Miszor Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 (edited) Witam Mam prośbę czy moglibyście napisać co sądzicie o tej replice poniewaz uważam że nie jest taka zła tym bardziej że poszukuje boczniaka TYLKO z okresu 2 ws A jak polecacie jakas to jaka ? Militaria.pl Ruger Mk.I green gas - hop up, 380 fps, Edited August 5, 2015 by Miszor Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Sprawdzałeś dział "Repliki gazowe"? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 I słownik poprawnej polszczyzny też by sprawdzić się przydało. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 A jesteś świadomy, że Ruger Mk 1 nie był jeszcze produkowany w okresie II WŚ? Ba, nawet gdyby był produkowany, to i tak nie miał szansy być używany jako broń bojowa. Quote Link to post Share on other sites
Miszor Posted August 6, 2015 Author Report Share Posted August 6, 2015 (edited) I słownik poprawnej polszczyzny też by sprawdzić się przydało. A co tu niby jest zle poza tym ze telefon nie pozwala mi na litery miekkie ??? A jesteś świadomy, że Ruger Mk 1 nie był jeszcze produkowany w okresie II WŚ? Ba, nawet gdyby był produkowany, to i tak nie miał szansy być używany jako broń bojowa. WIEM ale poza Rugerem to dopisalem ze interesuja mnie z 2ws lub z okolo takiego okresu :\ Edited August 6, 2015 by Miszor Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 (edited) Ja bym przede wszystkim polecił replikę boczną nie mocniejszą niż 350 fps. Edited August 6, 2015 by wredny_bo_trzeźwy Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 (edited) A co tu niby jest zle poza tym ze telefon nie pozwala mi na litery miekkie ??? A jesteś świadomy, że istnieją takie dziwne rzeczy jak przecinki. A także kropki, które służą do tworzenia oddzielnych zdań, a nie jednego, długiego, w którym zatraca się sens wypowiedzi. Edited August 6, 2015 by Kopcik Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Dlaczego II wś? Widzimisię czy stylizacja? Obstawiam, że ta pierwsza opcja. Rozejrzyj się może za Coltem 1911. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 WIEM ale poza Rugerem to dopisalem ze interesuja mnie z 2ws lub z okolo takiego okresu :\ Naprawdę?!? Niby gdzie napisałeś, że z około tego okresu? A z twojego słowotoku, przelanego na klawiaturę, da się wywnioskować, że interesuje cię Ruger właśnie dlatego, że jest z okresu II WŚ. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Boczniaka powyżej 350 FPSów (takie jak NS2 KWA, część na CO2 z hop-upem i rugery) polecałbym tylko wtedy, gdy faktycznie nie planujesz używania go na krótkich dystansach, a tylko żeby przemieszczać się/oddalać i używać czegoś jeszcze mocniejszego. Z drugiej strony, nie lepiej wtedy zainwestować w jakiegoś dobrego, małego AEGa z precyzyjną lufą i dobryk hopem i mieć full auto/możliwość używania w budynkach? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 nie jest taka zła tym bardziej że poszukuje boczniaka TYLKO z okresu 2 ws ale poza Rugerem to dopisalem ze interesuja mnie z 2ws lub z okolo takiego okresu :\ Aha. Czyli Ruger jest okej, bo poszukujesz klamki tylko i wyłącznie z okresu WWII. Fuck logic :icon_biggrin: Wątek w dziale opisowym ma 4 strony, natomiast w Upgrade i tuning - 23. Chyba dostateczna lektura do podjęcia decyzji zakupu czy też nie, repliki za zawrotną sumę 100zł. Quote Link to post Share on other sites
Miszor Posted August 6, 2015 Author Report Share Posted August 6, 2015 Dziekuje wszystkim za odpowiedz na pytanie. dowiedzialem sie wszytkiego poza opinia. Dziekuje Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Foch!:) Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Chciałeś usłyszeć, że jest super hiper, bierz go w ciemno? Dostałeś odpowiedź, co poczytać, żeby wyrobić własną opinię. To sprzęt tani jak barszcz. Zaryzykuj i kup a jeśli masz wątpliwości to nie kupuj. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Dziekuje wszystkim za odpowiedz na pytanie. dowiedzialem sie wszytkiego poza opinia. Dziekuje Nie oczekuj, że dostaniesz wszystko na tacy. Lepiej zapoznaj się z regulaminem forum i zasadami tego podforum. Unikniesz dalszych rozczarowań ;) Używaj też proszę polskich znaków. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Dziekuje wszystkim za odpowiedz na pytanie. dowiedzialem sie wszytkiego poza opinia. Dziekuje Forum to nie fejsbuk, czasem da się coś znaleźć jak się chwile poszuka :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts