Michugaming01052002 Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Witam . Dopiero zaczynam zabawę w asg i nie byłem jeszcze na ani jednej strzelance i planuje się wybrać . Od niedawna miałem dość sporą kontuzję w nodze i do tej pory nie mogę biegać ( jak już to maks 10m ) Czy bez dużego biegania można spokojnie grać czy bieganie kilometrami niezbędne... i czy normalnym chodem lub truchtem będę mógł dobrze uczestniczyć w strzelance ? Nie mogłem znaleźć innego tematu od tego. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Jak chcesz to możesz leżeć pod krzaczkiem cała grę :))) Quote Link to post Share on other sites
Hype Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Będziesz mógł, tylko "drewniane" ruchy często będą mogły ułatwić strzały przeciwnikom Quote Link to post Share on other sites
Aracz Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 (edited) zależy od wielkości pola. Ale w większości sytuacji się nie biega, są to tylko kluczowe sytuacje (zmiana osłony, szybki odwrót, przybycie do miejsca gdzie jest potrzebne wsparcie). Długie bieganie skutkuje tylko wyczerpaniem, co przejawia się na późniejsze zwolnienie zmiany pozycji i ogólnie spadek skuteczności, bo trzeba mieć trochę energii do utrzymania repliki na celu. Bez problemu można grać ostrożnie, tylko podchodząc, nigdzie się nie śpiesząc. Większość osób ma cięższe oporządzenie, więc jest duża szansa że ich bieg o pełnych siłach, będzie podobny do Twojego truchtu (może trochę przejaskrawiam, wszystko zależy od kondycji :icon_biggrin:). Oczywiście o ile sam się nie po obnosiłeś sprzęciorem Edited June 3, 2016 by Aracz Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Zorientuj się jakie w okolicy masz możliwości gry. Biegać podczas strzelania nie musisz (puść przodem tych co lubią poszarżować i ich osłaniaj ;P), ale jak radzisz sobie np. z wchodzeniem na wniesienia czy przeskakiwaniem przeszkód typu zwalone drzewo? Pożycz sobie od kogoś sprzęt na pierwsze strzelanie albo dwa i sam się przekonaj jak jest :) Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Cześć, również jestem inwalidą, razem z grubasami walimy zaporowym ;) Jak trzeba to idę na spokojnie flanką, lub zostaję na obronie. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 .......... razem z grubasami ......... Ja ci dam grubasa.........solidnej budowy jestem :icon_mrgreen: . Michugaming01052002 spokojnie powolutku od krzaczka do krzaczka skupiając się na celowaniu. I będzie dobrze. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Znam takich co mogą biegać (i pączkami nie są), a nie biegają nawet jak trzeba spie... szybko i radośnie zmieniać pozycję pod wpływem wrogiego ognia. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Oj tam, oj tam, ostatnio miałem w drużynie grubego kolegę, który nazwał swój karabin Kabanos, był bardziej żwawy ode mnie. Nie masa, a dynamika czyni zawodnika :) Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
witaltas Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 od zbyt intensywnego biegania lubią też okulary parować. Jakie masz kuku z nogą? jak np kostka to pamiętaj o butach ze stabilizacją ;) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Okulary to parują jak się przestanie biegać :icon_biggrin: i nie ma już wymuszonego przepływu powietrza, a za to bije od nas gorąco. Quote Link to post Share on other sites
Spirit_ Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Dokładnie! Na killhousie wyglądam czasami jak wariat gdy orbitkuje na około drużyny przed strzelanką żeby pozbyć się pary :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
witaltas Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 wiciok, skrót myslowy ;) Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 A co masz z nogą? Coś z kolanem? Quote Link to post Share on other sites
Michugaming01052002 Posted June 3, 2016 Author Report Share Posted June 3, 2016 kuku było takie , że miałem naderwane ścięgno :) Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 To w ASG ktoś biega ;)? Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Jak zobaczą, że fotograf strzela zdjęcia to biegają i taktyczne wygibasy robią nawet :) Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Aracz Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Ja tam przy fotografie widziałem zazwyczaj przejście w "chód taktyczny" :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
witaltas Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 i mina rodem z filmów wojennych Hollywood :) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Panom ćwierćpiśmiennym przypominam o Regulaminie. Quote Link to post Share on other sites
Ryzbor Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Skonsultuj koniecznie z lekarzem. Ja np. mam zapalenie stawu rzepkowo-udowego, i o bieganiu nie ma mowy, co dopiero w terenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts