Buniek92 Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Wymienisz tłok na cięższy to szybciej pęknie szkielet GB, wtedy kupisz nowy i napędzisz popyt :icon_lol: Bez żartów. Bierz coś od EA i będziesz zadowolony. Replika mająca 330 fps to duży komfort. Możesz bez problemu wejść na każde CQB i bez moralnych dylematów faszerować kolegów kompozytem z każdej odległości* *jednak trochę "z żartami" Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Polecam te Keyensistowskie podejście xD Serious: polecam wymienić kable i wtyczki na Deans/T-connect (to to samo). Quote Link to post Share on other sites
maxior15625 Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 A jakie magi do tego przypasują? Najlepiej midy Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Olej maskę (wystarczy się nie szczerzyć) i ochraniacze (w lesie tylko przeszkadzają) będziesz 70 zł do przodu. I właśnie przez takie podejście tak wiele osób nie uklęknie szybko w terenie i nie wda się w wymianę kompozytu na wprost gdy trzeba, a będzie się chować. Maska i ochraniacze to po prostu komfort, że nie trzeba się przejmować pierdołami. Co do magazynków do EA-mam, podają mi plastikowe midy od KA, metalowe od boyi i cymy, jakieś tansze plastiki od amoeby też ostatnio widziałem z taką repliką i też działały. Każde dobre magi do m4 powinny działać. Quote Link to post Share on other sites
maxior15625 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Mógłby mi ktoś powiedziec na czym polega różnica tych replik? z góry dzięki 1. http://gunfire.pl/product-pol-1152198298-Replika-karabinka-LR-300-AXLT-CZARNY.html 2. http://gunfire.pl/product-pol-1152209314-Replika-karabinka-LR-300-AXLT-EH11LR-czarna.html Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Ta tańsza jest niedostępna :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Ta droższa z tego co pamiętam ma więcej metalowych elementów (np. kolbę) Quote Link to post Share on other sites
furiousman Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 Czy jest jakiś temat / artykuł z podstawową wiedzę dla początkujących na temat mundurów i ogólnie ubioru? O replikach, ochronie oczu, bateriach, celownika itd znalazłem, a o ubiorze mam problem znaleźć... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Trela Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 http://wmasg.pl/pl/armoury/show/669319 - na pewno się przyda. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Czy jest jakiś temat / artykuł z podstawową wiedzę dla początkujących na temat mundurów i ogólnie ubioru? O replikach, ochronie oczu, bateriach, celownika itd znalazłem, a o ubiorze mam problem znaleźć... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka http://wmasg.pl/pl/articles/show/617194 Czego konkretnie szukasz? To temat rzeka, ciężko poruszyć wszystkie zagadnienia. Quote Link to post Share on other sites
furiousman Posted December 7, 2016 Author Report Share Posted December 7, 2016 Mundury. Te wszystkie skróty (MC, DPM, WDL, DDPM, MPT itd) domyślam się że to nazwy mundurów albo wzoru maskowania ale wpisując te nazwy w google często wyskakują mundury o zróżnicowanych wyglądach. Co brać pod uwagę wybierając mundur? Na co zwracać uwagę? Jaki mundur jest rozsądnym i stosunkowo nie drogim wyborem dla osoby rozpoczynającej swoją przygodę? Jaki wzór maskowania spisuje się dobrze w polskich lasach? Ochraniacze na kolana. Jak wyżej. Co brać pod uwagę wybierając ochraniacze? Na co zwracać uwagę? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Jak chcesz tanio i dobrze na nasze lasy to albo niemiecki Flecktarn albo brytyjski/holenderski DPM - chyba najtańsze i skuteczne kamuflaże. Szukaj używek, np. na Armyworld można je dorwać w dobrym stanie. Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Są to skrótowe nazwy kamuflaży. MC- multicam, WDL- woodland, MTP- brytyjski multicam, DDPM- desert dpm Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts