naresss Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 (edited) Witam wszystko tak jak w tytule:). Nie wiem do jakiego działu mógłbym to dodać więc poszło tu. Pewnie większość osób zbeszta mnie za to co zrobiłem z AK-74 :) . Ogólnie chciałem zachować te replikę nie kupując nowej, przerabiając na snajperkę. :icon_smile:. Został też usunięty tryb auto z możliwością przywrócenia, przyrządy celownicze zostały usunięte całkowicie(muszka jak i szczerbinka) . Jest koło 500 fps, cel wielkości korpusu człowieka z 75m trafiony 4/6. Będzie jeszcze poduszka pod policzek aby łatwiej było składać się do strzału. http://www.fotosik.p...7fb1fbe6f4d929s http://www.fotosik.p...6756ab3eec5e30e Edited February 11, 2016 by naresss Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Nie wiem za co besztać - to Twoja replika, masz prawo zrobić i z MP5k 'snajperkę', cokolwiek to znaczy. Jeżeli jednak mamy komentować samo wykonanie, to wygląda to jak tania chińska replika po wyjątkowo nieudanym dla niej crashteście. Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Myślę, że to jest bardziej odpowiedni temat na tego posta. Jeżeli mam ocenić samą replikę, to cóż, mi się po prostu nie podoba. Link to post Share on other sites
naresss Posted February 11, 2016 Author Report Share Posted February 11, 2016 W sumie to jest tania Chińska replika :). Link to post Share on other sites
-Otto- Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Nie mogłeś tego wrzucić do swojego tematu "Cm 0.40 zrobiony na snajperkę, a traktowanie go jako szturmówkę i problem z fps."? Tak czy inaczej - wygląda paskudnie. Link to post Share on other sites
you-dash Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Takie rzeczy powinny być prawnie zakazane :P Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Bardziej przypomina efekt upadku, gdzie po prostu ułamano się kolanko gazowe i podstawę szczerbinki, niż działanie celowościowe upodabniające do "snajperki". Szkoda kałacha. Link to post Share on other sites
Emcet Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Wygląda dokładnie jak te syfiaste, plastikowe mutanty z bazaru :D Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Link to post Share on other sites
Kopcik Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 W mojej opinii, mogłoby to jeszcze jakoś przyzwoicie wyglądać, gdybyś nie usunął kolanka gazowego. Link to post Share on other sites
naresss Posted February 11, 2016 Author Report Share Posted February 11, 2016 (edited) Heh dzięki za opinie :) wszystkie biorę do serca, w zasadzie to cały chwyt przedni będzie zmieniony, góra i dół. Kolanka gazowego nie będzie, bo już nie będzie dla niego miejsca. W tej chwili tak to wygląda, bo jego bebechy, bateria i strzelanki wessaly mi budżet. A te górę chwytu przedniego musiałem tak narazie zaślepic, bo po skróceniu go o szczerbinke oryginalny plastik nie starczyl. W zasadzie będę kombinować z chwytem przednim z swd. Edited February 11, 2016 by naresss Link to post Share on other sites
Recommended Posts