jakubj123 Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 ja też wysłałem zgłoszenie do niemców :) Quote Link to post Share on other sites
cremic Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Heil! Proszę o dopisanie po stronie niemieckiej. Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Heil! :icon_question: Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 (edited) :icon_question: Matt nie dziw się Cremic to stary Hanys :icon_smile: Na marginesie wysyp niemiaszków jak talibów na koncernie Justina Bibera czy jak mu tam :) Edited February 2, 2017 by Ahmed Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 (edited) Ahmed, jak ręczysz to OK :-) ilość postów cremica nakazała mi czujność czy aby ktoś 'nowy' z nowymi/ popularnymi przekonaniami czasem tutaj nie trafił... Pamiętam jak kilka lat temu do Yuranda zgłosił się gość, który wraz z kolegami ubierał się w czarne, Niemieckie płaszcze... chciał się z nami spotkać i postrzelać i zacieśnić współpracę :maniak_luzik: Edited February 2, 2017 by Matt Baker Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Spoko Cremic jeździ to tu to tam kiedyś był Krzyżakiem dziś jest elektrykiem, ach ta ciemna strona :P Quote Link to post Share on other sites
wania56 Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 (edited) Zawsze bezpieczniej przywitać pozdrowieniem "Hlaj Litra" :icon_lol: Swoją drogą to faktycznie przewaga Niemców jest przytłaczająca ale wierzę, że dla Marka nie będzie to problemem i odpowiednio dostosuje mechanikę gry do liczebności graczy. Podobnie było na ostatniej "Moskwie" i powiem, że Rosjanie zadawali nam spore straty :icon_exclaim: Edited February 2, 2017 by wania56 Quote Link to post Share on other sites
ratman1809 Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 No cóż Jednak szanse ze as odwiedzę choćby z aparatem spadły do zera Zdrowie ważniejsze a w Piekarach nawet spacerując można sobie kuku zrobić Przed zaplanowanym zabiegiem zawieszam jakąkolwiek aktywność mogącą nadwyrężyć kolano :( Quote Link to post Share on other sites
XrayPl Posted February 3, 2017 Author Report Share Posted February 3, 2017 Zawsze bezpieczniej przywitać pozdrowieniem "Hlaj Litra" :icon_lol: Swoją drogą to faktycznie przewaga Niemców jest przytłaczająca ale wierzę, że dla Marka nie będzie to problemem i odpowiednio dostosuje mechanikę gry do liczebności graczy. Podobnie było na ostatniej "Moskwie" i powiem, że Rosjanie zadawali nam spore straty :icon_exclaim: Cóż... Jeśli w dniu imprezy nadal Niemców będzie sporo więcej niż Rosjan, to Sowieci na pewno będą mieli wsparcie scenariusza, ale oczywiście powodzenie będzie zależeć od nich :icon_wink: Na początku na Moskwie, jak Niemców było 2x więcej i ruscy mieli w większości 4-takty to wątpiłem w sens dalszej gry, ale jak już udało im się zgrać to brawurowo bronili Matuszki Rosji :icon_smile: Ale mam nadzieję, że jednak dojdzie jeszcze sporo sowietów, może niektórzy Niemcy będą chcieli "zmienić stronę" (na co oczywiście nie jest za późno :icon_biggrin: )? W końcu AC oblega Poznań i są coraz bliżej Berlina. Raczej nie ciężko przewidzieć przyszłość. Sam z paroma osobami z mojej grupy wystylizowaliśmy się na RKKA rok temu. Koszt pałatki czy furażerki nie jest duży, a stanięcie po tej drugiej stronie było bardzo ciekawe :icon_smile: Zawsze można też coś pożyczyć, a część wyposażenia wziąć niemieckie trofiejne No cóż Jednak szanse ze as odwiedzę choćby z aparatem spadły do zera Zdrowie ważniejsze a w Piekarach nawet spacerując można sobie kuku zrobić Przed zaplanowanym zabiegiem zawieszam jakąkolwiek aktywność mogącą nadwyrężyć kolano :( Zdrowie ważniejsze, a to przecież nie ostatnia impreza ASH w Polsce :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted February 3, 2017 Report Share Posted February 3, 2017 Mój udział się wyklarował więc uprzejmie proszę o dopisanie mnie po stronie Rosjan Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Mój udział się wyklarował więc uprzejmie proszę o dopisanie mnie po stronie Rosjan Towarzyszu tak trzymać ! Quote Link to post Share on other sites
XrayPl Posted February 6, 2017 Author Report Share Posted February 6, 2017 Zostało utworzone wydarzenie tej imprezy na fb - https://www.facebook.com/events/1794306150822427/ Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Niestety nie tym razem - zdrowie szwankuje. Do aktywnego udziału (mam nadzieję) wrócę dopiero od kwietnia. Quote Link to post Share on other sites
Grisza1122 Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Poszło zgłoszenie do Rosjan. Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Niestety nie tym razem - zdrowie szwankuje. Do aktywnego udziału (mam nadzieję) wrócę dopiero od kwietnia. Zdróweczka ! Quote Link to post Share on other sites
zebu Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Witam! Zgłoszenie poszło-po stronie sowieckiej :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Domin007 Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Zdróweczka ! A danke. Pogońcie faszystowską bestię do jej legowiska Towarzysze. ;) Quote Link to post Share on other sites
Grisza1122 Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 A danke. Pogońcie faszystowską bestię do jej legowiska Towarzysze. :icon_wink: Nikt nie ujdzie z życiem. :icon_twisted: Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Jeśli ktoś pomoże w ubraniu mojego syna po stronie Armii Czerwonej, to chętnie wspomoże swoją osobą. Wzrost 190 raczej nie szczupły. Buty ma, replikę także. Ze swojej strony mogę dać mu polską pałatkę. Pod nią jednak miałby mundur Us Airborne. Jeśli komuś miałoby to przeszkadzać to poproszę o mundur i coś na głowę byle nie furażerkę. Quote Link to post Share on other sites
wania56 Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Jeśli ktoś pomoże w ubraniu mojego syna po stronie Armii Czerwonej, to chętnie wspomoże swoją osobą. Wzrost 190 raczej nie szczupły. Buty ma, replikę także. Ze swojej strony mogę dać mu polską pałatkę. Pod nią jednak miałby mundur Us Airborne. Jeśli komuś miałoby to przeszkadzać to poproszę o mundur i coś na głowę byle nie furażerkę. Sam szukam czegoś do stylizacji na Czerwonoarmistę bo szeregi niemieckie są dość przesycone. Na głowę najlepiej jakąś uszankę z przypinką radziecką, są na Allegro nawet za 10zł. Pod pałatkę to już coś ciepłego "zakrytego" choćby i swetrem żeby nie raziło. Zawsze będzie to lepsze niż mundur amerykański :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Cortes Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Matt, Mam polski hełm. Nakleję jakąś gwiazdę i nada się. Wezmę też owijacze, żeby zakryć jump bootsy. Bluza spadochroniarska jest dość charakterystyczna. Przydałoby się coś zamiast niej. Jakaś kufajka..? Quote Link to post Share on other sites
wania56 Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Proszę o przepisanie mnie na stronę RKKA :icon_twisted: Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 Matt, Mam polski hełm. Nakleję jakąś gwiazdę i nada się. Wezmę też owijacze, żeby zakryć jump bootsy. Bluza spadochroniarska jest dość charakterystyczna. Przydałoby się coś zamiast niej. Jakaś kufajka..? OK Cortes, tak się umówmy. Co pod pałatkę, to już moja głowa. Młody Corcoranów nie ma ale będzie w czarnych polskich desantach. Quote Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted February 9, 2017 Report Share Posted February 9, 2017 A spytam, co tam - mam płaszcz zimowy WP z lat +- 80tych bez naszywek i stopnia - może być? Quote Link to post Share on other sites
XrayPl Posted February 9, 2017 Author Report Share Posted February 9, 2017 A spytam, co tam - mam płaszcz zimowy WP z lat +- 80tych bez naszywek i stopnia - może być? Może być ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts