Brachail Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Czołem! Od roku zajmuję się paintballem i chciałem toczyć jakieś realistyczniejsze bitwy. Chciałem zająć "profesję" snajpera, ale poszperałem tu trochę i znalazłem artykuł o snajperstwie i o tym, że lepiej kupić AEG'a i po roku kupić snajpe. Przejdę do rzeczy! http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1147380413-Karabinek-BI-3181AB-z-granatnikiem-MAX-WYPOSAZENIE.html Czy ten karabin jest dobry? Mieliście z nim styczność? Warto udać dwie stówy? Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 To jest zabawka. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Nie ten dział (to dział "repliki sprężynowe", a Ty pytasz o elektryka). Najtańszy polecany elektryk to MP5 od Galaxy, najtańsze polecane M4 są od firmy Specna Arms (ale i ona ma sporo przeciwników). Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted January 4, 2015 Report Share Posted January 4, 2015 Linki ze zbioru poniżej \/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts