Włodek Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Oprócz tego podanego wyżej mają wejść jeszcze 2 dodatki (ogólnie polecam kanał). Będą już 4 dodatki przynajmniej się nie znudzi bo B2K już kończę. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 jak tę grę można skończyć? :O A co do close quarters to imo dno. Ciekawe kiedy do MW3 wypuszczą mapy z pojazdami ;] Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Zamiast robić DLC to niech grę patchują -_-' Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Ciekawią mnie bronie jakie chcą dodać, może w końcu będzie AUG :) Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 jak tę grę można skończyć? :O Chodziło mi o odblokowanie wszystkich broni itd. Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Zamiast robić DLC to niech grę patchują -_-' Dokładnie, niech najpierw zrobią porządnie grę a dopiero później niech żądają kasę za jakieś DLC Ciekawią mnie bronie jakie chcą dodać, może w końcu będzie AUG :) Co z tego że dodadzą jakieś super bronie jak i tak nooby i dzieci będą latać z USAS albo innym badziewiem. Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Co z tego że dodadzą jakieś super bronie jak i tak nooby i dzieci będą latać z USAS albo innym badziewiem. Co racja to racja, jednak ja nie uświadczyłem jakiejś wielkiej krzywdy od właścicieli usasów. Jednak miło jest polatać w grze z bronią którą używasz co tydzień :) Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 Ja zrozumiałem dlaczego tak dużo osób lata z USASem w momencie gdy sam go użyłem :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Usas jest krzywdzący tylko w metro meatgrinderze (podobnie jak pdw), w pozostałych przypadkach nie zauważyłem jego niszczycielskiego potencjału (znacznie bardziej zabójczy jest np. podrasowany M249) Quote Link to post Share on other sites
Pavarotcsi Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Witam. Szukam kogoś z kim mógłbym ogarnąć CO-OPa komunikacja i te sprawy. Profil. Quote Link to post Share on other sites
WujekRada Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Ja zrozumiałem dlaczego tak dużo osób lata z USASem w momencie gdy sam go użyłem :) Usas ma być znerfiony. Usas jest krzywdzący tylko w metro meatgrinderze (podobnie jak pdw), w pozostałych przypadkach nie zauważyłem jego niszczycielskiego potencjału (znacznie bardziej zabójczy jest np. podrasowany M249) p90 najlepsze PDV ,Val jest ok ale za mało ammo ma i na ostre akcje się nie nadaje, zabijesz 3 i lipa, koniec ammo. :icon_cry: Z p90 to ja strzelam jak z karabinów wiec już nic nie mów :) SAW tylko na ostre akcje szturmowe, do wszystkiego innego pkp( tylko stojak, zerowy odrzut jak się potrafi grać) lub uniwersalne m240. Quote Link to post Share on other sites
ku_charz Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 U mnie zmiany. Proszę o nieprzysyłanie zaproszeń i nie branie w ogóle pod uwagę jako mojego konta z linku z poprzedniej strony. U mnie zmiany. Proszę o nieprzysyłanie zaproszeń i nie branie w ogóle pod uwagę jako mojego konta z linku z poprzedniej strony. Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Nowy patch sie wlasnie sciagnal, jak wasze wrazenia? Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Świetne! Z tych wszystkich zmian (a jest ich trochę) jedyne czego mogę się przeczepić to trochę przepakowany javelin - czołgi bez dymu nie mają co się ruszać z bazy. Quote Link to post Share on other sites
ku_charz Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Poza klaksonem i zmianą wyglądu rozkazów nie widzę innych zmian... Ja liczę na nowy dodatek, ale nie Close Quarters, tylko podobno ma wyjść jakiś z dużymi mapami. Zresztą widzę, że już zaczyna się kombinowanie, z tego co czytałem, wprowadzili płatności za odblokowanie broni już na samym początku :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Poza klaksonem i zmianą wyglądu rozkazów nie widzę innych zmian... Z tych bardziej oczekiwanych: - nie można rozstawić mortara na uncapie - nie da się (choć podobno można, ale inaczej) używać MAV'a jako windy - MAV się rozpada kiedy nim kogoś "przelecisz" - tłumik dźwięku nie zmniejsza dmg pocisku - spotęgowane supression - poprawienie wydajności (dla mnie bardzo odczuwalna różnica - w końcu mogę swobodnie grać na dużych mapach w 64 graczy) - cała masa tweaków balansujących bronie i dodatki do nich (w tym nef frag ammo) - dużo łatwiej ustawić soflam, mobile spawn, mortar nad krzywych powierzchniach Zresztą widzę, że już zaczyna się kombinowanie, z tego co czytałem, wprowadzili płatności za odblokowanie broni już na samym początku :bialaflaga: Też mi się to nie podoba. Przynajmniej o tyle dobrze, że bronie są jako tako zbalansowane, więc nie jest to jeszcze takie bolesne. Miejmy nadzieję, że nie skończy to jak te "F2P" strzelanki typu Warrock :icon_confused: Edited March 31, 2012 by Terkov Quote Link to post Share on other sites
Śmigło Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 (edited) Zobaczymy co dadzą nowe dodatki... Edited April 1, 2012 by Śmigło Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Ja cały czas rozwijam różne rzeczy, zapodaję nowe dodatki więc ciężko powiedzieć. W samolotach mam wszystko i chyba można lepiej uciekać przed rakietami ziemia powietrze. Ogólnie niektóre rzeczy wydają się działać lepiej inne gorzej i jakoś wszystko się wyrównuje. Ale czasami ludzie mają chyba czity, bo jak rakiety FFAR skręcają w stronę mojego śmigłowca to jakoś to podejrzanie wygląda. Wczoraj miałem taką sytuację, że latał sobie śmigłowiec i nawet nie było widać, że strzela czy namierza, a czołg momentalnie mi się rozwalał. Oczywiście to było w podboju i przyparli nas do bazy. Quote Link to post Share on other sites
cyp Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 A jak to jest ze snajpieniem w BF? Tak samo dobrze się gra jak w BC2 czy są jakieś wkurzające bugi etc.? Zastanawiam się czy nie kupić, ale tylko po to żeby sobie właśnie z SVD pobiegać :) Quote Link to post Share on other sites
KubaLubin Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Również jestem chętny aby pograć: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/Brony_Pony_PL/ Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 A ja cały czas szukam chętnych do pogrania razem na PS3: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Rengee/stats/216745472/ps3/ Quote Link to post Share on other sites
norba Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 (edited) Wysłałem zaproszenie. Jak by ktoś jeszcze był chętny to mój profil to: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/norba79/ Edited May 4, 2012 by norba Quote Link to post Share on other sites
Wawrzyn Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Panowie rozumiem że BF3 na Ps3 ? :) Jeśli ktoś był by chętny grą + rozmową na team Speaku bądź skeypie ;) Dawać znać ;) mój profil ;) http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Wawrzyn8002/stats/396286142/ps3/ Quote Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Czasem grywam wieczorami . Ale z racji wieku mistrzem nie jestem helikopter mi spada na glebę z lataniem ciężko . gracz : 666mario88 :) Quote Link to post Share on other sites
otix96 Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 A ja cały czas szukam chętnych do pogrania razem na PS3: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Rengee/stats/216745472/ps3/ Jestem chętny do pogrania :) na ps3. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts