arend Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Poziomu obu postów powyżej nie będę komentował. Link to post Share on other sites
daro22 Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 może głupio wyszło z tym "żartem", ale nie żeby tak od razu nam docinać :icon_confused3: . Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 To było suche w cholerę. Poza tym takimi żarcikami sypało już z setki ludzi.. Bleh, dziciaków z jakąś tam najgorszą chinszyzną na pokładzie za hajs babci. Może dla nich podlinkowanie najdroższego sprzętu jaki jest dostępny jest zabawne. Dla mnie nudne i nieśmieszne, poza tym to czysty spam, bo do tematu nie wniósł nic. Link to post Share on other sites
daro22 Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 (edited) Wiem, że nie był to żart roku, ale nie jestem taki, że od razu będę kogoś jechał, że to głupie itd. Ps: Wspominaliście koleżance o g36c? Edited August 3, 2014 by daro22 Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 3, 2014 Report Share Posted August 3, 2014 Tak, G36 w różnych wersjach było wspominane parokrotnie, a wersja C była wspominana przynajmniej dwukrotnie. Można było przejrzeć temat zamiast pytać się. Link to post Share on other sites
siannko Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 to ja polecę bardziej egzotyczne i ciężkie do dostania oraz całkiem drogie a w dodatku chińskie poniekąd acz pancerne i zajebiste oraz całkiem ergonomiczne i idealnie wchodzące w dłoń, chińskie wynalazki typu type97b real sworda http://shop.ehobbyasia.com/real-sword-rs-type-97b-aeg.html oraz mniej chiński i łatwiejszy do dostania tavor od aresa http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=6167 Link to post Share on other sites
Powała Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) Zrobił się temat do żartów i to bezmiernie głupich.. Proponowanie takiej paskudy jak Famas i to jeszcze za taką cenę i repliki niedostępnej zakrawa na złośliwość. Ps Czy jest szansa, żeby Moderator zrobił porządek w tym temacie? Przepraszam, że się "wcinam" ale niektóre posty są po prostu niepoważne. :icon_evil: Edited August 4, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Type97b? Lekkie tak sobie, za to fatalnie wyważone - leci na kolbę, przez co wydaje się dużo cięższe. Prawdopodobnie długa wersja (Type 97) jest lepsza pod tym względem, ale zwyczajnie nie miałem okazji obmacać. Link to post Share on other sites
arend Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 A ergonomia do rzyci. Bo miałem możliwość oryginał pomacać. Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Hmmm na 60 postów w temacie tylko 2 są od koleżanki Anne... Do tego ostatni Jej post to #7 a jest już #60 ;) Wydaję mi się, że ten temat nic nie wnosi ale możemy popisać o pierdołach dalej! Link to post Share on other sites
Powała Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) (...) Wydaję mi się, że ten temat nic nie wnosi (...) Odnoszę dokładnie takie samo wrażenie... :icon_confused: Wypowiedzi są w stylu "każda pliszka swój ogonek chwali" lub wydumane z "kosmosu". Edited August 4, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 No to jedziemy z tymi pierdołami. Krótkie, lekkie, niezawodne - Cyma 028 B/S z ułamaną kolbą (można ułamać lub poczekać bo kolba sama się prędzej czy później ułamie). Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 A może cymoglock? Gdyby tak przerobić go na lipo, zamiast magazynka podprowadzić wąż od Boxa M249 to robi się z tego kompaktowy siewca śmierci :D Link to post Share on other sites
CerberBP Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Sama zainteresowana(czy aby na pewno ona - przydało by się zdjęcie cycek:D) chyba też już zrezygnowała. A najśmieszniejsze będzie to gdy okaże się zę to jakiś wątły gimbazjalista założył sobie 2gie konto bo bał się spytać co polecacie dla zielonego, słabego szczypiorka z dys...eksją na ciężkie i długie repliki... Link to post Share on other sites
Powała Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) (...) przydało by się zdjęcie cycek:(...) Skopofil się znalazł... ale nie ukrywam, też bym chętnie zobaczył... :maniak_jezyk2: Edited August 4, 2014 by Powała Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Starczy. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts