szkodnikPiła Posted March 8, 2014 Report Share Posted March 8, 2014 Witam. Niedawno w sklepie gunfire pojawiły sie mundury od specna arms moje pytanie brzmi czy ktoś już ja ma i jak wyglądają odcienie kolorów i jak jest z jakością materiałów. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Było w temacie o chińskich atacsach. Quote Link to post Share on other sites
reddi Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Witam ! Orientuję się ktoś czy dostanę spodnie do kompletu do tej oto bluzy : http://gunfire.pl/product-pol-1152202870-Bluza-mundurowa-typu-ACU-MC.html Z góry dziękuję ! Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Dostać dostaniesz. Napisz do Gunfire... Quote Link to post Share on other sites
Maciej0011 Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 (edited) Posiadam dwa komplety mundurowe tej firmy: ATC FG i HLD. Jakością szycia to dupy nie urywa, zresztą cena tą jakość dobrze odzwierciedla. Pod tym względem są nieco gorsze od Helikona. Jeśli chodzi to trwałość barw, to mój ATC FG przeszedł jak na razie dwa prania w pralce i jest jak nowy. Tu jednak zaznaczam, że do prania używam nienieckiego płynu do prania czarnych tkanin, i ten patent świetnie się sprawdza.Na niedzielne strzelanki jest to dobry wybór, ale jeśli szukasz czegoś na bardziej ambitne imprezy, to możesz się zawieźć-szwy mogą nie wytrzymać. Edited March 10, 2015 by Maciej0011 Quote Link to post Share on other sites
Rzeznik124 Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 Witam. A posiada ktoś mundur w kamuflażu Woodland od Specny? Interesuje mnie jak kolorystyka wypada w porównaniu z kontraktem. Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 http://gunfire.pl/product-pol-1152202876-Spodnie-mundurowe-typu-ACU-MC.html?4clk=MTE1MjIwMjg3NiwxMDEsMTQzOTE2MTI5NCwzLDYzMDIyOTIzMTE1Y2IxNTE3M2Q4NzcxYzFiYTdmYWI2#tabs_58676 Ktos ma te spodnie? Jezeli chodzi o sklad to maja taki sam sklad procentowo jak spodnie Pentagony, kwestia czy kamuflaz na zywo wyglada jak multicam a nie jak kupa. Pomozecie? Cena atrakcyjna, kwestia czy warto :) Quote Link to post Share on other sites
Olciunio Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 (edited) Posiadam od specny komplet ATC-AU jak wyżej jakość szycia dupy nie urywa , mój mundur jest po 7 praniach i jeżeli chodzi o kolor jest jak nowy.Uważam ze w tym wypadku cena jest odpowiednia do jakości (która zła nie jest). Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edited September 29, 2015 by Olciunio Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted August 31, 2018 Report Share Posted August 31, 2018 https://gunfire.com/pl/products/komplet-mundurowy-combat-uniform-mc-1152202882.html Ktoś się może wypowiedzieć na temat tego munduru? Skład nie zachwyca. Niestety Emerson zniknął ze sklepów w moim rozmiarze i myślę o tym. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted September 2, 2018 Report Share Posted September 2, 2018 Spodnie z linku kupiłem za 140 zł i za tą cenę dają radę, a mam dwie pary. Natomiast mając do dyspozycji combat shirt Helikona nie brałbym tego Specny. Myślę, że ugotować się w tym nie ugotujesz, ale najlepszej cyrkulacji powietrza to nie posiada. Ja w każdym razie 300 zł bym za powyższe nie wyłożył. Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted November 14, 2018 Report Share Posted November 14, 2018 Jak planujesz konkretnie i długo się w asg bawić to specne sobie odpuść. Mundur puścił w kroczu przy pierwszej możliwej okazji i ta niezręczna sytuacja jak ci jajka wypadają . Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted November 14, 2018 Report Share Posted November 14, 2018 Do ASG tylko kontrakty, np. brytyjskie MTP - prane dziesiątki razy, kolor bez zmian, żadnych puszczających szwów czy innych bubli. A do tego są tanie. Mam kilka spodni od Helikona, najbardziej podpasował mi krój UTP. Używam do chodzenia na co dzień, nic złego się nie dzieje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts