Mendi Posted February 14, 2022 Report Share Posted February 14, 2022 Teraz nie mam czego zmierzyć ale tak mi się kołacze że tam była standardowo lufka 435-440mm, sięgała tylko kawałek do tej zakrętki na końcu tłumika i można było wsadzić 455mm, mieściło się. Chyba mam na warsztacie stockową lufę z wałka fc, poszukam. Dla pewności jednak rozkręć i zmierz. Stalowe pps oraz steelbull ładnie się sprawdzały w tej replice. Quote Link to post Share on other sites
predarcio Posted February 14, 2022 Report Share Posted February 14, 2022 Jutro montuję m130, zobaczymy osiągi na 350mm 6.01 Quote Link to post Share on other sites
predarcio Posted February 14, 2022 Report Share Posted February 14, 2022 Przy okazji też zmierzę to podam dokładną długość Quote Link to post Share on other sites
predarcio Posted February 15, 2022 Report Share Posted February 15, 2022 Lufa 455mm się zmieści w tej maszynie, gearbox złożony jutro zobaczę osiągi. Wsadzona m130 z GG. Pytanie czy ktoś nie miałby na zbyciu selektora ognia do vintoreza? Nigdzie nie ma :/ na tanich militariach niedostępny jest. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Za czasów gdy miałem wałki nie było części, zwłaszcza selektora. Zapewne wytarł ci się te cynkalowy bączek na którym ramię zakładane jest. Ja dorobiłem to z twardego alu. Quote Link to post Share on other sites
predarcio Posted February 17, 2022 Report Share Posted February 17, 2022 Bardziej chodzi że nie mam niczego z selektora :v mam samo "skrzydełko" ale mechanizmui już nie Quote Link to post Share on other sites
predarcio Posted August 15, 2023 Report Share Posted August 15, 2023 Witam, w vintku do wymiany została mi tylko komora i dysza (stock, dają radę ale ograniczają potencjał wintka). Jakiś sprawdzony set macie co kupić? Quote Link to post Share on other sites
rodzynson Posted September 19, 2023 Report Share Posted September 19, 2023 Ja wrzuciłem komorę E&L i działa świetnie kręci kulki do .48 ale z minusem takim ze trzeba trochę spiłować górę magazynków, dysze od m14 przerabiałem shs. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts