mkujawa96 Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 (edited) Szanowni koledzy i koleżanki :icon_smile: zostałem prawdopodobnie oszukany przez niejakiego K. tak ma na fb nazwe. zamówiłem u niego z komisu zawieszenie FMa w kolorze różowym całość razem z kosztami wysyłki 38 zł. przelew poszedł, jednak od tej pory od sprzedającego żadnych informacji. mam cały adres itp. poradźcie co mam teraz z tym zrobić. może ktoś zna tego jegomościa i przemówi mu do rozsądku... wstawiam link do profilu na wmasg http://wmasg.pl/pl/profil/show/75895 Nie udostępniamy danych osobowych - nawet prawdopodobnie fikcyjnych. Szmeru Edited June 17, 2017 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 "Do tej pory" - czyli kiedy poszedł przelew? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 Robiłem kiedyś zamianę z kisielowym i wszystko było ok. Quote Link to post Share on other sites
mkujawa96 Posted June 17, 2017 Author Report Share Posted June 17, 2017 "Do tej pory" - czyli kiedy poszedł przelew? jak tylko zrobiłem przelew to poszło potwierdzenie, którego nie można podrobić więc to na pewno nie jest tak że czeka na przelew ode mnie :) Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 No dobra, ale kiedy ten przelew? Wczoraj, w poniedziałek, miesiąc temu? Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted June 17, 2017 Report Share Posted June 17, 2017 No dobra, ale kiedy ten przelew? Wczoraj, w poniedziałek, miesiąc temu? +1 Bardzo mało danych kolega podał ;) Quote Link to post Share on other sites
mkujawa96 Posted June 18, 2017 Author Report Share Posted June 18, 2017 Przepraszam najmocniej :) przelew poszedł w czwartek 8 czerwca, Pan kisielowy miał wysłać przesyłkę następnego dnia. Dostał ode mnie potwierdzenie przelewu w pdf. Więc nie ma mowy o chociażby próbie wyciągnięcia sprzętu przeze mnie. Mam adres tego jegomościa itp. potrzebny był do przelewu. jednak chce to załatwić jakoś w miarę tutaj niż walić mu listy :) Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Chcesz poznać magiczny sposób, który spowoduje, że zapominalski wyśle Ci zawieszenie i przeprosiny? :P . . . . . . Zgłoś na najbliższy posterunek policji ;) Efekt gwarantowany Quote Link to post Share on other sites
kisielowy Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Cóż, żadnego zawiadomienia z Policji nie dostałem, wizyta dzielnicowego też mnie nie zaskoczyła, może przez to że 3 miesiące byłem poza miejscem zamieszkania. Nic na swoje usprawiedliwienie nie mam - wyjechałem do pracy, nie zdążyłem wysłać paczki i o sprawie zapomniałem. Pieniądze zostały już odesłane (mała poprawka - kwota wynosiła 28zł, a nie 38zł), w ramach zadośćuczynienia zaoferowałem wysłanie zawieszenia za darmo na mój koszt. Jeśli kupujący uzna sprawę za zamkniętą, czekam na jego potwierdzenie pozytywnego zakończenia zaistniałej sytuacji. Quote Link to post Share on other sites
kisielowy Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Sprawa wyjaśniona, zakończona, zawieszenie u pokrzywdzonego. Czekam na potwierdzenie. Quote Link to post Share on other sites
mkujawa96 Posted October 4, 2017 Author Report Share Posted October 4, 2017 potwierdzam :) wybaczam i pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts