Rogaś Posted May 15, 2019 Report Share Posted May 15, 2019 Te silniki są 14-16tpa. Kombinacja HS+HT. One biorą dużą ilość prądu więc nagrzewanie się ich jest w normie. U mnie te silliki się grzały zawsze. Nie zależnie od setu. Jedne może trafią się ciut lepsze, inne gorsze. Naprawde nie przejmowałbym się tym grzeniem. Dopiero gdy nie będziesz mogł trzymać ręki na chwycie, coś jest nie tak ;) Quote Link to post Share on other sites
kaflok Posted May 16, 2019 Report Share Posted May 16, 2019 Okej rozumiem. Teraz pytanie czy ktoś z was próbował nawiercac otwory wentylacyjne w chwycie? Wiem, ze woda itd., ale ona i tak nie jest szczelna Quote Link to post Share on other sites
Redmonk93 Posted May 16, 2019 Report Share Posted May 16, 2019 27 minut temu, kaflok napisał: Okej rozumiem. Teraz pytanie czy ktoś z was próbował nawiercac otwory wentylacyjne w chwycie? Wiem, ze woda itd., ale ona i tak nie jest szczelna a co to za problem? bierzesz wiertarkę i wiercisz ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts