Hiena_Echo 1 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Witajcie , Poszukuje paska do spodni który będzie bdb trzymał się, oraz który bez problemowo będzie mógł trzymać kaburę udową lub na pasek, torbę zrzutów, pokrowiec na ess'ki, oraz pancha. W grę nie wchodzą chińczyki :icon_biggrin: Kwota jak najniższa, ale lepiej coś porządnego kupić. Drugie pytanie zastanawiam się czy mogę zrobić taką konfigurację tj: polimerowa kabura na pasek do 1911 i kopia ciras'a która wysoko leży, będzie to dobre rozwiązanie ? czy lepiej zostać przy kaburze udowej ? Pozdrawiam :icon_smile: Edit Odpadają wszelakie paso szelki, z racji ciężkiej kamizelki. Edited June 24, 2013 by Hiena_Echo 1 Quote Link to post Share on other sites
Karczu Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Dosyć budżetową opcją byłby prosty twardy pas, coś z miwo, albo jakiś rigger/rescue belt. Ja wybrałem blackhawka, ale nie jest idealny- dzisiaj szedł bym w miwo PSE. Można myślieć o komfort padzie, albo nawet całym rękawie z molle, ale przy tak małej ilości wyposażenia moim zdaniem jest to zbędne. Kaburę udową noszona na biodrze (bez jednego pasa na udo) dobrze pogodzisz z każdą kamizelką. Jeśli chcesz nosić wyżej, to już zależy od wzrostu i tego jak rozbudowana i obładowana jest kamizelka z boku. Edited June 24, 2013 by Karczu Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Better Bdu Belt od SpecOps. Dostępny u cqb tactical. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Better Bdu Belt od SpecOps. Dostępny u cqb tactical. Mam i polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Mówicie, że BBB wystarczająco sztywny jest na pistol belt? Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Wystarczająco, noszę na nim Glocka 17kę w IMI oraz zrzut po lewej dla równowagi. Jest sztywny, nie wygina się i fajnie wygląda :D Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 U mnie zdaje egzamin. Zdecydowałem się na ten pasek po przeczytaniu forum i uważam, że był to dobry zakup. Noszę na nim zrzut z tyłu, po prawej USP z latarką i jest git. Chociaż jak upoluję kaburę dla mańkutów to zrzut dla równowagi pójdzie na prawą stronę i wtedy będzie perfect (mam nadzieję :F). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 http://www.tactical.pl/forum/index.php/topic,71068.0.html Każdy kto ma, poleca. Quote Link to post Share on other sites
Hiena_Echo 1 Posted June 28, 2013 Author Report Share Posted June 28, 2013 Dzięki za odpowiedzi, jestem zdecydowany na BBB, kiedyś też na niego spoglądałem ale nie wydawało mi się że ten pasek to utrzymie :) Dzięki za odpowiedzi, już jestem zdecydowany :), jak twierdzicie że jest dobry to będzie dobry :D. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts