LD_cynik Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Numer podwojny? Boze, 2 razy wiecej roboty bede mial w krytykowaniu :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
PONS Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 W jednej z publikacji firmy Altair "Broń i amunicja" Pojawił się artykuł o Tunningowaniu broni ASG. Sporo fotek i takie tam wyjaśnienia techniczne. http://www.altair.com.pl/files/bia/0205/aeg.htm Quote Link to post Share on other sites
izi Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 W jednej z publikacji firmy Altair "Broń i amunicja" Pojawił się artykuł o Tunningowaniu broni ASG. Sporo fotek i takie tam wyjaśnienia techniczne.http://www.altair.com.pl/files/bia/0205/aeg.htm Jest też ciekawy artykuł o celownikach. Dodam,że redaktorem naczelnym w tym czasopiśmie jest Remigiusz Wilk (REMOV).Czyli możemy chyba liczyć na stały dział o ASG :) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Czyli możemy chyba liczyć na stały dział o ASGPewnie :wink: Quote Link to post Share on other sites
troll30 Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Pomysł swietny tylko czemu tak mało o ASG. Gródniowy numer po 10? Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Pomysł swietny tylko czemu tak mało o ASG.Tak mało w porównaniu z czym? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Black Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Chyba jednak chodzi o pluton22 :-) Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Chyba jednak chodzi o pluton22 :-)A on nie jest poświęcony w całości AS? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Black Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Nie do konca... Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Nie do konca...Chlebak, jak sama nazwa głosi służy do noszenia granatów? :wink: Quote Link to post Share on other sites
Black Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 Chlebak? To je to co sie pod RISem wiesza i szczela? :-) A tak zupelnie nie a propos-kiedy ukaze sie numer 3 plutonu22? Quote Link to post Share on other sites
TH_Brado Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Witam, Chciałbym przeprosić za opóźnienie. Spowodowane jest to awarią komputera na którym składany jest magazyn. Za kilka dni ukaże się kolejny numer. pozdrawiam Brado Pluton22.pl P.S. Black, dopytujesz się o kolejny numer ze względu na pewny opis snajperki? hie hie, spokojnie, napewno się pojawi Quote Link to post Share on other sites
Black Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 A pewnie, zamierzam to dopisac do spisu publikacji :-) Na pewno w karierze mi pomoze, hehehe... A poza tym-podwojny numer, podwojnie duzo radochy :-) Pozdrowienia dla redakcji. Quote Link to post Share on other sites
ogur Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Witam, Pochwały dla magazynu, bardzo mi się podoba wersja elektroniczna oby tak dalej. Jednak jak jeden z kolegów napisał: ze zdjęcia są nie podpisane, przydałoby się je poprawić w wersji elektroniczne i w następnych nr umieszczać. No i temat "Wyprawa na Dach Świata" moim zdaniem nie pasuje. A poza tym to zajeb.. magazyn. Nie mogę się doczekać następnego numeru. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Hmm, nie wiem czy to mnie oczy myliły, że te pisemko dołączne jest do jakiegoś (tytułu nie pamiętam) "magazynu rekonstrukcyjnego". Quote Link to post Share on other sites
dth Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Dokładnie do takiego magazynu. :wink: Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 i jak, projekt upadł? :wink: coś duże to opóźnienie sie zrobiło... ale czekam zniecierpliwiony. Quote Link to post Share on other sites
pablofx Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Nie sadze zeby projekt umarl, przynajmniej nie na ten numer. Szkoda tylko ze taka obsuwa bo chcialem se poczytac jeszcze w tym roku :/ Ale wiadomo, swieta, nowy rok i nie kazdemu sie chce :D Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 Nie sadze zeby projekt umarl ja to dobrze wiem, dlatego dodałem " :wink: ". Quote Link to post Share on other sites
pablofx Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 ja to dobrze wiem, dlatego dodałem " Wink ". Nie zauwazylem... :D A tak BTW. to kiedy nowy numer sie ukaze?? moze jakies przyblizone info?? Quote Link to post Share on other sites
Black Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Moze ktos mnie oswieci, kiedy pojawi sie trzeci numer? Quote Link to post Share on other sites
bitelz Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Jest w przygotowaniu, prawdopodobnie w nastepnym tygodniu powiniensie pojawic. (rozmawialem z redaktorem) Quote Link to post Share on other sites
Pluton22.pl Posted January 20, 2006 Author Report Share Posted January 20, 2006 Witamy, Trzeci numer "Plutonu 22" znajduje się na serwerze. Jak zawsze można go pobrać ze strony www.pluton22.pl (wersja .pdf i .zip). Niestety, nie udało się nam zamknąć numeru przed żadnym z deklarowanych terminów - co doskonale widać na załączonym obrazku. Nie jest to oczywiście powód do chluby i dlatego postanowiliśmy powziąć pewne kroki. Więcej na ten temat w kilku słowach wstępu od Naczelnego na str. 2 magazynu. Na koniec chcielibyśmy podziękować tym wszystkim, którzy wnieśli do tego numeru coś od siebie. Dzięki takim ludziom można jeszcze coś osiągnąć. Z pozdrowieniami Redakcja "Pluton 22" www.pluton22.pl Quote Link to post Share on other sites
HateMe Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Hooah ! Ja chciałbym oficjalnie podziękować mojemu teamowi czyli twórcom Plutonu22 za miłe słowa w artykule Młodość w "Ejrosfcie" ... Ech :) Dowiem się który - Stawiam flaszke ;P Hooah ! HateMe! Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Stawiam flaszke Mleka? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts