Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MP5k czyli JG201, CW041k czy może TM?

Recommended Posts

Witam bardzo serdeczne, mam zamiar kupić sobie jakąś replike mp5k ale mam problemik. Me fundusze to ok 400 zł i teraz zaczyna się problem. Wiem, że podobno JG są gorsze od CM ale czy jest możliwość z tuningowania JG201 na mniej więcej coś takiego jak cm'ka? Czytałem trochę o JG i pisali, że z tym gear box'em okłamują ponieważ jest plastikowy, a nie jak napisali metalowy. Niewiem czy lepiej dołożyć stówke i kupić cm041k... Lecz ostatnio jak grzebałem po internecie to znalazłem Mp5k z Tokio Marui za ok.200zł jak nowy, podobnież ma przebieg gdzieś 150 kulek, tylko taki w tym haczyk, iż replika nie posiada baterii, zaślepki na tył, przedniej rączki i magazynka.

Co według was było by najbardziej opłacalne i jakościowo dobre. ;)

Zależy mi na szybkiej odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Lecz ostatnio jak grzebałem po internecie to znalazłem Mp5k z Tokio Marui za ok.200zł jak nowy, podobnież ma przebieg gdzieś 150 kulek, tylko taki w tym haczyk, iż replika nie posiada baterii, zaślepki na tył, przedniej rączki i magazynka.

Rzeczywiście jak nowy...

Ps. w przebieg jakoś średnio wierze.

Zdecydowanie "odpuść" sobie tę "jak nową"...

replika nie posiada baterii, zaślepki na tył, przedniej rączki i magazynka.
:icon_exclaim:

Kup faktycznie nową replikę, 400.- to już kwota za którą możesz kupić coś przyzwoitego.

Wszelkie używki to ryzyko a tamta to już na wstępie "złom" :icon_exclaim: