Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BOCZNIAK GREEN GAS

Recommended Posts

Witam

Mam prośbę czy moglibyście napisać co sądzicie o tej replice poniewaz uważam że nie jest taka zła tym bardziej że poszukuje boczniaka TYLKO z okresu 2 ws

A jak polecacie jakas to jaka ?

Militaria.pl Ruger Mk.I green gas - hop up, 380 fps,

Edited by Miszor

I słownik poprawnej polszczyzny też by sprawdzić się przydało.

A co tu niby jest zle poza tym ze telefon nie pozwala mi na litery miekkie ???

A jesteś świadomy, że Ruger Mk 1 nie był jeszcze produkowany w okresie II WŚ? Ba, nawet gdyby był produkowany, to i tak nie miał szansy być używany jako broń bojowa.

WIEM ale poza Rugerem to dopisalem ze interesuja mnie z 2ws lub z okolo takiego okresu :\

Edited by Miszor

A co tu niby jest zle poza tym ze telefon nie pozwala mi na litery miekkie ???

A jesteś świadomy, że istnieją takie dziwne rzeczy jak przecinki. A także kropki, które służą do tworzenia oddzielnych zdań, a nie jednego, długiego, w którym zatraca się sens wypowiedzi.

Edited by Kopcik

WIEM ale poza Rugerem to dopisalem ze interesuja mnie z 2ws lub z okolo takiego okresu :\

Naprawdę?!? Niby gdzie napisałeś, że z około tego okresu? A z twojego słowotoku, przelanego na klawiaturę, da się wywnioskować, że interesuje cię Ruger właśnie dlatego, że jest z okresu II WŚ.

Boczniaka powyżej 350 FPSów (takie jak NS2 KWA, część na CO2 z hop-upem i rugery) polecałbym tylko wtedy, gdy faktycznie nie planujesz używania go na krótkich dystansach, a tylko żeby przemieszczać się/oddalać i używać czegoś jeszcze mocniejszego.

Z drugiej strony, nie lepiej wtedy zainwestować w jakiegoś dobrego, małego AEGa z precyzyjną lufą i dobryk hopem i mieć full auto/możliwość używania w budynkach?

nie jest taka zła tym bardziej że poszukuje boczniaka TYLKO z okresu 2 ws

ale poza Rugerem to dopisalem ze interesuja mnie z 2ws lub z okolo takiego okresu :\

Aha.

Czyli Ruger jest okej, bo poszukujesz klamki tylko i wyłącznie z okresu WWII. Fuck logic :icon_biggrin:

Wątek w dziale opisowym ma 4 strony, natomiast w Upgrade i tuning - 23. Chyba dostateczna lektura do podjęcia decyzji zakupu czy też nie, repliki za zawrotną sumę 100zł.

Dziekuje wszystkim za odpowiedz na pytanie. dowiedzialem sie wszytkiego poza opinia. Dziekuje

Nie oczekuj, że dostaniesz wszystko na tacy. Lepiej zapoznaj się z regulaminem forum i zasadami tego podforum. Unikniesz dalszych rozczarowań ;) Używaj też proszę polskich znaków.