Juraszka Posted October 13, 2017 Report Share Posted October 13, 2017 Poszukuje osoby z okolic Gniezna która zrobi przegląd repliki CM.028. Zależy mi tez na sprawdzeniu mocy repliki, więc osoby z okolicy posiadające chronometr prosiłbym o kontakt. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 18, 2017 Report Share Posted October 18, 2017 Witam. Szukam kogoś z okolic Lędzin,Tychów, Katowic, Oświęcimia kto wyczyści i przesmaruje gearbox, wymieni gumkę HU, doszczelni i ewentualnie wymieni (co zużyte) w mojej mp5 pdw Galaxy. Wiadomości na pw lub maila malutki1918@wp.pl Quote Link to post Share on other sites
Asynchroniczny Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Witam. Szukam kogoś najlepiej ze śląska , kto mógłby zrobić przegląd mojej broni bocznej (CM.030), rozłożyć ją i sprawdzić wnętrze oraz złożyć ponownie. Kontakt na Pw bądź pod e-mailem sh0ck@onet.pl Quote Link to post Share on other sites
gonitwa8 Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Szukam serwisanta-elektronika który podejmie się przeróbki kostki stykowej w moim P90 KA na mikrostyki, aby osiągnąć krótki skok i reset spustu, czyli tzw. "hair trigger", Zależy mi na zachowaniu safe, semi oraz auto, bez dodatkowego selektora. Przeróbka może być w oparciu o gotowe układy procesorowe. Serwisantów, oraz osoby polecające mistrzów w swym fachu, proszę o kontakt na PW albo e-mail: gonitwa8 (at) gmail.com. Quote Link to post Share on other sites
NoWay Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Szukam dobrego serwisanta AEG z Krakowa. Do zrobienia emka EA na cqb full serwis. Quote Link to post Share on other sites
Mixonik Posted April 5, 2018 Report Share Posted April 5, 2018 Witam Szukam serwisanta który posiada odpowiednie dojście do części. Potrzebuję wymienić Upper Receiver w moim P90 CA. Planuję również dostosować ją do lasu, obecnie jest przystosowana do CQB z długą lufą ukrytą w tłumiku. Quote Link to post Share on other sites
gorekk Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 Poszukuję osoby, która zajmie się nową repliką CM 045a (420fps). Na pewno do wymiany jest gumka HU, lufa oraz. Chciałbym bezpiecznie uzyskać: 1. ok. 360-370fps. 2. szybkostrzelność 10-15kulek/s. Z góry dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Kerrick Posted April 13, 2018 Report Share Posted April 13, 2018 Cześć, szukam osoby z Warszawy lub Piaseczna, która zajęłaby się serwisem, tj. przesmarowaniem, wypodkładkowaniem i złożeniem mojej G36K od JG. W replice jest jakiś problem z dyszą, która się blokuje, więc przegląd obejmowałby również diagnozę i ewentualną naprawę tej usterki. Nie ukrywam, że chciałbym w takiej usłudze uczestniczyć, żeby czegoś samemu się dowiedzieć na temat składania gearboxa v3, tak na przyszłość... Cena do ustalenia. W razie czego piszta maile na adres kerrick90@gmail.com lub skrobnijcie sms na numer 661847653, oddzwonię. Pozdr K. Quote Link to post Share on other sites
HARRIER13 Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 Poszukuję serwisanta w mieście lub okolicach miasta Oława (Dolnośląskie)(Powiat Oława) PILNE Mam replikę BOYI RK-01 po modach. Potrzebuję osoby znającej się na rzeczy która pomoże mi wymienić tłok w gerboxie (v3). Mam szczupły budżet więc w grę wchodzi tyko to, że replikę osobiście dostarcze i odbiorę. Replikę muszę mieć sprawną do końca maja. Więcej informacji i kontakt na PW. Quote Link to post Share on other sites
gorekk Posted August 12, 2018 Report Share Posted August 12, 2018 Poszukuję serwisanta, który podjąłby się dwóch tematów: 1. Cyma 045A - najprawdopodobniej problem z selektorem. Po przełączeniu z pozycji safe na auto działa prawidłowo, po przełączeniu z auto na safe nie strzela w ogóle. Po przełączeniu z safe na semi można oddać ok. 10 strzałów a następne strzały można oddać ale bardzo powoli wciskając spust. Czasami w ogóle przestaje strzelać i odzywa się dopiero po wielokrotnym przełączeniu selektora przez wszystkie pozycje. Replika poddana została poddana szeregu modyfikacji u polecanego serwisanta, który jednak nie chce podjąć się tematu, ponieważ zrezygnował z replik AK. Replika wystrzeliła ok. 3k kulek od nowości. 2. Cyma 040 - kupiłem używkę. Replika ma wymienione sporo części i trzeba zweryfikować, czy rzeczywiście tak jest. Wg. sprzedającego ma ok. 500fps, ja chciałbym uzyskać max 450 (wymiana sprężyny). Replika nie była używana przez ok. 2 lata ale jest w pełni sprawna. Do wykonania przy okazji: czyszczenie, smarowanie, podkładkowanie, uszczelnianie. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Yautja Posted December 7, 2018 Report Share Posted December 7, 2018 Rozglądam się za serwisantem do przeglądu i lekkiego podkręcenia M14 G&G veterana. Replika po kompleksowym tuningu, zrobiona na 550fps (chronowane, podobno wrzucona 160 guardera, więc jak na tego springa trochę mało?). Strzela w porządku, ale chciałbym żeby ktoś zrobił jej porządny przegląd, może dałoby radę ją dobić do tych 600fps. Podejrzewam, że może jakiś problem z prostą nieszczelnością czy coś takiego jest... Chciałbym też założyć sorbo i w miarę możliwości jakoś ją wyciszyć. Serwisant z Warszawy lub okolic (idealnie) lub z reszty polski, szukam kogoś z doświadczeniem w mocnych replikach. Kontakt PW. Quote Link to post Share on other sites
Hagen1989 Posted February 11, 2019 Report Share Posted February 11, 2019 Witam. Poszukuję serwisanta, bądź innej osoby, która posiada w Swoim asortymencie części zamienne do Open Bolt GBB M4 WE. Szczególnie chodzi mi o zespoły luf zewnętrznych do tych replik. Kontakt oczywiście PW. Quote Link to post Share on other sites
RockstarxD Posted September 9, 2019 Report Share Posted September 9, 2019 witam. szukam osoby serwisującej/tuningującej która wie w czym rzecz i posiada doświadczenie. chcę przeprowadzić tuning repliki RRA SA C03. aby miała 450-460 fps. Quote Link to post Share on other sites
Mrubikc Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 Witam, Poszukuję osoby z doświadczeniem w tuningu repliki M4, zamierzam zrobić replikę na tip top, zatem wymagam profesjonalizmu. Dzięki i pozdro! Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 W dniu 17.03.2020 o 00:35, Mrubikc napisał: Witam, Poszukuję osoby z doświadczeniem w tuningu repliki M4, zamierzam zrobić replikę na tip top, zatem wymagam profesjonalizmu. Dzięki i pozdro! Przestrzegam Cię Kolego przed grasującym tutaj i bardzo aktywnym patologicznym oszustem i krętaczem. Prawdopodobnie napisał już do Ciebie na PW. Jego historia była wielokrotnie opisywana, jak również na większych grupach na fb. We wszystkich tych miejscach jest ciągle banowany, ale powraca jak opryszczka z nowymi fejk kontami. Typ to wallop aka flint aka hadesiak1 aka cholera wie co jeszcze; powszechnie nazywany Majonezem Kieleckim od inicjałów i nazwy serwisu. Kilka akcji z brzegu: https://wmasg.com/pl/forum/topic/168503-wallopmk-customservice-lufy-edgi-czyli-jak-stracić-500-złotych-z-własnej-głupoty-i-nadmiernego-zaufania-do-obcych-ludzi https://www.facebook.com/groups/ASG.Polska/permalink/2381223665429620/ https://www.facebook.com/groups/ASG.Polska/permalink/2513583578860294/ Quote Link to post Share on other sites
mbpmg2 Posted April 9, 2020 Report Share Posted April 9, 2020 Szukam profesjonalnego serwisanta do naprawy EMki Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts