzie. Natomiast na USP Tacticala powinien. Taki mniejszy SOCOM z LAMem. Marzenie 8) Quote Link to post Share on other sites
zonq Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Jak wyregulować dobrze hop up bo strasznie mi niesie kulki do góry. zdejmujesz pokrywe komory zamkowej i krecisz sobie taka zebatka ktora jest za lufa ;] z reszta jak zdejmiesz pokrywe to zobaczysz :) Quote Link to post Share on other sites
skiperkk Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Dostałem sie do regulacji ale tylko trochę poprawiło, a na maxa podkręciłem. Strzelam z 0,20. Może na 0.25 będzie fajnie lecieć Quote Link to post Share on other sites
labik Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 no to musisz prubowac metodą prob i bledow ;) Quote Link to post Share on other sites
sroka Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 jezeli ktos posiada tego gnata to niech napisze czy sa wady fabryczne..... Quote Link to post Share on other sites
mlin Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Hmm ten wchodzi na RISa więc nie spodziewałbym się cudów :) I chyba jest w tym normalny laser.Pozdro jak bedzie trzeba to zebami wyprofiluje te szyne ;P Quote Link to post Share on other sites
silent killer Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 a niewiecie może jak się rozkłada tłumik socoma? bo mam z nim problem,ponieważ przysłano mi z serwisu tłumik ze złamanym gwintem i chciałbym go jakoś naprawić bo lufa lata na wszystkie strony.trzeba dobrze ustawić i skleić Quote Link to post Share on other sites
labik Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 tego tlumika chyba sie nie da rozebrac [chyba] bo mi to wyglada na taka chinska robote ze 'zlozysz ale juz nie rozlozysz' ...mi raz tlumik upadl na podloge i lufa latala ale go wyregulowalem bez problemu ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts