gregorius7 Posted March 11, 2016 Report Share Posted March 11, 2016 Pytanie organizacyjne, czy z uwagi że wielu z uczestników przyjeżdża z odległych miejsc istnieje możliwość rozpoczęcia imprezy np o godzinę później? Dla nas dojazd na miejsce zajmuje 3 godziny. Godzina rozpoczęcia na Stalingradzie była idealna. Quote Link to post Share on other sites
DerFleischer Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 W związku z tym, że wykruszyły się nam 2 osoby, chciałem wystosować pewien anons. Jeśli znajdzie się osoba lub dwie, na szlaku transportowym, Kołobrzeg/Koszalin/okolice - Łódź, to proszę koniecznie się zgłosić, zabierzemy się na jedno auto. Na chwilę obecną musielibyśmy dojechać we 2, a jak każda ludowa mądrość prawi, "na pełne auto wychodzi znacznie taniej". Gruesse /Fleischer Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Dominiku, Marcinie, Co myślicie o przesunięciu rozpoczęcia gry o godzinę? Ja jestem za! Quote Link to post Share on other sites
Bischow Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Panowie ja z taką inną sprawą, domyślam się, nieco problemową. Otóż mam możliwość dojechać tylko około godziny 00:40 do Łodzi i wyjechać z Łodzi o 17:15. I pytanie mam następujące, czy ktoś byłby w stanie posłużyć transportem do Łodzi i z powrotem z i do Karolewa? Tak, wiem że godziny godziny (zwłaszcza przyjazdu) bardzo problematyczne, ale niestety inaczej nie dam rady :/ Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 14, 2016 Author Report Share Posted March 14, 2016 Jeżeli chodzi o przełożenie godziny startu o godzinę to nie widzę przeciwwskazań, jakby powiedział pan naczelnik Twardijewicz. A ZATEM ZACZYNAMY ZBIÓRKĘ O GODZ. 9. POCZĄTEK GRY O GODZ. 10, KOŃCZYMY 15-16. Czy pasuje? Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 (edited) Mimo na prawdę wielkich chęci (i nawet zgody siły wyższej) nie dotrę na imprezę. Kolano wysiadło na tyle poważnie że mam problem z naciskaniem sprzęgła w aucie... Prawdopodobnie zbyt szybko się nie zobaczymy na polu walki. Edited March 14, 2016 by ratman1809 Quote Link to post Share on other sites
Bischow Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Oj. To lipa. Zdrowia życzę ;) Co do mojej sprawy to kryzys został zażegnany! :) Dziękuję bardzo wszystkim, którzy napisali do mnie z chęcią pomocy, jesteście zajebiści! (w tle "jesteś zwycięzcą!) ;) Do zobaczenia na imprezie! :) Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Mimo na prawdę wielkich chęci (i nawet zgody siły wyższej) nie dotrę na imprezę. Kolano wysiadło na tyle poważnie że mam problem z naciskaniem sprzęgła w aucie... Prawdopodobnie zbyt szybko się nie zobaczymy na polu walki. Szybkiego powrotu do zdrowia - sam niedawno miałem rżnięte kolano na artroskopii, więc znam ból Quote Link to post Share on other sites
rastythief Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Mimo na prawdę wielkich chęci (i nawet zgody siły wyższej) nie dotrę na imprezę. Kolano wysiadło na tyle poważnie że mam problem z naciskaniem sprzęgła w aucie...Prawdopodobnie zbyt szybko się nie zobaczymy na polu walki. Jakiś spisek kolanowy? Ja też od tygodnia kuśtykam ale na imprezie się pojawię. Powrotu do zdrowia. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 15, 2016 Author Report Share Posted March 15, 2016 Sami inwalidzi, same kaleki... ;) Volkssturm a nie fallszirmjegry i komando. ;) Zdrowiej Michał. Quote Link to post Share on other sites
potepieniec Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 (edited) Sami inwalidzi, same kaleki... :icon_wink: Volkssturm a nie fallszirmjegry i komando. :icon_wink: Zdrowiej Michał. Tyle byś skakał nad kobietą żeby Cię puściła to kolana też by Ci siadły :icon_biggrin: Edited March 15, 2016 by potepieniec Quote Link to post Share on other sites
Sepp Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Sami inwalidzi, same kaleki... :icon_wink: Volkssturm a nie fallszirmjegry i komando. :icon_wink: Zdrowiej Michał. Cóż życie... :maniak_jezyk2: Prawe kolano mam po wypadku, jak jechałem z kumplem na motorku, lewe od koparki, a plecy od roboty. Jak na ironię losu Podczas sześciu skoków, które zaliczyłem na kursie spadochronowym, nawet się nie podrapałem. Quote Link to post Share on other sites
wish Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Z Poznania jadę dwie osoby, jeśli ktoś jest zainteresowany mamy jeszcze wolne miejsce. Wyjazd planujemy ok 6rano, powrót po kiełbasce więc pewno ok 20 godziny będziemy na miejscu. Trasa: Gruszczyn, Swarzędz, Września i autostradą dalej. Quote Link to post Share on other sites
Kolba_DK Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Szybkie pytanie na temat stylizacji na SBSP: to coś białego, wystającego z butów to rodzaj getrów, czy też skarpety? Jeżeli zaś skarpety, to jak zakłada się owijaki? (pod skarpetę, bez zaczepiania o sznurówkę? Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 17, 2016 Author Report Share Posted March 17, 2016 To białe to coś w rodzaju getrów. Wydaje mi się, że najpierw zakładałeś owijkę, potem getry. Miło mi poinformować, że mamy 24:18 na korzyść Aliantów. Ogłaszamy zatem casting na dowódców stron i ich zastępców. Chętni niech przyślą PW do mnie. Quote Link to post Share on other sites
Kolba_DK Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Trudno, zmarnuję białe skarpety... przerabiając je na getry. Ale większego poświęcenia nie przewiduję: nie poświęcę na to skarpet wełnianych :maniak_luzik: Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Witam, niestety z przykrością muszę poinformować, że nie dane będzie mi się z wami spotkać, po wizycie u lekarza przeciąga mi się L4 a co za tym idzie areszt domowy. Jeszcze raz przepraszam za swą nieobecność no, ale cóż lepszy kibel w domu niż król ZUS za drzwiami. Pozdrawiam i życzę udanej imprezy. Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 18, 2016 Author Report Share Posted March 18, 2016 W sobotę ZUS nie prowadzi kontroli. ;) Zdrowiej. No i co? Nie ma chętnych do roli oficerów? Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Stare chińskie powiedzenie mówi Lepiej miło się rozczarować niżeli niemile zaskoczyć :maniak_usmiech: Quote Link to post Share on other sites
xPROBOSZCZ Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 To są tylko ludzie i w dodatku urzędnicy. Pracują pn-pt 8:00- 16:00 i ani sekundy dłużej. Wiem co mówię. Pobudowali im wielki biurowiec u mnie na osiedlu i codziennie o 16:01 we wszystkich oknach jest ciemno jak po eksmisji :) Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted March 18, 2016 Author Report Share Posted March 18, 2016 Od: Admiralicja Do: adm. lord Cork, HMS Aurora 13.05.1940 Proszę wesprzeć wszelkimi dostępnymi siłami lądowanie w Narwiku. Osłonę z powietrza zapewnią Panu myśliwce RAF startujące z lotniska w Bardufoss. Oddziały desantowe podejdą na transportowcach, po czym należy je przeokrętować. Poprzemy każdą pańską decyzję. Potwierdzić odbiór. /-/ Pound, adm. Quote Link to post Share on other sites
Michael Knochman Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Panowie o ile ktos jesCze nie spi.. Wzialby ktos dla mnie batke t-connect? Naladowana ?? Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 (edited) Co prawda musiałem się zmyć przed końcem pierwszej części strzelanki, ale parę zdjęć udało mi się zrobić. Do obejrzenia tutaj: https://goo.gl/photo...Ubhk7jBGLkzroo6 ps. Jeszcze się uploadują, cierpliwości, wybrałem 120, więc każdy powinien się znaleźć. Edited March 19, 2016 by berylpl Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Zdjęcia super! Tak samo jak impreza! Quote Link to post Share on other sites
jakubj123 Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Mi impreza tez się bardzo podobała i dobrze się bawiłem ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts