Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam bardzo serdeczne, mam zamiar kupić sobie jakąś replike mp5k ale mam problemik. Me fundusze to ok 400 zł i teraz zaczyna się problem. Wiem, że podobno JG są gorsze od CM ale czy jest możliwość z tuningowania JG201 na mniej więcej coś takiego jak cm'ka? Czytałem trochę o JG i pisali, że z tym gear box'em okłamują ponieważ jest plastikowy, a nie jak napisali metalowy. Niewiem czy lepiej dołożyć stówke i kupić cm041k... Lecz ostatnio jak grzebałem po internecie to znalazłem Mp5k z Tokio Marui za ok.200zł jak nowy, podobnież ma przebieg gdzieś 150 kulek, tylko taki w tym haczyk, iż replika nie posiada baterii, zaślepki na tył, przedniej rączki i magazynka.

Co według was było by najbardziej opłacalne i jakościowo dobre. ;)

Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Posted

Lecz ostatnio jak grzebałem po internecie to znalazłem Mp5k z Tokio Marui za ok.200zł jak nowy, podobnież ma przebieg gdzieś 150 kulek, tylko taki w tym haczyk, iż replika nie posiada baterii, zaślepki na tył, przedniej rączki i magazynka.

Rzeczywiście jak nowy...

Ps. w przebieg jakoś średnio wierze.

Posted (edited)

A łatwo jest zdobyć części do złożenia TM?

Przydały by mi się informacje o typie baterii jaką używa ta replika, w internetach nie mogłem znaleźć

Edited by ziomax
Posted

Wchodzi stick jak do kałasznika albo płaskie lipo. Widziałem (jak mi się wydaje) ofertę na tego marujca i mam wątpliwości czy ona jest warta dwie stówki. Kup sobie nowe chińczyka (polecam Cymkę) i nie kombinuj. Chytry dwa razy traci.

Posted

Zdecydowanie "odpuść" sobie tę "jak nową"...

replika nie posiada baterii, zaślepki na tył, przedniej rączki i magazynka.
:icon_exclaim:

Kup faktycznie nową replikę, 400.- to już kwota za którą możesz kupić coś przyzwoitego.

Wszelkie używki to ryzyko a tamta to już na wstępie "złom" :icon_exclaim: