dziergacz Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Witam mam problem z przeładowaniem, gdy naciągam sprężynę to coś tam nie zaskakuje i wraca normalnie i nie mogę oddać strzału, wie ktoś co mogę z tym zrobić? Z góry dzięki za odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 18, 2014 Report Share Posted April 18, 2014 Zmień seary. Quote Link to post Share on other sites
dziergacz Posted April 19, 2014 Author Report Share Posted April 19, 2014 Nie pomaga, jakieś inne rozwiązania? Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted April 19, 2014 Report Share Posted April 19, 2014 Wytarty tłok. Quote Link to post Share on other sites
dziergacz Posted April 20, 2014 Author Report Share Posted April 20, 2014 Sprawdzony i nie ma żadnych widocznych śladów zniszczenia, a poza tym to nowy tłok. Quote Link to post Share on other sites
leon24_36 Posted April 20, 2014 Report Share Posted April 20, 2014 (edited) Jeżeli zespół spustu jest taki sam lub podobny jak w MB01 to przy zaczepie tloka powinny być dwie sprężynki utrzymujące go w pozycji pionowej, sprawdź je czy są całe i czy znajdują się na swoim miejscu. Edited April 20, 2014 by leon24_36 Quote Link to post Share on other sites
alfa2 Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 Niestety jest inny, nie ma żadnych sprężynek. Podsyłam link do filmiku z dokładnym problemem. www.youtube.com/watch?v=YXp0OanBoDA&feature=youtu.be Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 nowy tłok. Końcówka jest dopasowana do stockowego spustu (45 stopni)? Tłok nie ma za dużych luzów w cylindrze? Zespół spustowy siedzi sztywno? Seary zmieniłeś na jakie? Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted April 23, 2014 Report Share Posted April 23, 2014 sprawdź mocowanie zespołu spustu, czy ząbek który łapie tłok nie jest wytarty, czy ząbek odbija Quote Link to post Share on other sites
przemcioasg Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Siema mam to samo a replika 2 dni temu wrocila z serwisu z wpisem wytarty tlok.Kolega ma ten sam problem bo spust jest full metal starl sie tam tylko lekko lakier.Dzis oddalem rowno 11 strzalow problem sie powtorzyl.I pytanie co robic prosic o zwrot pieniedzy?dalej to reperowac?czy moze wymienia na nowy karabin lub inna tansza replike?Za pierwszym razem jak im to wyslalem to odeslali a zamiast kasy bo prosilem o zwrot kosztow przesylki (24 zl) dostalem 2k biodegradowalnych (0.23g).Szkoda slow do tej pukawki co jest ostrzezeniem dla potomnych by tego nie kupowac. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Jaki repa ma przebieg? Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 (...) Szkoda slow do tej pukawki co jest ostrzezeniem dla potomnych by tego nie kupowac. Pozdrawiam. Nie żeby ta replika była uznawana za chłam... Na tym forum w ogóle ludzie się nie śmieją z tej repliki... Patrz, my ostrzegamy innych przed tą repliką a oni ostrzegają nas. Chyba coś tutaj nie działa jak powinno. Tak z ciekawości jaki to był sklep? Quote Link to post Share on other sites
alienpro97 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Replika z taiwaguna.Przebieg to jakies 400 kulek.Wrocila z serwisu z wymienionym tlokiem.Po 11 strzalach problem sie powtorzyl.I jak w moim poprzednim poscie I pytanie co robic prosic o zwrot pieniedzy?dalej to reperowac?czy moze wymienia na nowy karabin lub inna tansza replike? Quote Link to post Share on other sites
luki527 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 A masz pewność czy to nadal wina tłoka? Quote Link to post Share on other sites
alienpro97 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Tlok jes nawet w niezlym stanie,seary zaden nie pekniety jeskko porysowane,a slychac przy naciagnieciu ze zeskakuje i szybko ciagnie w strone repliki...wiec sam juz nie wiem co jest nie tak bo rozkrecilem odpowiednio nasmarowalem bo ten smar z taiwana to jakis shit,a problem jak byl tak jest.A odpowie ktos na moje pytanie? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Sprzedaj/ odeślij na gwarkę. Masz 2 tysiące złotych na tuning to kup VSR/ L96/ SWD i zrób tuning.. sam zresztą piszesz, że masz tyle kasy) więc po co bawić się Mb 03? Masz z 10 tematów zablokowanych a dopiero 24 posty.. prowokacja? Quote Link to post Share on other sites
alienpro97 Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Nie prowokacja.Bawie sie mb03 tylko za ogrodzie bo wokol mnie sa dzialki.A warrior to tylko czasem z kolegami w lesie.No to wysylam na gwarancje juz 2 raz.A mozliwe zebym mi oddali kase,wymienili na nowa,zamienili na tansza? Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Za 3 razem chyba tak. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 Masz 2 tysiące złotych na tuning to kup VSR/ L96/ SWD i zrób tuning.. sam zresztą piszesz, że masz tyle kasy) więc po co bawić się Mb 03? Lol, a po co ma kupować identyczną nową budę, jak i tak wymienia się wszystko? Quote Link to post Share on other sites
przemcioasg Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 No ale z 590fpsnie bd na malym ogrodzie strzelal. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts