p24log Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 (edited) Czesc Prosze was o pomoc w doborze repliki , ktora jest lepsza http://gunfire.pl/pr...a-Sa-vz-58.html czytalem ze mosfet jest awaryjny, czy http://gunfire.pl/pr...ka-RK-01-W.html Moge przeznaczyc do 1400 zl na replike ,niestety mam taka przypadlosc ze nie pieprze sie z zabawkami i srednio jedna replika starcza mi na 3 miesiace. Moze macie inne propozycje , z gory dziekuje za pomoc. Edited May 1, 2016 by p24log Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 Coś od LCT/E&L/FC. Quote Link to post Share on other sites
p24log Posted May 1, 2016 Author Report Share Posted May 1, 2016 Dziekuje za odpowiedz. Zapomnialem dopisac , sa 58 moge kupic nowego za 600zl .Lesio firmy ,ktore poleciles maja wytrzymalosc podobna do palnych odpowiednikow? Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 (edited) maja wytrzymalosc podobna do palnych odpowiednikow? To są repliki - zabawki a nie palna broń. Ale mimo wszystko są mocne: Edited May 1, 2016 by Hudy01 Quote Link to post Share on other sites
awasil28 Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Co ty robisz z tymi replikami? Drzewa rąbiesz?? Sent from Nexus 6p Quote Link to post Share on other sites
Dziku888 Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Na LCT z wpiętym ostrym magiem da się pompki ze szpejem na plecach robić. Podobnie na E&L ale tego nie sprawdziłem. V58 bym unikał bo "niestandardowe"-będziesz kombinował z magami i częściami. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 a SA WZ 58 nie jest przypadkiem pełne znalu? Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Na pewno nie jest to stal. Czyste Alu też nie, mimo że GF tak twierdzi. Czyli znal. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Dziekuje za odpowiedz. Zapomnialem dopisac , sa 58 moge kupic nowego za 600zl .Lesio firmy ,ktore poleciles maja wytrzymalosc podobna do palnych odpowiednikow? Właśnie sprawdziłem - w tym wz. 58 jest praktycznie sam znal, więc wytrzymałość na poziomie cm.028, a nie palnego :D Quote Link to post Share on other sites
czortkot Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Dodaj, że chodzi o Cymę 028S, bo kolba też ze znalu. Quote Link to post Share on other sites
p24log Posted May 2, 2016 Author Report Share Posted May 2, 2016 (edited) @awasil28 tylko sprochniale , a tak to maczeta szybciej idzie .A w repertuarze przewaznie mialem spa w blocie,odkrywanie podwondej flory ,otwieranie okna kolba czy brakedancing cqb. @dziku o tym mowisz ,myslisz ze wytrzyma zjazd na linie?Dziekuje ,ze sprawdziliscie tego aresa .Do dzisiaj pamietam jak mialem replike ze znal to godziny nie wytrzymala. I potem te drgawki ze moglem pieniadze na chodowle ddzownic wyslac. @Lesio,czortkot,Kopcik dziekuje za doradztwo ,wchodze w to . O kwa wszystkie repliki sa w cenie ostrej , ale za ta cene bedzie srogie pierdol*iecie . Edited May 2, 2016 by p24log Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Na boyiu RK-05 też robiłem pompki :D (ale tutaj już miałem drobne obawy) Quote Link to post Share on other sites
p24log Posted May 2, 2016 Author Report Share Posted May 2, 2016 Tez mialem rk 05 jako pierwsza replike ,finezja jeszcze nie ta byla i rekordowo 6 miesiecy wyrzymala . Dobrze wspominam , teraz stary sie robie to zaczyna zalezec mi na zaufaniu a nie tylko szybkiej zabawie .Wiesz jak jest. Quote Link to post Share on other sites
Dziku888 Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Ważę prawie 100kg i mój boyacz wytrzymał, ale to była pierwsza seria zerżnięta z VFC w 95% (lufa była aluminiowa), ak stalowe zawsze będzie bardziej wytrzymałe od znalu, "praw fizyki pan nie oszukasz, nie bądź pan głąb". Quote Link to post Share on other sites
p24log Posted May 5, 2016 Author Report Share Posted May 5, 2016 Wtedy bylem wysuszonym jaszurem i wazylek ok 60 kg ,ale nie pieprzylem sie w tancu. Teraz jestem pojebanym krokodylem,(65kg). Za 3 tygodnie ide postrzelac to wrzuce wideoclip z mojego breakdancu to zrozumiesz o czym mowie. Mialem m16 fullmetal na calosc z 2tys wydalem i efekt do przewidzenia, nastepna tylko systema. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts